hadi ilk msj bnden basarılar
Gelenler:
Stancu => Pası tam olarak bilmiyorum ama -8 veya -9 olabilir TSL kalitesine uygun bir forvet
Piatti => -9 Pa'lı bir oyuncu gelecekte yıldız olması muhtemel.
Buonanotte => Oda Piatti gibi Arjantinli ve -9 Pa'lı.Gelecekte yıldız olması muhtemel.
Gidenler:
Okan Buruk => Yaşı ve özellikleri takımızda oynamaya yeterli değildi talibide olmayınca serbest bırakmak zorunda kaldık.
Marceloa Carrusca => Her ne kadar teknik özellikleri iyi olsada fiziksel ve mental özellikleri yıldız olmasını engelliyordu.Kontenjanda yer açmak için sattık.
Ayhan Akman => Yaşı ve özellikleriyle Galatasaray'a uygun değildi ucuz bir fiyata bıraktık.
Ismael Bouzid: Satamadığımız için kardeş klübe yolladık.
Diğer oyuncular gelişmeleri için kardeş klübe yollandı.
Maçları yardımcı antrenöre oynattırdığım için performans yorum yapamayacağım.Ama kondisyon açısından güzel bir kamp olduğu kanısındayım.
Oyunun versiyonu 8.0.0 mı?
kariyerinde başarılar dilerim carrusca regensburg a gittiğine göre oyun versiyonu 8.0.2
Hayır 8.0.2
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Trabzon bizden daha iyi oynadı.Ama bitiricilik farkı ile berabere bitti maç.
Etkili oynadığımız bir maçtı.Turu kendi sahamızda garantiledik.
Her atağımız çok tehlikeliydi.Performanstan memnunum.
Topla az oynadık öz oynadık.(Bkz: Topla oynama yüzdesi)Performanstan memnunum.
Maça yedek kadromla çıktım.Ultra defansif çıktığım için maç sıkıcı bir maçtı.
Beklediğim gibi etkili oynadığımız maçlardandı.Oftaşı ortadan deldik.Bounoattenin golü jeneriklikti.
Bursaspor bizi izlemeye gelmiş =)
Deplasmanda turu garantiledik.Uefada emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz.
Last edited by Her026 : 27.Nisan.2008 at 11:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ss leri benmi görmüyorum yoksa yok mu:S
gol hattında problem yok masallah her mac 3 sallıyorsun basarılar dilerim..
Ss ler bendede gözükmüyor.Bu arada kariyerinde başarılar.
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Alternatif bir upload sitesinden yüklemiştim hızlı açılsın diye.Birazdan bütün maçları birleştirip tek resim halinde yayınlarım imageshack'ten.
Başarılar acaba hangi taktkile oynuyorsun?
ss leri bende göremiyorum düzeltirsen daha rahat takip edebiliriz
Kaleci olarak Canizares'i kiralamanı tavsiye ederim..
çok güzel gidiyorsun durmak yok devamm.....
çok iyi başlamışsın başarılar
Üçer üçer gidiosun başarılar dilerim
Allah'ın hakkı üçtür felsefesini benimsemişsin Çok güzel gidiyorsun... Devamını bekliyorum...
İnşallah hem sen hemde gerçek GS şampiyon oluruz...
ligde iyisin uefa da ölüm grubuna düşmüşsün
Uefa Kupası ilk maçımız.Rakibimizden iyi oynamamıza rağmen kazanamadık.Sağlık Olsun.
Golü bulduktan sonra kapandık Fenerbahçe ardı ardına ataklarla kalemize gelmeye başladı.Sonrada duran toptan golü yedik.Yinede deplasmanda beraberlik iyi sayılır.
Rakibi hiç oynattırmadan maçı aldık ve farka gittik.Artık böyle maçlar olağan oldu bizim takım için
Rafael Van Der Vaart Allah'tan sakattı.
Çok erken 10 kişi kalmamıza rağmen iyi bir sonuç.
Arkadaşlar benden habersiz bir şekilde pc'ye format atıldığı için save game gitti.Kariyerin kapatılmasını rica ediyorum.Ligde 12 puan farkla şampiyon olmuştum.Türkiye Kupasınıda almıştım keşke silinmeseydi.
hamburg mağlubiyeti kötü olmuş ligde de berabere kalmaya başlamışsın ama toparlarsın bu arada hangi taktiği kullanıyorun ?? sana önerim total dominasyon..
düşüşe geçmişşsin toparlanmalısın