Neden ki ? Aynı oyun değil de daha bir güzelini ortaya koyamaz mı Fenerbahçe haftaya ?Fenerbahceliler ayni oyunu ASY de oynayacaklarini düsünüyorlarsa hayal kuruyorlar demektir,HELL´e bir gelin.(:
Fenerbahçe
Denizlispor
Berabere
Neden ki ? Aynı oyun değil de daha bir güzelini ortaya koyamaz mı Fenerbahçe haftaya ?Fenerbahceliler ayni oyunu ASY de oynayacaklarini düsünüyorlarsa hayal kuruyorlar demektir,HELL´e bir gelin.(:
(/s)
Yahu dün karsinizda takim yoktu ki,Denizlispor ile Galatasarayi bir mi tutuyorsun sen.Bizimkiler en az sizinkiler kadar sampiyonluga inanmis,kenetlenmis durumda.Böyle futbol ortaya koymaniz icin bizim de Denizlispor gibi berbat oynamamiz gerekiyor ki buna ihtimal vermiyorum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bunlari yapabiliyordunuz madem,kupada neden elendiniz ? (:
Last edited by El Comandante : 20.Nisan.2008 at 12:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Her takım aynı oyununu her hafta sahaya yansıtamaz Baran. Mesela Man. Utd ve Ronaldo'dan bahsedelim. Geçen haftalarda ki Ronaldo bu hafta ne yapabildi? ya da Man Utd.. Dikkatini çekerim onlarda şampiyonluğa oynuyorlar, inançları da fazla haliyle.
Bizimki de buna benzer bir durum. Mesela Arda bugün, hayatının en iyi futbolunu oynadı. O da Ronaldo gibi istikrarlı bir genç ama haftaya ne yapacağı konusunda birşeyleri kestirebilir misin? Kestirebilir miyiz yada? Dediğim gibi her takım her hafta aynı futbolunu oynayamaz. Denizli, son 6 haftada düşmemeyi garantilemenin rahatlığı ile oynadı dün. O yüzden ortaya böyle bir futbol ve skor çıktı şaşırmamak gerek.
(/s)
Peki bu üstün futbolu bize karsi oynayabilirmisiniz diyorum ben.Bizimkilerin sampiyonluk yolundaki en büyük rakiplerine karsi bu kadar laubali oynamayacaklari kesin.Özellikle Samiyeni taraftarlarimiz yine cehenneme cevireceklerdir(iyi anlamda,gecen seneki gibi degil).
Bana sorarsan avantajli taraf biziz,sana sorarsak sizsiniz.Ama ortada kesin birsey var ki bu mac hic kolay olmayacak,kazanmak icin cok büyük mücadele gerekecek.