-
extensör bir maça göre değerlendirmeleri bende sevmem ama o maç tarihi bir şampiyonluk maçıysa bir oyuncudan biraz daha yürekli oyun beklemek gerekir...
fenerbahçenin dün kaybetmesinin sebebide buydu ..hiçbiri Fenerbahçe ile Galatasaray maçının anlamının taraftar açısından ne demek olduğunun farkında değildi işte böyle zamanlarda insan tuncay şanlıyı arıyor..
Takımda biz ne yapıyoruz diyen kötü oyuna isyan eden tek bir kişi bile yok...
maldonado topa basması gereken yeri bilmiyor orta sahada rakibi karşılaması gereken adam gitmiş staperlerin arasında oynuyor..topu çok kötü kullanıyor hep yana veya geriye oynuyor..hele ilk yarının son dakikasında tüm takım galatasaray alanına yığılmışken o geride kalmış son kişiye pas attığında fenerbahçelilerin Maldonadoya hanig övgü dolu sözleri söylediğini bilrmisin sevgikli dostum...uzatma dakikasını hakem göstermiş top ayağında ve takımın büyük kısmı rakip sahaya yığılmış ama maldonado oynayabileceği en kötü yere..atabileceği en kötü pası atıyor.
.dünkü maça ilişkin çok doğru bir tespit yaptın extensör bence çark etme...dün selçuk olsaydı maldonado yerine belki daha riskli oynardı belki daha fazla top kaptırırdı ama eminimki daha ileye gönderirdi topu daha fazla takımı öne çıkarırdı..
maldonaldonun denizden selçuktan daha iyi olan yönü nedir söyleyin bana ...sakatlıkmış..
hani gülü seven dikenine katlanır misali brezilyalı oyuncuların hemen hepsinde görülen bir disiplinsizlik var.
en iyileri adriano gider alkolik olur italyada...ronaldinhoyu gece alemlerine dalar...
allahtan fenerbahçede o kadar ileri gidenleri yok..
ama bizimkilerde az değil hani...
türkiyenin en iyi doktorlarına bilim kurullarına muhayene olurlar tedavi olurlar sonrada yanlış tedavi bahanesiyle 2 ay önceden ülkesine kaçarlar..palmeriasın doktoru halt etmiş..daha yeni Fenerbahçe internet sitesinden duyurdu carlosa yanlış tedavi falan uygulandığı yok..zaten 3-5 gün geçmedi anlaşıldı niyeti..."palmeriasa dönmek istiyorum!!!???"
alex en efendisi bu brezilyalı tayfasının ama sezon başı hazırlıklarının hiçbirsine ama hiçbirisine zamanında gelmemiştir bu adam ya sakatım ya başka bahane...
hernese...
maldonado sakat olabilir 1 maçlık kötü performansı olabilir ama bu adamın vucudunun hiçbir bölgesinde 160 pa üstü bir yeteneğin olmadığının açık olduğu kesin..
seneye göreceğiz..fenerbahçe araştımacısı bu adam asla bu yılki değerlerini vermeyecektir ..verirse zaten ben galatasarylı olsam dünkü mehmet topalı izledikten sonra maldonadoya ne verilirse mehmet topala 10 puan fazlasını isterim...
Mesaj Yetkileri