Bu sefer tutmadı abi.

Topu kaleciye nişanlamıştı. Ama bu pozisyonda çok şanslıydı çünkü top tekrar önüne düştü ve o da golü attı. Ama penaltının kaçıp gol olana kadar geçen saniyelerde Garner’ı kovmayı bile aklımdan geçirmiştim, maçtan sonra ceza verecektim. O 2 saniyede aklıma neler gelmedi ki. Sonra golü atarak rahatlattı ve günün kahramanı oldu.

90 dakika 2-2 eşitlikle sona erdi. Oyuncularım 2. devre beraberlik golünü bulabilmek için çok fazla efor sarf ettiler. 90 dakika sonunda 2 stoperimiz de sakatlık geçirmişti ama oynayacak seviyedeydiler. Sakatlıklarına rağmen iyi oynuyorlardı ve riske girip onları değiştirmedim. 3 forveti 1’e indirip orta alanı kalabalıklaştırarak bu sürede daha az yorularak kontra atakla gol arama düşüncesindeydim. Uzatmalarda İyi kapandık ve 120 dakika da 2-2 sona erdi.

Şunu anladım ki bu takımda penaltıcı yok. En iyi penaltıcının özelliği 11’di, penaltılarda zorlanabilirdik.

Wigan son 2 penaltıyı kaçırdı, biz ise son penaltıyı kaçırdık ve Premiership bileti alan son takım biz olduk. Yıllar sonra Leeds tekrar Premiership’te.