-
EVİNDEKİ odasının renginden giydiği eşofmanlarının tamamı sarı- lacivert olacak kadar.. (aşırı heyecanlandığım ve üzüldüğüm veya sevindiğim için v) çok önemli maçlarını izlememesi doktor tarafından tavsiye edilecek kadar fanatik bir fenerbahçeliyim ama dün için ilk olarak bişey söylemeliyim...GALATASARAY dün hak ederek kazandı..hiçbir şaibe ve hakem hatası olmadan sahaya yüreğini koyarak kazandı öncelikle tebirk ediyorum...
dün galatasaray takım olarak çok iyidi ama gerçekten bir mehmet topal vardı büyülendim arkadaşlar kesin olarak avrupa şampiyonasında eğer aurelio nun yanıda bir başka DMC kullanacaksak bu mehmet olmalı eğer tek DMC olacaksa da aureloyu bile kesebilir..
servet ve emre üzerinde yopunlaşmı yorumlar ama ben size katılmıyorum dünkü maçın kahramanları defans değil orta sahadaydı galatasarayda çünkü fenerbahçe galatasaraya etkili çok az gelebildi orta sahayı geçemedi fenerbahçe...bu yüzden emre toramanında servetinde çok zorlandığına inanmıyorum ...galatasaray defansınını bence daha fazla zorlanacağı sivas maçında daha iyi değerlendirebiliriz..tabi sivas fenerin geçemediği orta sahayı geçebilirse...
ama şurası kesinki Emre toraman mental seviyesi yüksek bir ouyncu oyun konsantrasyonu yüksek hamle zamanlaması yerinde ve fenerbahçenin 1 senedir başaramadığı kaleci ve defans iletişiminde emre sevet ve aykut arasında fenerbahçede olduğundan 10 kat fazla uyum var...
kalcei aykut sivas ve oftaş maçlarında da gl yemezse rekora gidiyor..bunda defansının payı kadar
süper kalecilik sezgilerininde payı var ayrıca alexin girdiği pozisyonda ne kadar atletik olduğunuda gösterdi..bu çocuk ilerde volkanıda keser bak görürsünüz...
dünkü maçta barış özbekte şahaneydi ama barışın öyle bazı kötü maçlarını izledimki uğur boral geliyor aklıma...diego capeli perişan edip ..sabrinin adım attırmadığı uğur boral...barış bu formunu korumasını dillerim inşallah uğur gibi bir var bir yoku oynamaz...
ardaya değinmek istiyorum...giresunspor forumunda yazmıştım..futbola hiçbir estetik katmayan sadece işini yapan ama asla göze hitap emeyen robot gibi oyunculardan bıktım diye..işte arda turanı bu yüzden çok seviyorum..varsın bir iki pası isabetsiz olsun abi ne olur yani..ama adam türkiyenin en önemli maçında çıkıyor topuk pası veriyor ...çalım atıyor..gözümüzü okşuyor..helal olsun ona..diyorumki bu çocuk az daha fiziğini geliştirsin..sonra gitsin avrupanın hangi devi olursa orda oynasın....
...
Mesaj Yetkileri