Uefa Kupası Ön Eleme ilk Mac
Kritik mac baslamıstı Önderle öne geçtik rakip skoru 1-1e getirdi.Ama Jorgeara güzel bir gol atarak 2-1e getirdi.İkinci yarı 3.gol için Jesus'u oyuna aldım ama bir türlü 3.gol gelmedi ve son dakikada sanssız bir sekılde avanjımızı yitirdik.
Tsl 7.Hafta
Aek macı sonrasında ligde kazanıp yolumuza devam etmek istiyorduk ve bunu basardık.Gokhan Unal 1 gol,1 asisstle sov yaptı...
Tsl 8.Hafta
Yine Belediye yine Martinez diyeceğim ama akıllar Aek macındaydı kadroda biraz rotasyon yaptım Zico gibiama yenildik.
Uefa Kupası Ön Eleme Rövans Macı
İlk macta yitirdiğimiz avantajımızın etkisiyle saldırarak basladık maca pek zorlanmadık Cangele'nin golüyle gruplara kaldık.Yattara ise bu macla birlikte iyice takıma alıstı onun için sistemimi değiştiriyorum bakalım neler olacak
Tsl 9.Hafta
Sistemin değiştiği 2.macta da iyi bir oyun oynayarak galip geldik.Ricardo Jesus 2 gol atarak galibiyette önemli rol oynadı.Sonradan giren Gokhan Unal'da bir gol 1 assit yaptı daha verim alamadım Mehmet Yıldız var forvet bolluğu yasıyoruz nazar değmesin
Tsl 9.Hafta Puan Durumu
Yanlıs olmasın lideriz icabında
Uefa Kupası D Grubu
Grubu beğendim Newcastle ile içerde oynasaydık çok daha iyi olabilirdi olsun biz iyi takımız çıkarız burdan
Devam edecek...