1 ile 30 arası toplam 647 sonuç

Konu: FM 2009'dan Beklentileriniz

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Abi saydığımız tüm yenilikleri yaparlarsa hiç bir yenilik kalmaz ve adamlar bi kaç yıl sonra aynı şeyleri üretir ve hiç satış yapamazlar. Düşünün şimdi. Dediklerimiz yapılmış olsa. Hatta adamlarda aklımıza gelmeyen iki üç şey eklese en fazla kaç yıl oynarız fm 2009'u 2 sene.. 4. - 5. - 6. senelerde ne yenilikler çıkacak. Adam satış yapamayacağı için bu tür şeyleri kademe kademe yapıyor. Bence kızmamalıyız.

Şuan için ortak isteklerimiz sanırsam;

Oyunda Türkçe Lisanının eklenmesi
    Menajer İkonumuzun maç motorunda görünmesi
    Abartılı Bugların kaldırılması

olabilir. Bence en önemli isteklerimizi iletelim. Yoksa hepsini sıralarsak adamlar takmazlar bile.

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Abi saydığımız tüm yenilikleri yaparlarsa hiç bir yenilik kalmaz ve adamlar bi kaç yıl sonra aynı şeyleri üretir ve hiç satış yapamazlar. Düşünün şimdi. Dediklerimiz yapılmış olsa. Hatta adamlarda aklımıza gelmeyen iki üç şey eklese en fazla kaç yıl oynarız fm 2009'u 2 sene.. 4. - 5. - 6. senelerde ne yenilikler çıkacak. Adam satış yapamayacağı için bu tür şeyleri kademe kademe yapıyor. Bence kızmamalıyız.

Şuan için ortak isteklerimiz sanırsam;

Oyunda Türkçe Lisanının eklenmesi
    Menajer İkonumuzun maç motorunda görünmesi
    Abartılı Bugların kaldırılması

olabilir. Bence en önemli isteklerimizi iletelim. Yoksa hepsini sıralarsak adamlar takmazlar bile.
    Adamlar takar fekat yeni sürümde piyasaya sürmezler. Ayrıca sırf kadroların güncellenmesi bile birçok kişinin yeni sürüm FM almasına yeter. İlerki zamanlarda maç motorunu 3d yaparlar,3d yi geliştirirler,başka bir grafik motoruna geçerler vs. derken 2020 ye kadar gidecek malzeme var ellerinde. Bu yüzden sınırları zorlayın bence beklentilerinizi açıklarken...

bence de takımdan aldığımz maaşı kullanabilelim.kontrat onerildiğinde en dusuk maaşı istıorum ben hep takım az para harcasın dıe yane o parayı kullanıp oyuncu fln alabılırız.ne bılım menajer su oyuncuyu getırdı fln yazabılır hihi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Özellikleri iyi olmayan kaleciler bana karşı 8-9 la oynayıp maçı kazandırmasın.Aynı şekilde özellikleri iyi olmayan forvetler bana iki gol birden atmasın.Bakıyorum sezon sonu adamın attığı gol sayısına 5 gol atmış 3'ü bana.Aynı şekilde kalecileri de takip ediyorum bana 8 ile oynayan adam bir dahaki maçta 4 tane yiyor.Birde maçlarda umulmadık bir isim çıkıyor yani adam etkili bir adam değil ancak benim maçta adam sanki üst düzey topçu gibi oynuyor.

Kaleciler aut atışından kenardan atılan topların nerdeyse hepsini kaçırıyor tekrar koşuyor yakalıyor sıktı bu görüntü özellikle gerideyken zaman kaybı gibi duruyor.

Mesaj Yetkileri