1 ile 30 arası toplam 685 sonuç

Konu: Bank Asya 1. Lig [ Şampiyon Manisaspor (2008-2009) ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Herkes istediği düşünceyi istediği şekilde dile getirir. Ve kimse kimin hangi takım hakkında yorum yapacağına karışamaz!

Maça gelince maç ortada gibiydi. Eskişehirspor daha atak göründü. Ama futbol bu atan kazandı.Taraftarların olay çıkarması ise beni şaşırttı. Ama olayların Kocaelispor ile ilgili hiç bir yanı yok deniyor. Galiba fitili ateşleyen emniyet güçleri olmuş.Sonuç olarak kazanan Kocaelispor'u tebrik ediyorum. Semavi'nin golü gerçekten güzeldi.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Galiba fitili ateşleyen emniyet güçleri olmuş..
    bunu okuduğumda çok güldüm
    Fikirlerim burada

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Herkes istediği düşünceyi istediği şekilde dile getirir. Ve kimse kimin hangi takım hakkında yorum yapacağına karışamaz.
    Arkadaşım bak aşağıda ne demişim.

Quote Originally Posted by TatanGa-Lar
    Bir daha da ''sakaryaspor'' hakkına iğneleyici laflar kullanma.Bizlerin her takıma saygısı olduğu müddet, sizde saygı duymak zorundasınız.
    Zaten kimsenin yorum yapmasına karışmam, karışamam öyle bir hakkım yok.Yalnız ortalığı galyana getirecek konuşmaları, yorumlara her zaman dur derim.Ben senin takımın hakkında yorum yaparım ama tahrik edici unsurlardan kaçınırım.

Bu işi anlamadım zaten.Hemen zurnayı gören çalmaya başlıyor.
    Yorumları okumadan mı karşılık veriyorsunuz, yoksa çok şey mi biliyorsunuz?Bize de anlatın bizde bilelim..

.

Mesaj Yetkileri