1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Firtina kupa istiyor

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Mactan sonra toplanti

I.G - Macta ustun olmamiza ragmen gol yollarinda etkili olamadik. Soylicek fazla sey yok. Rovansa iyi hazirlanip bu turu gececez, taraftarimiza soz veriyorum.

I.G - Sozumu tuttum iste. Taraftarimiz onunde etkili olduk, yeni gelen transfer ler ilk maclarinda katki yaptilar. Uyum sorunu yasamicaklar heralde

Muhabir - Peki baskan halen kalici bi teknik adam ariyomu?

I.G - Baskanimiz bana guveniyor, bana 1-2 ay verdi kendimi ispatlamam icin.

Muhabir - Bi daha ki tur icin goruslerinizi alabilirmiyiz ?

I.G - Tabiki UEFA ya kalmak istiyoruz ve bunun icinde rakip kim olursa olsun gecmemiz gerekiyor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Mactan sonra toplanti

I.G - Macta daha cok gol atmamiz gerekiyordu ama ne olursa olsun oraya 2-1 onde gitcez. Ben oyuncularima guveniyorum UEFA ya kaliriz.

Muhabir - Mac disinda bi sorum olcak, transfer dusunmuyorumusunuz? izlediginiz veya anlastiginiz bi futbolcu varmi ?

I.G- tamam mujdemizi burda verim Ersun Yanal in da istedigi Alex'le buyuk olcude anlastik, kulubu ile ufak tefek puruzler var ama baskanimiz halletcek.

Muhabir - iyiki sormusum, taraftarlar merak ediyodu.

ROVAN$

Mactan sonra toplanti

I.G - Muhabir arkadaslar bugun sorulariniza cevap vermicem bir an once iceri gidip takimimi kutlamak istiyorum.
    Last edited by Bordo61Mavi : 15.Nisan.2008 at 01:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri