fenebahçe galatasaray derbisinde ne olur

eğer galatasaray da fenerbahçe gibi tek forvet oynayacağım derse bu sistemi çok daha iyi oturttuğu için fener kazanır.

galatasaray 4-4-2 ile çıkar ve aykut ile mehmet topal şimdiye kadar gösterdikleri süper performanslarını sürdürürse..fenerbahçenin orta sahada bir kişi fazla olmasının avantajını fenerden daha fazla koşarak kapatırlarsa galatasaray kazanır...
.................................................. ..................

alexle forvet arasındaki bağlantıyı koparmak için galatasarayın oyun başında bişey yapmasına gerek yok çünkü kezman ve alexin zaten pas trafiği bzuk ama semih oyuna girdikten sonra alexi yanına çeker ve iyi pas trafiği kurarlarsa fenerbahçe kazanır.

ben galatasarayın oyun başında gol yiyeceğini tahmin etmiyorum maça daha agresif başlayan ve gole yakın taraf olacak buna karşın kezmanlı fenerin kontra yapmasıda zor olacağın dan ilk yarım saat galatasaray oynayacak fener durdurmaya çalışacak..şimdi buradan ilan ediyorum ilk yarım saat çok önemli galatasarayın ilk 30 dakikada kuracağı baskıdan gol çıkarması şart..eğer gol ve ya goller atarlarsa galatasaray kazanır..ama eğer ilk yarım saat 0-0 ile geçilirse ibre her geçen dakika fenere döner.
.................................................. ...........................

derbide bilinen adamların dışında süpriz sayılabilecek golcüler çıkabilir .fenerde benim tahminim aorelio eğer maldonado geride yeterli olurda aourelio ileriye koşu yapabilirse gol atması muhtemel

galatasarayda ise süpriz golcü (artık son haftalardaki performansından sonra süpriz deilirmi bilmem ama) servet çetin...fenr defansının uyuduğu bir kornerde golle buluşması muhtemel..

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ama sonuç ne olursa olsun hakeden kazansın güzel futbol olsun