Tebrikler Galatasaray'a. Bu saatten sonra şampiyonluğu bırakacaklarını sanmıyorum. Sivas maçında da istekli olurlarsa artık Galatasaray için şampiyon diyebiliriz.
Galatasaray
Fenerbahçe
Berabere
Tebrikler Galatasaray'a. Bu saatten sonra şampiyonluğu bırakacaklarını sanmıyorum. Sivas maçında da istekli olurlarsa artık Galatasaray için şampiyon diyebiliriz.
Maçı kesinlikle hakketiğimizi düşünüyorum belkide ayhan yerine lincoln olsaydı fark dahada açılabilirdi ama olsun umarım şampiyon oluruz centilmence bir mücadele oldu ayrıca tebrik ediyorum fenerbahçeyi ben olsam cevat hocaya 5 yıllık sözleşme teklif ederdim![]()
Futbol bu Galatasaray kalan 2 maçıda kaybedebilir. Herkes umutlanırken Fenerbahçe'de kaybedebilir. Yani böyle süprizlere gebe bir oyun futbol. Ama şunu unutuyoruz. Denizli beraberliği sonrası şampiyonluğu kaybeden Fenerbahçe'de inanmışlık yoktu. O inanç, istek Galatasaray'da vardı ve son haftada şampiyonluğu aldık. Şimdi yine aynı inanç, istek var ve bukez öndeyiz. Bu kısıma dikkat çekmek istiyorum.
herkez galatasarayın kalan maçlarını düşünyo sanki fenerbahçe 2 maçı şimdiden kazandı
Gidip Samandıra'da olay çıkaran skor taraftarlarına yazıklar olsun. Hep destek, tam destek.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Hakeden kazandı, daha doğrusu daha çok isteyen kazandı. Oynanan oyuna bakarsak Galatasaray doldur boşaltla oynadı sadece istek arzu daha fazlaydı. Daha çok koşunca daha çok mücadele edince de maçın hakimi oldular ve galibiyeti hakettiler.
Maldonado'yu istemediğimi hep yazdım, bu adam ne işe yarar yahu? Yazık Selçuk'a.
Üzülüyor muyum, hayır, futbolcular şampiyonluğu istemiyorsa, maçı kazanmayı istemiyorsa ve çıkıp oynamıyorlarsa ben neden kendimi üzeyim.
Yabancı konusuna hiç girmiyorum, bu oyuncularla Fenerbahçe çeyrek final oynadı, Galatasaray'ın nasıl elendiğini biliyoruz.
Galatasaray çok iyi kenetlendi, daha çok istedi ve kazandı, suç bu maçta bu duruma getirenlerde. Şimdiye kadar şampiyonluğu ilan etmemiz gerekiyordu. Zico da işleyen takımı neden bozar onu da anlamıyorum.
Sonuçta hiçbirşey bitmedi, önümüzde bir örnek var, biz 4-0 kazandığımızda şampiyonluk kutlamaları yapmıştık ama sezon sonunda hüsrana uğradık. Galatasaray da puan kaybedebilir ama Fenerbahçe kalan maçlarını kazanır mı işte o belli değil. Fenerbahçe altın yılını yaşarken sezonu kupasız kapatmak üzere, sezon sonunda Aziz Yıldırım mutlaka sorumluları cezalandırmalı.
Galatasaray'ı tekrar tebrik etmek gerekiyor, şampiyonluk için %90 avantaj sağladılar. Artık tek tesellimiz GS şampiyon olursa ertesi gün Aziz Yıldırım'ın bir dünya yıldızını transfer ederek gündemi değiştirmesi.
Oyuncu analizi yapmayacağım hepsi berbattı ama Kezman kendini aştı bu gece, 4-5 pozisyonda adam geçti, şaşırdım gerçekten.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Biri Milli takımın kalesi, biri Brezilya milli takımında da oynamış bir defans oyuncusu.. ikisinin de ilk vukuatı değil.. allah sabır versin... Galatasaray'ımıza başarılar...
Nonda tarihe geçti
Turkcell Süper Lig'de Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi 1-0 yendiği önemli maçın tek golünü atan Galatasaraylı Shabani Nonda, sarı-kırmızılı kulübün tarihine geçti.
Ezeli rakiplerin ligdeki 100. lig maçında, Galatasaray'ın Fenerbahçe'ye karşı ligdeki 100. golünü atmak Kongolu futbolcu Nonda'ya kısmet oldu.
Maçın 37. dakikasında attığı kritik golle takımını 1-0 galibiyete taşıyan ve şampiyonluk yolunda avantajlı duruma getiren Nonda, aynı zamanda Galatasaray'ın, Fenerbahçe'ye karşı ligdeki 100. golüne imza koydu. Ligde en son 19. haftada yapılan Bursaspor maçında gol atan Nonda, uzun süren suskunluğunun ardından derbide fileleri havalandırarak, bu sezon lig maçlarında 11. golünü kaydetti.
Kaynak : AA
Maldonado fmdeki gibi olsaydı keşkevallahi ortasahanız geçilmez olurdu
Sami Yen'de şampiyonluk şarkıları
Derbi maçta Fenerbahçe'yi 1-0 yenerek bitime 2 hafta kala liderliğe yükselen Galatasaray'da, maç sonrası futbolcular ve taraftarlar tezahüratlarla galibiyetin sevincini doyasıya yaşadılar.
Galatasaray, Turkcell Süper Lig'de ezeli rakibi Fenerbahçe'yi 1-0 yenerek, ligin bitimine 2 hafta kala 3 puan farkla liderliğe oturdu ve şampiyonluk yarışında çok büyük avantaj yakaladı.
Galatasaraylı futbolcular maçtan sonra saha içinde çok büyük sevinç yaşadılar.
Sarı-kırmızılı futbolcular, önce kapalı tribünün önüne giderek, buradaki reklam panolarının önüne çıktı ve omuz omuza, taraftarıyla birlikte şarkılar söyleyerek galibiyeti kutladılar. Futbolcular daha sonra tüm tribünleri dolaşarak, taraftarların sevincine ortak oldular.
Bu arada Arda, Ümit ve Sabri, saha ortasına dek gelerek tribünlere '3'lü' çektirdi. Galatasaraylı taraftarlar da 3 puan öne geçmenin verdiği mutlulukla tribünleri ''Şampiyon Cim Bom Bom'' sesleriyle adeta inlettiler. Taraftarlar, uzun süre tribünleri terketmeyerek, tezahüratlarıyla galibiyetin sevincini doyasıya yaşadılar.
ÜMİT KARAN CEZALI
Karşılaşmanın 52. dakikasında sarı kart gören Galatasaraylı futbolcu Ümit Karan, cezalı duruma düştü.
Ümit, takımının Sivasspor ile haftaya deplasmanda yapacağı önemli karşılaşmada forma giyemeyecek.
BAŞKAN POLAT'DAN JEST
Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, maçın devre arasında, sarı-kırmızılı kulüpte görev yapmış eski teknik direktörlerin yanına gelerek jest yaptı.
Polat, basın tribünün önünde oturan Karl Heinz Feldkamp ve Gheorghe Hagi'nin yanına gelerek, samimi bir biçimde sohbet etti.
Karşılaşmayı, kulüp eski başkanları Mehmet Cansun ve Faruk Süren de izlediler.
FELDKAMP'IN GÖZLERİ DOLDU
Galatasaray'da, sezonun büyük bir bölümünde takımın teknik patronluğunu yapan Karl Heinz Feldkamp'ın, maçtan sonra gözleri doldu.
Mendiliyle gözlerini silen Alman çalıştırıcı, sevincini yanına gelen eski futbolcusu Okan ve yönetici Haldun Üstünel ile paylaştı.
CEVAT GÜLER 4'TE 4 YAPTI
Galatasaray'ın, Gaziantepspor ile 0-0 berabere kalmasının ardından, Feldkamp'ın istifasıyla göreve gelen teknik sorumlu Cevat Güler, ligdeki 4 maçın tümünü kazandı.
Gençlerbirliği ve Trabzonspor'u 1-0, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni de 3-0 yenen Güler yönetimindeki Galatasaray, son olarak Fenerbahçe'yi de 1-0 yenerek liderliğe oturdu ve şampiyonluk yolunda büyük avantaj elde etti.
Güler yönetimindeki Galatasaray, yalnızca Fortis Türkiye Kupası'nda Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kaldı.
puahahahaOyuncu analizi yapmayacağım hepsi berbattı ama Kezman kendini aştı bu gece, 4-5 pozisyonda adam geçti, şaşırdım gerçekten.![]()
Maldonado gercekten kötü transferdi. ben demistim bunun fizigi yok, teknik idare eder diye.
Fenerbahce hep fizik gücü yüksek olan takimlara karsi oynayamiyor. Alex yine bügün kitlendi ve fenerbahce'yi oynatmadilar.
Samandira olayida güzel birsey degil.
maldonado ruh gibiçok fiyasko bir oyuncu çıktı
Fb Edu yu satmazsa daha başına çok kötü şeyler gelicek
kezman sekopejin dediği gibi kendini aştı ilk defa 2 3 adam geçti ama hala daha aynı seviyede
![]()
Bugün bi Kezman süperdi zaten. Hayatının maçını oynadı. Yada o aynı kezmandı takım isteksiz olunca gözümüze o iyi gözüktü.
Ah Appiah ahh. Bu maça kadar Maldonado için sabır lazım diyordum ama kimse buna anlatmamışmı bizim derbilerimizi insan 2 kat istekli oynar yahu. 2 atraksiyon yap en azından desinler vaay güzel 1-2 hareket yaptı falan diye.
Cidden Kezman bugün 3-4 defa adam geçti ve arapas attıŞaşırdım
Ama kredisi tamamen tükendi sezon sonu takımdan ayrılması kaçınılmaz.
Maldonado ve Edu ile'de kesinlikle yollar ayrılmalı.
Bence Edu bugün gayet güzel oynadı, golde suçlu olan Volkan.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Şampiyon olamasakta takımda aksayan şeylerin üzeri kapanmasa. Bu sorunları çözmek için çalışılsa.
Bence golde suçlu olan 2side. Gerçi Volkan'ın ağazı vardı değilmi. neden bağırmadı acaba?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Msn de bir çok kişiye söyledim.
İnşAllah şampiyon olamayız.
Ki takımda olan bütün yanlışlar ortaya çıksın. Şampiyon olursak bütün hataların üstünün kapanacağını düşünüyorum.
Last edited by nerazzuri : 28.Nisan.2008 at 01:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Yenilen golde Edu'nun bir hatası olduğunu düşünmüyorum. Maç içerisinde oyuncular diyalog içinde olmalıdır. Volkan ya çıkmayacaktı yada arkadan bırak bende diyecekti ki bir hata olmasın.
Maldonado'ya gelince çok basit oynuyorsun diye sormuşlardı ve sinirlenmişti. Tamam sen basit oyna ama topu ona atıyorlar orta alanda hareketli olsa bişiler yapsa takım atağa çıkacak basit oyunu yüzünden top ölüyor. Belki yanlış düşünüyorum ama birisi Maldonado'yu çok iyi iyi diyerek Fenerbahçe kakaladı.
Edu belki de en iyi olan Fenerbahçe'liydi. Ama nedense hep günah keçisi o oluyor.
İlk yarı bitmek üzere, top Maldonado'da, içeriye doldurmak yerine daha geri pas yapıyor ve devre bitiyor. Ayağına aldığı her topu yana geriye oynuyor, 1-2 kere dikine pas attı, onlar da rakibe gitti.
Bir ayrıntı, Maldonado Luxerburgo'nun damadı. Alex ile Luxemburgo'nun arası çok iyi, eğer Zico giderse yerine O gelebilir ve Maldonado'dan hiç kurtulamayız.
Neyse bunları sezon sonu konuşuruz. Sabri'yi çok beğendim, belki de seneye Serie A'da izleyeceğiz kendisini.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Foruma yaklaşık 1,5 yıl oldu üye olalı ve gördüğüm en sakin derbi topiği ve hayati önem taşıyan. Fenerbahçeli arkadaşlar anlayışlı davranıyorlar sanırım.
2 takımıda ve forumumuzdaki 2 takım taraftarlarınıda bir Beşiktaşlı olarak tebrk etmek istedim.
Biraz alakasız oldu ama konuyu saptırmayın.![]()
Evet Emre, çok sakin geçiyor, aman nazar değmesin. Demek ki insanları germeye yönelik mesajlar gelmeyince, herkes oynanan/oynanamayan oyuna bakınca bir sorun olmuyor.
Eğer bu saatten sonra sorun çıkarsa bunun nedeni Emre'nin nazarıdır diyeceğim ve sana futbol bölümünde mesaj yazmayı yasaklayacağım.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
AsLında yazacak o kadar çok şey varki az ve öz özetLeyeyim. GaLatasaray kazandı ama ben haLa Şampiyon oLacakLarına inanmıyorum.
Bir diğer durumda şu. Beşiktaş eLeştiriLir iken söyLemiştim bir takım kötü gitmeye başLadığı zaman çıkar herşey ortaya diye. GaLatasaray KaLLi gitmeden önce tam eLeştiriLere maruz kaLıcak, tam yıpratıLacağı dönemde kaLLi yi gönderdi ve takımda ekstradan motivasyon oLdu. Bir ispat içerisine girdiLer ve bu gazLa da gidiyorLar. Keşke başarabiLseLer.
Fenerbahçe ise son dönemLerde geçen hafta hariç hiç iyi oynamıyordu, sorunLar vardı, bazı eksikLikLer vardı ama geLen başarıLar örtbas ediyordu bunu. Bu maçta bir patLama noktası oLdu. Eğer Fenerbahçe hafta ya da puan kaybeder ve bırak ŞampiyonLuğu Uefa ya kaLır ise asıL o zaman bir dünya bomba patLar. Sezon başından beri övdüğümüz adamLar bir bir yoLa koyuLur. Zico ya tekme vuruLur. ( Fenerbahçe yönetimi Zico iLe geçen hafta anLaşması gerekiyordu ama haLa imzaLar atıLmadı. Sezon sonu bekLeniyor çünkü)
Yani çok karışık durumLar. GaLatasaray sonradan izLediğim kadarı iLe haketmis ve kazanmıs. Bu hocasızLık oLayı epey futboLcuLarı motive etmiş havaya sokmuş.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Hakemin maçtaki en önemli hatasını yazıp gideyim.
Mehmet Aurelio'nun geri pasında Nonda ilerden döndü topu aldı ve hakem GS'li top attu sanıp ofsaytı verdi. Heralde maçta bundan büyük hata yoktu.![]()
Derbide Galatasaray'a yenilerek şampiyonluk yolunda büyük yara alan Fenerbahçe'de, bir grup taraftar tesislere gelerek takım otobüsünü yumruklayıp, bazı futbolcularla dalaştı.
Turkcell Süper Lig'de Galatasaray'a 1-0 yenilerek şampiyonluk yarışında avantajını yitiren Fenerbahçe'de, bir grup taraftar futbolculara tepki gösterdi.
Karşılaşmanın ardından Samandıra Tesisleri'nin önünde toplanan bir grup öfkeli sarı-lacivertli takım taraftarı, Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüsün tesislere girişinden önce tepkilerini dile getirirken, kimi taraftarların takım otobüsünü yumrukladığı görüldü.
Taraftarların, futbolcuların tesislerden özel araçlarıyla çıkışını da bekleyip, kimi futbolcuları protesto ettikleri de gözlendi. Bir grup taraftar, Sırp futbolcu Mateja Kezman'ın arabasına saldırırken, Kezman'a İngilizce ve Türkçe küfürler eden Fenerbahçeliler, daha sonra Kezman'ın arabasına tekme ve yumruk atarak tepki gösterdiler. Sırp golcü, arabasının camını açıp taraftara karşılık vermek istedi, ancak taraftarların öfkesi daha sonra da devam etti. Kezman da sarı-lacivertli taraftarlara Sırpça ve İngilizce küfürler etti. Taraftarlar daha sonra tesislerden çıkan Alex'in arabasına da bira şişesi fırlattılar. Alex, arabasının camını açarak, sarı-lacivertli taraftarlara el kol hareketi yaptı.
Daha sonra tesislerin önüne gelen jandarma ekipleri, tepkili taraftarları uzaklaştırdı.
ya aslında galatasaray'lılardan gelen bi çok mesaj var ama bu sefer çok sakin davranıyoruz.
bunda Fenerbahçe'nin kötü oynayıp , Galatasaray'ın ise alnının teriyle maçı aldığını bilmek yetiyor zaten. (:
Şuan spor programlarında Fenerbahçe adına konuşulan şu.. Fenerbahçe ile oynayan takımlar bugun Galatasaray'ın yaptığı gibi müthiş bir pres ile Fenerbahçe'ye baskı yapınca Fenerbahçe o maçı kazanamıyor. Örneğin bu baskıyı Chelsea'de yapmadı. Hatırlayın Chelsea oyuncuları kaç kez Fenerbahçe defansına ve ortasahasına baskı yaptılar ..Maldonado ya hiç değinmiyorum adam 2-3 metrelik dilimden ayrılmıyor tek yaptığı şey topu geriye atmak .
Bence sakin geçmesinin nedeni bu akşam ki maçta hakem hatasının olmamasıydı numaralı arkadaşım![]()
Last edited by shamur1 : 28.Nisan.2008 at 01:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)