-
Yahu burada bu kadar kızılacak ne var? Hakettiği bir parayı başka fon üzerinden almış. Burada asıl kızılması gereken konu ekonomimizin, ülkemizin düştüğü hal. Başbakan ve yardımcıları imza atıp para verilecek diyor ama elin gavuru tüm fonlara el koyduğu için bu işlenmiyor ve o nereden derse para oradan veriliyor.
Kızacaksanız buna kızın, haberi de okudum ne Galatasaray'a yapılan bir suçlama var ne de başka birşey. İlk bölümde olayı biraz dramatize etmişler, bu zamanda hiçbir kulübün kapısına kilit vurulmaz, büyük kulüpler böyle kolay kolay batmaz. Başlık da tabi ki ilgi çekici olması için abartılıyor. Bu haber ne takımın ahengini bozar, ne moral motivasyonu tüketir ne de başka birşey. Yalan yanlış transfer haberleri bile takımlar için bu haberlerden daha tehlikelidir. Yeni forvet kim olacak haberleri çıktıkça Kezman'ın psikolojisini düşünün, bu habeler daha çok zarar verir.
Sonuçta Galatasaray hakkı olan bir parayı tanıtım fonundan değil başka fondan almış. Bunun sorumlusu da ekonomimizi yöneten yabancılar. Ne Galatasaraylı futbolcular, ne Galatasaraylı yöneticiler ne de Galatasaray taraftarıdır. Bu habere neden bu kadar tepki gösterdiniz anlayamadım.
Konuyu kapatıyorum çünkü zamanında alınmış verilmiş şimdi neyini konuşacağız.
Mesaj Yetkileri