bakalım duble gelecek mi bi trafta uefa dier tarafta şl
Emre Elmalıdereoğlu
Mustafa Akman
Murat Özdemir
bakalım duble gelecek mi bi trafta uefa dier tarafta şl
Portekiz Kupasında Yarı Final'de Sporting Lizbon ile eşleştik.
Zor maçlar bizleri bekliyor.
7 tane lig maçı 2 Barça maçı 1 tane de Sporting ile Portekiz Kupası maçı kaldı.
Bakalım son virajda neler olacak...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Valla Murat abi Barçayı elersin bence.Mustafa abi Schalkeyi elersin.Ligde Emre abi avantajlı bakalım Murat abi yeniden yakalayabilecekmisin Lizbonu.Mustafa abi ilk kupan hayırlı olsun tebrikler.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Barcelona'yı inş elersin ama zor gözüküyor /:
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Lizbon'un Benfica maçı var ve o maçta 3 puan kaybına ben kesin gözüyle bakıyorum
Eğer bende Lizbon ve Benfica deplasmanlarından puan veya puanlarla dönersem Şampiyon olurum.
Şampiyonlar Liginde ise Barça'yı grubumuzda deplasmanda beraberlik,kendi evimide de galip gelerek saf dışı etmiştik.Yine amacımı aynısı.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Benim Benfica ile Ligde macım kalmadı... Sadece Porto yu konuk edecegiz. Porto daha Benfica Deplasmanına gidecek. Kondisyon sorununu çözdüğüm an şampiyonluk benimdir.
Doğru hep karıştırıyorum yahu
Benfica ve Lizbon deplasmanlarından 3 puan alırsam şampiyon olabilirim.Tabi bu arada ligdeki diğer maçlardan da eksiksiz çıkmalıyız![]()
Porto Valencia'yı eler.
Benfica Bayern Münih'i eler mi onu bilemem
Ligde son haftaya kadar büyük çekişme olucak...
23. Hafta Puan Durumu
Sporting Lisbon Kalan Maçlar
Porto Kalan Maçlar
Benfica Kalan Maçlar
Şampiyonlar Ligi
Uefa Kupası
Sizce Kalan Maçlarda Ne Olur?
Lig Nasıl Sonuçlanır?
İki Portekiz Temsilcisi Avrupa'da Başarılı Olabilirmi?
Benfica şampiyon olur bence başda bişey olmaz
Aykan ben Valencia ile değil Barcelona ile eşleştim
Fikstürde korktuğum başıma geldi.2 Barça maçı arasında denk geldi ligdeki en zor maçımız.
Bwin Liga
24. Hafta
E. Amadora: 1 - 5 :Benfica
Bwin Liga
24. Hafta
Porto: 3 - 2 :Maritimo
![]()
Bwin Liga
24. Hafta
Setubal : 0 - 0 : Sporting CP
Ferrari kırmızı gördü, Moutinho da sakatlanıp devam edemedi 9 kişi oynadık olmadı . Hâlâ 1 puan farkla lideriz...
Moutinho 1 ay yok. Çok kötü oldu bu.
Çok güzel olmuş Emre abinin takılması Murat abi hadi 1 puan kalmış geçersin Lizbonu.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
lig iyice kızışmaya başladı porto şampiyon olur tahminim
Uefa Kupası
Çeyrek Final
Schalke: 4 - 1 :Benfica
Schalke karşısında, Marsilya maçına benzer bir senaryo ile karşılaştık. Fakat bu sefer 1 gol atabildik. Cardozo son haftalardaki formsuzluğunu sürdürdü. Butt uzaktan çekilen sert şutların hepsini içeri aldı. Frikiklere karşı acil önlem almamız lazım, frikiklerden 2 gol yedik.
Bakalım tur için umutları kaybetmedik. Marsilya karşısında aldığımız zaferin benzerini yapmaya çalışacağız.
Schalke turu geçer bu saatten sonra bence
Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final İlk Maçı
Porto 2 - 2 Barcelona
Oyun 1-1 iken 40.dakikada elektrik kesilmesi sonucu oyundan düştüm.Pek de bişey değişmemiş.2-2 bitti.Deplasmanda turu geçeceğimize inanıyoruz.
Bence turu geçmen çok zor Murat abi
İki takımında avrupa serüveni bitti bana göre. Ancak yine de tebrikler.. (:
Bwin Liga
25. Hafta
Benfica: 2 - 0 :Academica
Bwin Liga
25. Hafta
Sporting Lizbon: 0 - 1 :Porto
Kendi evimizde yendiğimiz Lizbon'u deplasmanda da yendik ve liderlik koltuğunu geri aldık
Şimdi Barça maçı var...
25. Hafta Puan Durumu
Son haftalarda cok kötü oynuyoruz. Bunu düzelmemiz lazım. Moutinho takımda olmayınca takım sapıtıyor.
Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final 2.Maçı
Barcelona 3 - 2 Porto
Kendi evimizde 2-2 berabere kaldığımız Barcelona'ya İspanya'da boyun eğdik.
Defansta Bruno Alves sakat olunca Pedro Emanuel'i oynattık ve Miranda'yla ikisi hiç iyi anlaşamadı ve yediğimiz 2 golüde onların büyük hatasıyla kalemizde gördük.Ardından toparlanmaya çalıştık ancak bu seferde Hakem faktörü sahneye çıktı ve Cech'i 2.sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı bıraktı.Yaklaşık 40 dakika boyunca Barca'ya karşı 10 kişi oynadık.1 gol daha bulduk fakat yetmedi.
Şampiyonlar Ligine veda ettik.Üzgünüz ama yapacak birşey yok.Lig ve Portekiz Kupasını almalıyız.
Uefa Kupası
Çeyrek Final
Benfica: 2 - 2 :Schalke
Avrupada buraya kadar diyoruz. Maça iyi başladık, etkiliydik fakat şansızlık peşimizi bırakmadı. Nelson kendi kalesine atmasaydı belki skor daha farklı olurdu. Buraya kadar gelmekte güzeldi.
Bundan sonra tüm ağırlığı lige veriyoruz.
Butt son zamanlarda çok formsuz, ligde, Avrupada her maçta uzaktan çekilen şutları içeriye alıyor. Umarım bu durum şampiyonluk yolunda bizi etkilemez.
Bwin Liga
26. Hafta
Sporting CP : 5 - 0 : Academica
Liedson da sakatlar kervanına katıldı. Moutinho ile birlikte muhtemelen Liedson da sezonu kapattı .
Birgün geç geldik neler olmuş bak.3'üde lige odaklandı .Lizbon'un kendi sahasında kaybetmesi kötü olmus...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bwin Liga
26. Hafta
Benfica: 1 - 1 :Boavista
Belalı takımımız Boavista bize yine geçit vermiyor. Bu sezon lig sonuncusu Boavistayı hiç yenemedik. Ayrıca bir sonraki maçda ceza aldık, takımın başında yardımcı antrenör çıkacak. Ayrıca yine uzaktan gol yiyen Butt artık ilk 11 başlamayacak. Morreira sakat sakat oynicak.