Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
82. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

    43 52.44%
  • Fenerbahçe

    31 37.80%
  • Berabere

    8 9.76%
1 ile 30 arası toplam 481 sonuç

Konu: TSL 32. Hafta | Galatasaray - Fenerbahçe

Hybrid View

  1. #1
    Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe
    Mesajlar
    711

    Default

    bugün tekrarını izledim ve golde ümit ofsaytta fakat nonda değil.
    Bu arada avrupadaki baraşıdan mıdır nedir fenerlilerde bi doygunluk görüyorum, çokta üzülen yok
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

  2. #2
    Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    35
    Mesajlar
    4,322

    Default Bu resimler her şeyi anlatıyor!

    Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan yılın maçında 90 dakika nefesleri kesti. Şampiyonluğun kaderini büyük ölçüde belirleyecek maçtan sarı-kırmızılılar Nonda'nın attığı golle galibiyete uzandı ve liderlik koltuğunu ezeli rakibi Fenerbahçe'den devraldı. Dün akşam Ali Sami Yen'in çimlerinde müthiş bir mücadele yaşandı, işte şimdi sizi dün akşamı özetleyen birbirinden güzel fotoğraflarla başbaşa bırakıyoruz...


    Ali Sami Yen Stadı'nda hareket öğlen saatlerinde başladı. Şampiyonluk yolundaki bu zorlu dönemeçte sarı-kırmızılı taraftarlar Sami Yen'i adete bir karnaval yerine çevirdiler. Alınan galibiyette takımlarına verdikleri büyük desteğin payı şüphesiz büyüktü.

    Sahaya çıkan ilk takım Galatasaray'dı. Galatasaraylı oyuncuların çimlere basmasıyla Ali Sami Yen'de hava ısınmaya başladı.

    Galatasaray'ın ardından konuk ekip Fenerbahçe'de sahadaki yerini aldı.

    Derbi maçta sarı-kırmızılı tribünlerden, ezeli rakiplerine göndermeler de eksik olmadı.

    Galatasaray yönetimi bir dönem sarı-kırmızılı takımı çalıştırmış teknik adamlarını bu önemli maça davet ederek birlik ve beraberlik duygusunu ön plana çıkardı.

    Ve ardından müthiş mücadele başladı... Galatasaray maça çok hızlı başladı ve ilk dakikadan itibaren gol için Fenerbahçe kalesine yüklendi. Tüm sarı-kırmızılı oyuncular iki kişilik koşuyor, Fenerbahçeli oyuncuların rahat topla oynamasına izin vermiyordu ve aradıkları golü de Edu ve Volkan'ın hatası sonucunda buldular.

    Dün gecenin kahramanı olan Nonda, attığı golden sonra sevincini ilk olarak Galatasaray'ın artık simgelerinden biri haline gelen amigosu Sezgin ile kutladı. Sezgin'in ve Nonda'nın sevinci objektiflere böyle yansıdı.

    Sezgin'in ardından Nonda'yı kutlayan isim forvetteki partneri Ümit Karan'dı. Nonda ve Ümit ortaya koydukları futbolla Fenerbahçe savunmasını çok zorladılar. Görevlerini fazlasıyla yapan golcü oyuncular maçın ikinci yarısında gönül rahatlığıyla yerlerini yedek kulübesindeki arkadaşlarına bıraktılar.

    Derbi maçın en rahat isimlerinden biri Galatasaray'ın kalecisi Aykut'tu. Tam 516 dakikadır kalesini gole kapatan başarılı file bekçisi, Nonda'nın attığı golden sonra sevincini tribünlerle paylaştı.

    Fenerbahçe'nin geliştirdiği nadir ataklardan biri. Bu ataklarda Galatasaray savunması ve kalecisi Aykut, sarı-lacivertli oyunculara gol şansı vermedi.

    Galatasaray'ın bu sezon yaptığı en yerinde transferlerden olan Emre Güngör adeta kırk yıllık Galatasaraylı gibi. Ara transferde geldiği sarı-kırmızılı takımda Song gibi önemli bir ismin yokluğunu hiç aratmadı. Fenerbahçe'nin Sırp forveti Kezman'ı tutan Emre, golcü oyuncuyu sahadan sildi.

    Derbilerin hakemi olan Fırat Aydınus, Galatasaray - Fenerbahçe derbisini neredeyse kusursuz yönetti. Sahadaki hakim tavrını oyuncularına da kabul ettiren Aydınus, yerinde kararları ile maçın ardından hakemin konuşulmasına izin vermedi.

    Sarı-lacivertli takımın nöbetçi golcüsü Semih bu sezon sonradan girdiği bir çok maçı takımı lehine çevirerek önemli puanlar kazandırdı ancak Galatasaray karşısında istediği pozisyonlara giremedi. Kezman ile Semih gecenin etkisi isimlerindendi.

    Mehmet Topal, Alex'i kilitler mi? sorumuz derbinin de en can alıcı eşleşmelerinden birini işaret ediyordu. Mehmet fiziki üstünlüğü ile Alex'in oyun kurmasına izin vermedi.

    Ve maçın son düdüğüyle birlikte, bir tarafta sevinç, diğer tarafta da hüzün...

    Derbi maçın ardından Galatasaraylı oyuncular haklı bir sevinç yaşadılar...

    Lincoln'ün yokluğunda sarı-kırmızılı taraftarların en güvendiği isim olan Arda genç yaşına rağmen takımını bu sezon sırtlayan isimlerin başında geldi.

    Feldkamp'ın gidişin ardından takımın başına geçen ve yerinde kararlarıyla yönetimin ve taraftarların güvenini kazanan Cevat Güler, Galatasaray şampiyon olursa şüphesiz en büyük pay sahiplerinden biri olacak.

    Zico ne yaptıysa takımını hareketlendirmeyi başaramadı. Semih'i de oyuna alarak çift forvete dönen Brezilyalı teknik adam, mağlubiyeti engelleyemedi.

    Galatasaray'ın yeni başkanı ve eski başkanları Fenerbahçe galibeyetinin ardından yüzlerinden sevinç okunuyordu.

    Galatasaray coşkusu sokaklara taştı...

    Galatasaray'ın galibiyet sevinci Ali Sami Yen ile sınırlı kalmadı. Florya'da da takımlarını yalnız bırakmayan sarı-kırmızılı taraftarlar gecenin ilerleyen saatlerine kadar zaferlerini kutladılar...


    Kaynak : Sporx.com

  3. #3
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    37
    Mesajlar
    3,705

    Default

    Quote Originally Posted by EreN View Post
    bugün tekrarını izledim ve golde ümit ofsaytta fakat nonda değil.
    Bu arada avrupadaki baraşıdan mıdır nedir fenerlilerde bi doygunluk görüyorum, çokta üzülen yok
    Gol pozisyonuna bende bir kaç defa baktım ama ofsayt değil gibi geldi bana. Top ayaktan çıkarken Edu biraz daha geride gibiydi sanki yada tam hizada.

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •