teşekkür ederim inşallah zaten takipçinim
.
.
.
Beşiktaş'ta Transferler:
Varan 1:
Gökhan Ünal
Varan 2:
Serhat Akın
ve
Daniye Çimen
Tüm bu oyuncular kulübümüze imza attırarak kazandırılmıştır
tüm bu oyuncular oyuncu kulübümüze imza attırılarak kazandırılmıştır
VE
Zenginler Listesi:
37 sıra atladık en çok werder bremen atladı 89. tan 19. oldular 2. psv 3. ben ayrıcan bayern munich liverpool gibi takımları geride bıraktık
.
.
.
İşte Yeni Milli Takımım:
EURO 2008 de gruplardan çıkamayan İngiltere avrupanın yükselen teknik direktörü Cengiz Karaarslan ile sözleşme imzaladı amaç Dünya Kupası'na katılıp kupayı almak
.
.
.
.
.
.
Beşiktaş'ta Giden Oyuncular:
Matias Delgado:
geçen yılki performansı ile tm avrupanın gödesi olan delgado 15 mn euro bonservis bedeli ile artık Atletico Madrid futbolcusu olmuştur oyuncuya camiamıza verdiği emekten teşerkür eder bundan sonraki futbol hayatında başarılar dileriz
Marcio(Mert) Nobre
Trabzonspor tarafından 5 mn euro bonservis bedeli ile alınmıştır
Eduard Cisse
oyuncu Sampdoria tarafından 4.7 mn euroya alınmıştır
Hazırlık Kampı:
Hazırlık kampında lig yapmayı tercih ettim.
1. Maç
cesar delgadonun yokluğunda gökhan ünal oynadı harika oynadı ama beraberlik aldık
2. Maç
iyi oldu kazanmasını bildik
3. Maç
golden league espanyol'un oldu
.
.
.
Beşiktaş'tan Transfer Bombası
Mirkooooooooooooooo Vuciniccccc
camiamıza hayırlı olsun cesar delgado en kısa sürede satılacaktır zaten kendisiyle ilgilenen kulüpler var
.
.
.
Avrupa çalkalanıyor
Habere göre vucinicin gelmesi ile cesar delgadoya yol göründü ve bu oyuncunun villarealle her konuda anlaştığı ve işin imzaya kaldığı öğrenildi diğer yandan beşiktaşında villareal oyuncusu guiseppe rossiyi her an renklerine bağlayabileceği gelen haberler arasında
.
.
.
BİR BOMBA DAHA
Guiseppe Rossi Beşiktaş'ta
oyuncu kulübümüze 33.5 mn Euro bonservis bedeli ile transfer olmuştur ayrıca oyuncu haftalık 125.000 euro alacaktır.
BİR BOMBA DAHA
Cesar Delgado Villareal'de
oyuncu villareal'e 29.5 mn euroya gitmiştir kendisine bundan sonraki takımında başarılar dile kulübümüze verdiği emeklerden dolayı teşekkür ederiz
.
.
.
Süper Kupa
kupayı 3. kez üst üste aldık mutluyuz
.
.
.
transfer sezonunu kapattım ama param 25 mn euro önereceğiniz genç ve gelişebilecek yabancı veya türk oyuncu varsa alabilirm bu konuda yardımlarınızı bekliyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
BİR TRANSFER HABERİ DAHA:
Ze Roberto Palermo'da
oyuncu Palermo takımına 16mn Euro bonservis bedeli ile transfer olmuştur
.
.
.
Beşiktaş'ta Modric ve Caner sesleri
bu iki oyuncuyla her konuda anlaşmaya varıldığı ve işin imzaya kaldığı belirtildi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
BOMBALARRRRRRRRRRRRRRRR
1)Luka Modric
oyuncu Fiorentina'dan kulübümüze 19 milyon Euro ya transfer olmuştur hayırlı olsun
2)CANER ERKİN
oyuncu CSKA Moskova'dan kulübümüze 9.5 milyon Euroya transfer olmuştur hayırlı olsun
İbrahim Akın oyuncu çokluğundan dolayı serbest bırakılmıştır
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Türkcell Süper Lig Başlıyor
1. Hafta
lige kötü başladık transferdeki gelişmeleri bu maçtan sonra oldu
2. Hafta
erkenden 10 kişi kaldık yeni transfer bizi kurtardı