1 ile 30 arası toplam 685 sonuç

Konu: Bank Asya 1. Lig [ Şampiyon Manisaspor (2008-2009) ]

Hybrid View

Quote Originally Posted by PESkolik View Post
    Şu Diyarbakır'ın lige çıkmasını hiç istemiyorum onun yerine İstanbulspor'u bile tercih ederim.Sakarya bugün döküldü gerçekten.Haftanın en karlı takımları Eskişehir ve Kocaeli oldu..
    Yapma yaaa,cok üzüldüm bak,simdi sen istemiyorsun diye bizimkiler lige cikmazlar.

2 haftadir liderleri degistiriyoruz,Sakaryayi ardindan Antalyayi liderlik koltugundan indirdik,oppps ! Diyarbakirspor geliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Yapma yaaa,cok üzüldüm bak,simdi sen istemiyorsun diye bizimkiler lige cikmazlar.
    Kazansın, çıksın beni bağlamaz ben görüşümü belirttim.Bu kadar üzülmene gerek yok ayrıca..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

2 haftadir liderleri degistiriyoruz,Sakaryayi ardindan Antalyayi liderlik koltugundan indirdik,oppps ! Diyarbakirspor geliyor.

Nasıl ki sen Rize'nin düşmesine zerre kadar üzülmüyorsan Berk de Diyarbakır'ın lige çıkmasını istememiş ne var ki bunda

Şu Giresun ilk yarıda bu kadar puan kaybetmesiydi şuan kesin Play-off şansı yakalardı. Murat Özdemir Emrah Kol bu sene genelde nası oynadı ?

Mesaj Yetkileri