transferler güzel özellikle sammuelin profilini çok beğendim..
transferler güzel özellikle sammuelin profilini çok beğendim..
Evet Sammuel'i görünce ben de çok şaşırdım.Artık yeni kariyerler açınca ilk onun profiline bakıcam. 4.sezon olmasına rağmen bayağı ucuza aldım. Daha erken alınsa daha ucuz olur sanırım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TSL 3.HAFTA.
SAMSUNSPOR : 1 - 2 : ANKARAGÜCÜ
İyi oynadık yenildik.
TÜRKİYE KUPASI 2.TUR KURA
Rakip Manisaspor
TRANSFER SEZONU BİTTİ
GELENLER
GİDENLER
TSL 4.HAFTA
TRABZONSPOR : 4 - 2 : SAMSUNSPOR
Deplasmanda ilk yarıyı 2-0 önde tamamladık.2.yarı ne olduğunu anlayamadık.Rakip durumu 2-2 yaptı.Ardından 10 kişi kaldık ve oyundan düştük.
TSL 5.HAFTA
SAMSUNSPOR : 1 - 0 : ESKİŞEHİRSPOR
Rakibimiz çok şut çekti.Ancak bunlar tehlikeli pozisyonlar değildi.Genelde uzaktan çekilen şutlardı.Maçın sonlarına doğru bulduğumuz golle Süper Ligdeki ilk galibiyetimizi aldık.
TÜRKİYE KUPASI
2.TUR
SAMSUNSPOR : 1 - 2 : MANİSASPOR
Çok pozisyona girdik.Baskılı oynadık.Golü de bulduk.Ancak kornerlerden yediğimiz 2 golle kupadan elendik.
TSL 6.HAFTA
SAKARYASPOR : 5 - 1 : SAMSUNSPOR
Başa baş bir mücadeleydi ancak savunmamız çok kötü bir performans gösterdi.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TSL 7.HAFTA
GALATASARAY : 3 - 1 : SAMSUNSPOR
Ali Samiyende penaltıdan attığımız golle öne de geçtik.Sonra rakibimiz durumu 2-1 yaptı. 2-1 den sonra inanılmaz kontraataklar bulduk.Caner karşı karşıyaka 3 pozisyonu da değerlendiremedi.Ve bir gol daha yedik.Rakip takım kalecisi 8 ile oynarken bizim kaleci 6 ile oynadı.
TSL 8.HAFTA
SAMSUNSPOR : 1 - 1 : MANİSASPOR
Üstün oynamamıza rağmen 3 puan alamadık.
TSL 9.HAFTA
SİVASSPOR : 1 - 1 : SAMSUNSPOR
Güçlü rakibimiz karşısında 1 puanı kurtarmayı başardık.
TSL 10.HAFTA
SAMSUNSPOR : 1 - 2 : G.ANTEPSPOR
Sorunumuz her maç aynı.Pozisyonlar yakalıyoruz iyi oynuyoruz ancak 3 puan alamıyoruz.
TSL 10.HAFTA PUAN DURUMU
Last edited by The.Crow : 26.Nisan.2008 at 16:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bir Dost
Hellbells