Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?
- Voters
- 82. You may not vote on this poll
-
Galatasaray
-
Fenerbahçe
-
Berabere
-
Hakeden kazandı, daha doğrusu daha çok isteyen kazandı. Oynanan oyuna bakarsak Galatasaray doldur boşaltla oynadı sadece istek arzu daha fazlaydı. Daha çok koşunca daha çok mücadele edince de maçın hakimi oldular ve galibiyeti hakettiler.
Maldonado'yu istemediğimi hep yazdım, bu adam ne işe yarar yahu? Yazık Selçuk'a.
Üzülüyor muyum, hayır, futbolcular şampiyonluğu istemiyorsa, maçı kazanmayı istemiyorsa ve çıkıp oynamıyorlarsa ben neden kendimi üzeyim.
Yabancı konusuna hiç girmiyorum, bu oyuncularla Fenerbahçe çeyrek final oynadı, Galatasaray'ın nasıl elendiğini biliyoruz.
Galatasaray çok iyi kenetlendi, daha çok istedi ve kazandı, suç bu maçta bu duruma getirenlerde. Şimdiye kadar şampiyonluğu ilan etmemiz gerekiyordu. Zico da işleyen takımı neden bozar onu da anlamıyorum.
Sonuçta hiçbirşey bitmedi, önümüzde bir örnek var, biz 4-0 kazandığımızda şampiyonluk kutlamaları yapmıştık ama sezon sonunda hüsrana uğradık. Galatasaray da puan kaybedebilir ama Fenerbahçe kalan maçlarını kazanır mı işte o belli değil. Fenerbahçe altın yılını yaşarken sezonu kupasız kapatmak üzere, sezon sonunda Aziz Yıldırım mutlaka sorumluları cezalandırmalı.
Galatasaray'ı tekrar tebrik etmek gerekiyor, şampiyonluk için %90 avantaj sağladılar. Artık tek tesellimiz GS şampiyon olursa ertesi gün Aziz Yıldırım'ın bir dünya yıldızını transfer ederek gündemi değiştirmesi.
Oyuncu analizi yapmayacağım hepsi berbattı ama Kezman kendini aştı bu gece, 4-5 pozisyonda adam geçti, şaşırdım gerçekten.
Mesaj Yetkileri