1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: Hangisiyle Başlasam ?

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    FOOTBALL MANAGER BAĞIMLIS

Arrow

Fransada AB uyruklu olmayan oyuncu kısıtlaması var en fazla 4 oyuncu alabiliyosun(AB UYRUKLU OLMAYAN ÜLKELER:BRAZİL VB.).Türk Oyuncu istediğin kadar alabilrsin.Fakat lig maçlarında sahaya 5 yedekle çıkıyorsun kötü yanı bu

Quote Originally Posted by eser_3131
    Fransada AB uyruklu olmayan oyuncu kısıtlaması var en fazla 4 oyuncu alabiliyosun(AB UYRUKLU OLMAYAN ÜLKELER:BRAZİL VB.).Türk Oyuncu istediğin kadar alabilrsin.Fakat lig maçlarında sahaya 5 yedekle çıkıyorsun kötü yanı bu
    ama fransa'da afrikalılar yabancı sayılmıyor...ama afrika kupası gelince yanıyosun. tecrübe ettim o yzdn bliom...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eser_3131
    nasıl türk oyuncu istediğin kadar alırsın.türkler yabancı sayılmıyo mu?yanlış yazdı heralde...

ayrıca dortmund u alın süper zevkli.manyak kontra atağa çıkıyolar..
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2006
    Yer
    FOOTBALL MANAGER BAĞIMLIS

Arrow

Quote Originally Posted by koray_capello
    nasıl türk oyuncu istediğin kadar alırsın.türkler yabancı sayılmıyo mu?yanlış yazdı heralde...

ayrıca dortmund u alın süper zevkli.manyak kontra atağa çıkıyolar..
    Dostum Türk Oyuncuları AB Uyruklu Benim Bildiğim Kadarıyla O Yüzden İstediği Kadar Alabilir.

Mesaj Yetkileri