-
Koray Abi yaratıcılık 14 bitiricilik 14 olmalı bence...
Holosko'nun Beşiktaş'ta attığı gollere bakarsak hep güzel noktalara yapılan vuruşlarla oldu.Ankaraspor kupa maçında tek vuruşla çok iyi yere vurdu,gol oldu.Sivas maçında kalecinin çıkmasına rağmen topun altına çok iyi girdi ve gol(Türkiye'nin en iyi santroforu olarak tanımlanan futbolcular karşı karşıya kaldıklarında ne yapacaklarını bile bilmiyorlar)Son Bursa maçı uzak köşeye ayak içi süper vuruş ve gol.Ben Holosko'nun öyle çok gol kaçırdığı bir maç hatırlamıyorum.Bulduğu pozisyonların çoğunu atıyor...
Yaratıcılık konusunuda gelince;Holosko bir çok pozsiyonu yoktan varediyor.Bir Trabzon maçındaki asisti,Bursa maçındaki asisti.İlk geldiği maç Ankara kupa maçında attığı gol,orta sahadan alıyor çalımlarla giriyor,Bobo ile duvar pası ve gol.Denizli maçında yine orta sahadan alıp müthiş çalımlarla pozisyona sokuyor kendisini.Beşiktaş'ın ligin ikinci yarısında girdiği pozisyonların %80'inde Holosko imzası var...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yazmayı unuttum Hızlanmasının 17 ve ya 18 olması lazım kesinlikle.Holosko boş alanda topu önüne açtığı zaman inanılmaz hızlanabilme yeteneğine sahip.Bir anda sanki vites artırır gibi hızlanıyor ve 1 metre önünde olan adamı arkasına alıyor...
Last edited by anilton : 28.Nisan.2008 at 15:15
Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Mesaj Yetkileri