Herkese iyi geceler![]()
Herkese iyi geceler![]()
İyi geceler Aygün seni fm de hezimete uğuratayımmı istermisin?
Yarın bizim lisede kermes var okula gitmicem.Paso gezicem...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Metin Nuran Çakallıklı Anadolu Lisesi futbol turnuvası 1.tur eleme maçı.Rakip 10E.Maçın 30 dakikalık normal süresi 0-0 eşitlikle sona ermiş.3 er penaltılık seri penaltı serisine geçilmiş.3 penaltıda golle sonuçlandırılınca tek penaltılı atışlara geçildi.Kaçıran kaybediyor.Bizim takım attı.Ve sıra son penaltıya geldi.Bu sefer köşeyi doğru tahmin ettim ve topu kurtardım.Sonrasında ise sevinç gösterileri ve ve milletin altında ezilme tehlikesi.En sonundada omuzlara alınma.Bugün en mutlu günlerimden birisini yaşadım.İnşallah şampiyonluğu alan taraf biz olacaz..![]()
So what?
Saike
Sorun penaltıyı kullananda.Kalede doğru düzgün kaleci yok çak 90'a![]()
Geçecen sen bu işleri Aygülüm.![]()
So what?
Saike
Selamlar hörmetler yavaştan hareketlendirelim buraları.![]()
Merhaba...![]()
selamlar millet nasılsınız
My Secret Combination..![]()
o ne yahu çeviri yapabilecek birisi var mı![]()
kalomira varken secret combinasyonun lafımı olur yahu![]()
İlk olarak şarkıya, ardından Kalomira'ya hasta oldum..![]()
Galatasaray.Gençlerbirligi maçını iziliyorum![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
[YOUTUBE]nUO3q_PUj2g[/YOUTUBE]
hatun bir içim su zaten![]()
Zaten bu videodan sonra hasta oldum abi..![]()
Hasta olmamak elde mi Muratcım.
Allah her derdin devasını vermiştir ama.nerede bizim devalar devamızı isteriz.
![]()
Abi bizim Deli'ye bak birde adamların yaptığı "şarkıya" bak be.. Haklısın yav bizde devalarımızı isteriz..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=2XAJz1zOioo&feature=related[/YOUTUBE]
01.25
Yorumsuz..
Last edited by uAmurat91 : 15.Nisan.2008 at 22:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Buranın havası kaçmış yine![]()
Nereye kaçmış Aygün?
So what?
Saike
yahu şöyle videolar koymasanıza şuraya burası ahlaklı bi site![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
o bişeymi ben bidefa 7 defa boş kaleye gol kaçırdım 7 side direkten döndü ama 8. gol oldu![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Benim de hayatımda beceremediğim işlerden penaltı atmak.Bazen sakatlandım bahanesiyle atmıyorum.Frikik atarım ama penaltı çoğunlukla kaçar
![]()
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
Yahu biri benim şifreyi mi öğrenmiş acaba? Bilgisayar kapalıydı maçtan sonra geldim açtım son ziyaretiniz 21.30 yazıyor. Kim giriyor söylesin çabuk?![]()
"YÜCE ATATÜRK"
evet aynı şey banada oldu saat 6-7 sularında .abone olduğum konulara bakıyordum henüz yeni mesaj yok felan yazıyodu
Serkan abi benden duymuş gibi olma ama şu rakamlı varya 1502005.İşte o girdi.Bana dedi çaktırma Serkan'a,burdan millete Ö.M'la neler yazıyorum neler![]()