Uzunca bir aradan sonra tekrar sizlerleyim arkadaşlar. Bayağı aksatmıştım kariyeri, kaldığımız yerden devam etmek lazım değil mi?
ilk olarak 3. formamızı tanıtmıştım sizlere...iki forma daha yaptım(ya da hazırlardan yararlandım diyelim) işte yeni sezon formalarımız...
(birisi Nike, birisi Adidas oldu ama artık idare ediverin)
--------------------------------------------------------------------------
Şampiyonlar Ligi 3.ön eleme turu 1. MaçSezonun ilk resmi maçında Herenveen'e karşı tur mücadelesine çıktık kendi sahamızda. Amaç tur için avantajlı bir skor elde etmekti, nitekm bunuda başardığımızı düşünüyorum. 4 gol atmamıza rağmen maçın adamının Herenveen kalecisi seçilmeside ayrı bir olay
ikinci maç daha dikkatli olmalıyız çünkü çok yi kontratak yapıyorlar...
Serie A 1.HaftaDengede geçen mücadeleyi her iki takımında yeni transferlerinin attığı goler sonuçlandırdı. Şanslı olan taraftık ve sahadan 3 puanla ayrılmayı başardık.
Şampiyonlar Ligi 3.ön eleme turu 2.Maçyorum yapmaya gerek bile yok aslında...ilk dakikada hiç ummadığımız bir şekilde 10 kişi kaldık, yılmadık. pozisyonları biz bulduk, golleri Herenveen attı. Bu kadar şanssızlık olmaz hakikaten. Neyse artık yolumuza UEFA'dan devam edeceğiz...
Serie A 2.HaftaNapoli'ye karşı bir türlü dikiş tutturamadık kariyerin başından beri. Yine tarih tekerrür etti, sahadan boynu bükük ayrılan taraf olduk.
Serie A 3.HaftaPieroni'nin çabası yetersiz kaldı, 2 gol atmasına rağmen takımına puan kazandıramadı. 3 puanla yolumuza devam ediyoruz. sırada UEFA kupası gruplara kalma mücadelesi var. rakip NEC Nijmegen...