Aslına bakarsak zor maç olacak.Gerçekten çok zor maç olacak.Umarım aynı derecede kaliteli ve zevkli bir maç olur..

Galatasaray çok koşan,iyi savunma yapan bir formasyonda çıkacaktır maça diye düşünüyorum.Buda en akıllıcası bence.Fenerbahçe karşısında ligin ilk yarısında oynanan oyun aklıma geldikçe böyle olması gerektiği kanısına varıyorum.Birde kupa maçları var tabii.Sanrsam bu sefer tek forvet+Lincoln çıkacak maça Galatasaray.Burada Lincoln'e çok büyük görev düşüyor.Göstereceği performans Galatasaray'ın hücum gücüne direk katkı yapacaktır.Galatasaray'da ki en büyük eksik bence maç içinde duruma göre müdahale edip maçın kaderini değiştirecek bir hocanın olmayışı.Bunu söylememin sebebi büyük maçları büyük hocalar kazandırır diye düşünmemdir.

Fenerbahçe cephesine gelecek olursak;Bildiğimiz stilde oynayacaklar.Fenerbahçe genelde oyununu bozan takımlara karşı zorlanıyor.Bunu Chelsea maçlarında ve Galatasaray kupa maçlarında net bir şekilde gördük.Bu maçta Alex ve Deivid Fenerbahçe için önemli kozlar olacaklardır.Fenerbahçe cephesinde 2 sol bekinde oynayamayacak olması kötü bir durum.Bakalım Zico nasıl bir hamle yapacak.Bence Uğur'u beke çekip Deivid'i sol açığa almamalı.Sol taraf çöker..

Genel olarak bakacak olursak.Bu maçta usta ayaklar skoru belirler diye düşünüyorum.Maç ortada geçecektir.Başa baş,kora kor bir mücadele olacaktır.Savunmaların ön planda olacağı bir karşılaşma olacaktır.Bir kaç gün öncesine kadar Fenerbahçe kazanır diye düşünüyordum ama şu bir favorim yok açıkcası.İyi olan kazansın.Zevkli bir maç olsun..