inşallah. çünkü sol kanatta alternatif yok. bi tek gallas ve bridge var... devre arasında düşünmem lazım orayıOriginally Posted by nekop
inşallah. çünkü sol kanatta alternatif yok. bi tek gallas ve bridge var... devre arasında düşünmem lazım orayıOriginally Posted by nekop
abi CL'de çektim kuraya bak:real madrid,ajax,rangers
bana da milan, ajax, lille çıktı.
forvete martins/pazzini/bojinov/makinwa 2 tane secin 3 forvet yapın yenmekten bıkarsınız
ben 3 forvet oynamam. bana ters yaniOriginally Posted by lurtz
![]()
![]()
hadi chelsea'liler konuşun yaf biraz
chelsea ya ek olarak türkiye ye de t.direktör oldum. 1 maç sonra türkiyeyle play off lara gidicez![]()
o nası oluo abi yavOriginally Posted by LaKe
nasıl yani... fatih terim istifa etti türkiyede bana t.direktörlük teklif etti, kabul ettim... chelse + türkiye t.direktörüyüm.Originally Posted by angelus.mg
bi milli bi de normal takım yönetebiliomuuz..yani adam istifa etse ama teklif gelmese ben o işi alabilirmiim..yukardaki real madrid maçının ss'sine bakıp bi yorum yaparmısınızOriginally Posted by LaKe
evet milli takımda kendi takımına ek olarak görev yapabilirsin.
tmm saol lake
ben 42 tane antrenör transfer ettim(personel önemlidir abii)sampdoriadan palombo birde fiorentinadan pazziniyi transfer ettim bakalim görecegiz artik ne olcekkk
eee ii t.direktörsün işte bende onu demiştim msajımda![]()
bnkilerde dehşet
baresi,köpke,mourinho fln bayaa bişi var
carvalho 3 ay yok![]()
deisler de sakatlanmaya meyilli iyi bi atletmiş..nası iş bu..chivu ztn 2 ay yok , cassano 4 ay yok sneijder sezon başında 4 ay bi sakatlık yaşadı..ya bn bu deislere nası önlem alacam en ii oyuncum
Ben de Chelsea ye Adrinoyu aldım. Abromovich çok sevinndi. Adam sadece yıldız istiyor. 75M€ verdim.Nerdeyse 30 maçta 35 gol attı.Bir de güzel bir taktiği olan var mı?![]()
chelsea ile başlıcaksan.4 defans oynucan kadro ona müsait
başladım bile şu anki kadro her halta müsait bak ss atiom:Originally Posted by NiC 3 9
işte bnm kadrom ve taktiim yorum yaparken sakatlıkları göz ardı edin..Premiership'de 15 maç yaptım hepsini de aldım,CK'de ise 6 maç yaptım 6 sını da aldım rakiplerim real madrid,ajax,rangers'di isterseniz tabloların fln da ss'sini atarım
yaf şu sakatlıklardan bıktık ya en ii adamlarımdan biri ibagaza sakatlanmıştı çok önemli maçları kaçırdımama yinede kazandım sakatlıktan kurtulunca ilk maçında 2 gol attı. AMCde oynuyo öneririm
![]()
kadroma bi göz atmanı tavsiye ederim..ama şimdi bakacam ibagaza'yaOriginally Posted by barman
benim sakatlıklar aldı başını gidiyorama hala mağlubiyet almadım... ligde sadece 4 puan kaybım var(11 maçta). inşallah kaybetmem
hehe bnm o da yok
arkadaşlar bende chelsea ile başladım.kadromu yazayım size..
---------------------cech------------------------
-------------------------------------------------
----ferreira----carvalho------terry-----gallas------
--------------------makalele----------------------
--joaquin----essien-------lampard-----robben------
--------------------------------------------------
-------------------drogba------------------------
alemde tekiz, hepinize yeteriz..
drogba ya gudjohnsen'i tercih ederim
ayrıca sana deisler ve anelka yı mutlaka almanı öneririrm..deisler sol kanat aynuor..ligin ilk 15 maçında gol ile asist kralı ve en formda ismiydi..niyeyse hep ööle oluyo..onu da genelde anelka ve gudjohnsen izlior..bu arada gudjohnsen acaip asist yapıo..ayrıca bi iki hazırlık maçında bnm yukardaki taktiği denemeni öneririrm
tavsiyelerin için çok teşekkür ederim arkadaşım ama..Originally Posted by angelus.mg
gudjohnsen'e uyuz oluyorum o yüzden sattım zaten onu satmasaydımda oynatmazdım zaten tek forvet oynadığım için güçlü ve hava hakimiyeti olan biri oynatmalıydım o yüzden drogba ve crespo yu tercih ederim.
anelka içinse o tarzda bir oyuncuya ihtiyacım yok sanırım biraz önceki sebepten.drogba,crespo ve c.cole bana yetiyor
sol kanat için zaten robben ve duff var ayrıca tuncayıda aldım.
ayrıca senin taktiği gördüm ama açıkçası bana uymuyor belki başarıılı oluyorsundur ama sen 5 forvetle oynuyosun ben tek forvet.ama olabilir herkes farklı tarz futbolu sever.
yinede saol tavsiyeler için..![]()
alemde tekiz, hepinize yeteriz..
bişi diil..herkesin anlayışı farklıdır..umarım başarılı olursun