Quote Originally Posted by fmhastasi View Post
bir degisiklik varki mukemmel olmus avrupa sampiyolar ligindeyseniz uefa size stad olculerini standartlara uygun hale getirin diyor.sizde stadin olculerini standart olculere getiriyorsunuz.ingilizce oldugu icin ben anlamadim ama birini sectim.(bu konuda aydinlatici bilgi verirseniz sevinirim)

Arkadaşım bu takımının taktiğine göre stadı ayarlamanı sağlıyor.Eğer sen gennç ve dribling özelliği fazla oyunculardan kuruluysan büyük bir saha seçebilirsin.Eğer oyuncuların yaşlı ve 70. dakkadan sonra tükeniyorlarsa küçük bir oyun alanı daha işine gelecektir.Yine eğer senin taktiğin şişirme toplar ve defansın arasına arasına atılan paslardan oluşuyorsa yine küçük bir saha kullanmalısın.Dar alanda kısa pas özelliği olan takım halinde hücuma kalkıp takım halinde defansa dönen bir takımın varsa ve topu 4-5 kısa pas içinde karşı kaleye taşıyabiliyorsan o zamanda büyük bir saha tercih etmen gerekir

Örneğin milanın küçük bir sahada,Man U nın büyük bir sahada oynaması daha uygun.

Yeni bir takım aldıysan ve özelliklerini bilmiyorsanda ilk sezon için standartı seçmek en mantıklısı