İşte bu sezon bize bu başarıyı getiren kadromuz;
Kalecimiz tüm resmi maçlarımızda sahadaydı. 55 maçta 70 gol yedi. Bu sezon idare ettik ama önümüzdeki sezon takımı taşıyabilecek bir kaleciye ihtiyacımız var;
3 forvetimiz Micola, Beckford ve Garner takımı sırtlayan oyunculardı. Ayrıca genç oyuncumuz Ionescu’da rakiplerimiz taktiğimizi çözene kadar çok etkiliydi, sonra yaşadığı sakatlıkta eklenince sezonun son bölümünde forma giyemedi.
Joe Garner, geç forma verdim, verdiğim şansı iyi değerlendirdi ve16 gol attı;
Beckford 19 golle en golcü oyuncumuz oldu;
Micola 15 gol 12 asistle takıma en çok katkı yapan oyuncu oldu;
Son 15 maçta forma giymeyen Ionescu ise 8 gol 13 asistle oynadı. Takımın en çok asist yapan oyuncusu oldu.
Tall’da attığı 14 kafa golüyle dikkat çekti;
Artık Premier Lig’deyiz ve kadroyu ona göre güçlendirmek gerekiyor. Bu arada faydalanmadığımız oyuncularımızla da yollarımızı ayıracağız.
Son dönemde başarılı olduğumuz 3’lü forvet sisteminin Premier Lig’de başarılı olma ihtimali çok düşük olduğu için onu hiç denemeyeceğim. İlk hedef olarak kiralık Çaçapa’nın bonservisini almak istiyoruz.
Bizi buralara getiren 3 iyi forvetimiz olsa da 3’nün de Premier Lig’de başarılı olabileceğini sanmıyorum. Yeni sezon için tek forvetli bir sistem düşünüyorum ve bu tek forveti de transfer edeceğiz.
Orta sahanın da kalitesini arttırmayı düşünüyorum, ayrıca en az 2 kanat oyuncusu da alacağız. Bu sezon kanatları kullanmadık ama seneye kullanmayı düşünüyorum.