-
biraz sims'e kayıyor ama şöyle bir şey de yapılabilir; bir boks oyunu vardı adını hatırlamıyorum orada adamın özel hayatı vardı. oyuna dökük bir evde kira ödeyerek başlıyorduk daha sonra para kazanıp yeni ev aldıkça masraflar artıyordu, araba alıyorduk uçak vs alıyorduk ve her biri ayrı masraf getiriyordu. eğer masrafları ödeyemezsek elimizden alınıyorlardı. çok detaylı bir şey beklemiyorum fm'den ama 5 tane ev resmi eklense ufak ufak 10 tane araba resmi eklense 2 tane uçak eklense biz de bunlar arasından daha çok para kazandıkça yenilerini alsak ve hepsi bize masraflar getirse. ayrıca bunları alarak prestijimiz de artsa. böylece elimizdekileri kaybetmemek için istifa ederken iki kere düşünürdük veya kovulunca panik olurduk elimizdekiler alınacak diye böylece büyük takımların teklifini beklemeden maksat para gelsin diye daha küçük takımlara mecburen imza atardık. biliyorum bu dediklerim fm'de hiç bir zaman olmayacak ama sadece bir fikir. ya ben kazandığım paraları harcamak istiyorum ne yaparlarsa yapsınlar ama harcatsınlar şu paraları.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ayrıca profil özelliklerimize göre kulüpler alsın bizi. örneğin benim finansal kontrolüm kötüyse maddi sorunu olan kulüp beni istemesin. ya da disiplinim iyi ise futbolcular arasında çok sorun çıkan takımların dikkatini çekeyim. ayrıca daha fazla özellik eklensin buraya. sezon başında söylediği hedefleri tutturabilmiş mi futbolcuları mutsuz ediyor mu yani adam yönetimi nasıl, gençlere ne kadar önem veriyor, maç konuşmaları iyi mi motive edebiliyor mu. bu özelliklerin hep eklenmesi lazım ve kulüplere gidişimizde etkili olması lazım.
bir de bazı futbol dışı etkenler eklense daha iyi olur. örneğin futbolcu sevgilisinden ayrılsın veya sevgili bulsun performansı etkilensin, evine hırsız girsin morali bozulsun ya da ufak bir trafik kazası geçirip 2 hafta oynayamasın ne bileyim arada çıkan böyle ufak detaylar oyundan alınan zevki katlayacaktır bence ve insanların daha uzun süre sıkılmadan oynamasını sağlayacaktır.
Last edited by Coupet : 25.Nisan.2008 at 18:56
Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Mesaj Yetkileri