Mactan sonra toplanti
I.G - Macta ustun olmamiza ragmen gol yollarinda etkili olamadik. Soylicek fazla sey yok. Rovansa iyi hazirlanip bu turu gececez, taraftarimiza soz veriyorum.
I.G - Sozumu tuttum iste. Taraftarimiz onunde etkili olduk, yeni gelen transfer ler ilk maclarinda katki yaptilar. Uyum sorunu yasamicaklar heralde
Muhabir - Peki baskan halen kalici bi teknik adam ariyomu?
I.G - Baskanimiz bana guveniyor, bana 1-2 ay verdi kendimi ispatlamam icin.
Muhabir - Bi daha ki tur icin goruslerinizi alabilirmiyiz ?
I.G - Tabiki UEFA ya kalmak istiyoruz ve bunun icinde rakip kim olursa olsun gecmemiz gerekiyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Mactan sonra toplanti
I.G - Macta daha cok gol atmamiz gerekiyordu ama ne olursa olsun oraya 2-1 onde gitcez. Ben oyuncularima guveniyorum UEFA ya kaliriz.
Muhabir - Mac disinda bi sorum olcak, transfer dusunmuyorumusunuz? izlediginiz veya anlastiginiz bi futbolcu varmi ?
I.G- tamam mujdemizi burda verimErsun Yanal in da istedigi Alex'le buyuk olcude anlastik, kulubu ile ufak tefek puruzler var ama baskanimiz halletcek.
Muhabir - iyiki sormusum, taraftarlar merak ediyodu.
ROVAN$
Mactan sonra toplanti
I.G - Muhabir arkadaslar bugun sorulariniza cevap vermicem bir an once iceri gidip takimimi kutlamak istiyorum.

Ersun Yanal in da istedigi Alex'le buyuk olcude anlastik, kulubu ile ufak tefek puruzler var ama baskanimiz halletcek.