-
Öncelikle takımdan gönderdiğimiz oyuncular;
Duberbier’i 2 sezon önce 300 bin dolara almıştık ve gelen iyi teklif sonrasında yerini doldurabileceğimizi düşündüğüm için sattım. Ayrıca daha 23 yaşında ve sonraki transferinden %50 pay alacağız.
Diğer transferler de aşağıda, listeye koyduğumuz oyuncular hala mevcut, teklif gelirse değerlendireceğiz;

Aldığımız oyuncularda ise beklere ve orta sahaya önem verdik. Kaliteli forvet almayı düşünüyordum ama elimdekilere kıyamadım. 1 genç ve gelecek vadeden forvetimiz vardı, 1 tane daha genç forvet alarak elimizdekileri kullanmayı düşünüyorum. Kaleye de takviye yapmayı düşünüyordum fakat onda da pek başarılı olamadık. İstediklerimizi alamadık, orta kaliteler de Smith’den iyi değillerdi o nedenle şimdilik kaleci transferi yapmayacağız.
Çaçapa ilk transferimizdi, onu tanıyorsunuz.
Quanthin Othon. Defansın solunda ve orta sahada oynayabiliyor. Yaşı daha 21;

Fas Milli Takım’ında da yeni yeni forma giymeye başlayan sol bek Mihoubi. O da genç bir oyuncu, ondan da faydalanmayı düşünüyorum;

Yine Fas Milli Takım’ından bir oyuncu, Mehdi. Direk 11’de oynayacak seviyede olmasa da kadroya derinlik katacak;

Bekleri kuvvetlendirmeye devam ediyoruz. Geçen sezon aldığımız Van Zanten hiç iyi bir performans gösteremedi ve yerine mutlaka transfer şarttı. En pahalı transferimiz oldu Loic. Daha 20 yaşında, Lyon’dan geldi;

Yine bir bek transferi, 2 tarafta da oynayabiliyor, iyi bir yedek olacağını düşünüyorum. Doumbe;

Simon Zenke, sezona yedek olarak başlayacak, eline geçen fırsatları iyi değerlendirirse takımda kalıcı olabilir;

Tecrübeli bir stoper, yavaş bir oyuncu ama diğer özellikleriyle bunu kapatabilir. 4 iyi stoperimiz oldu, en iyi ikisini seçip oynatacağız. Jan-Paul;

Şilili, joker bir oyuncu, Nicolas Nunez. Yedeklerde bulunup ihtiyaca göre oyuna girebilir. Direk 11’de oynatacağım bir oyuncu değil;

Haman Sadjo, sol kanadın tamamını kullanabilir. Bu kanatta oluşacak rekaber umarım takıma faydalı olur;

Ve Damien Duff. Onu anlatmaya gerek yok. İrlanda Milli Takım’ında da kullanabileceğim bir oyuncu. Bu genç kadroya tecrübeli oyuncuları da katmak gerekiyor;

Kadroda çok sıkıntı doğarsa diye transfer ettiğimiz bir oyuncu. 12 bin dolara aldık, hiç oynatamasak bile daha fazla ücrete satabiliriz kendisini;

Ve 15 Ağustos’ta da Amerikalı genç kanat oyuncusu Abdus İbrahim takımımıza katılacak. Geleceğin takımını yavaş yavaş oluşturuyoruz diyebilirim;

Bu sezon da sezon öncesi kamp dönemini Türkiye’de geçireceğiz. İlk hazırlık maçımızı İngiltere’de Northampton ile oynadıktan sonra Türkiye’ye geçip; İBB, Karşıyaka, İstanbulspor ve Galatasaray ile 4 hazırlık maçı yapıp tekrar İngiltere’ye döneceğiz. Carlisle ile yapacağımız son maç ile de hazırlık dönemini sonlandıracağız.
Şu anda kafamda oynatmayı düşündüğüm sistem 4-4-2. Hazırlık maçlarında bunu deneyeceğim. Ofansı daha az düşünen bir takım olacağız.
Mesaj Yetkileri