1993'ün gazete küpürünü koyanlardan kaç kişi o günlerde yaşanan olayları tam hatırlıyor biliyor yada yaşadı?gs maçından önce ingiliz gazeteleri akşama menüde hindi var derken,hindiyi kızartalımmı haşlayalımmı diye dalga geçerken(Turkey-ingilizce hindi olduğunu biliyorsunuzdur)sadece galatasaray değil ülkemiz ile de dalga geçiyorlardı.sabah gazeteside madem hindiyiz bizde böyle yaparız diyerek ingiliz gazetelerinin yaptıklarına karşılık bu başlığı atmışlardı.nasıl bu olay çarpıtılıp sabah yaptı tuncayda yapar diye çarpıtılıp ortasından çekilir çarptılır anlayabilmiş değilim.tabi ki sabahın yaptığıda hoş bir şey değildi ama bir gazetenin bir şekilde ingilizlere cevap vermesi lazımdı.ama daha önce bu yaptı bende yaparım demek olurmu hiç?o adam öldürdü bende öldüreyim o küfür etti bende edeyim.böyle zihniyet nasıl olur ya.Tuncaydan yaptığı terbiyesizlik için özür dilemek zorundayız haklısınız daha ağırını yapmalıydı bu halkta yutmalıydı.kimse kusura bakmasın ama tuncay bu ülkeden özür dilemek zorundadır.Originally Posted by Jesus_FB
ben beşiktaşlıyım,galatasaraylı değilim ama haksızlığa gelemiyorum ve böyle bana dokunmayan bin yaşasın deyip kendi hatalarını görmezden gelenlere örtmek isteyenlere sinirleniyorum.kendi futbolcum yapsa gene bunları yazardım.nouma'yı çok sevmeme rağmen o yaptığı terbiyesizlikten sonra gitmesini en çok ben istemişimdir.Allah'a şükür ki yönetimimiz de taraftarın en çok sevdiği futbolcuyu tam form tutarken gönderme cesareti gösterip yüzümüzü yere eğmemiştir.

Alıntılı Yanıtla