Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
82. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

43 52.44%
  • Fenerbahçe

31 37.80%
  • Berabere

8 9.76%
1 ile 30 arası toplam 481 sonuç

Konu: TSL 32. Hafta | Galatasaray - Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yönetim bu maçla beraber yaptığı yanlışlıkların farkına bir an önce varır umarım. Maldonado denen toptan korkan adamı biran önce göndermeliyiz zaten 6 ay posiyonu vardı ve bonservissiz alınmıştı.Kezman Appiah gibi takıma zerre kadar faydası olmayan oyuncuları gönderip kusursuz bir 11 yaratmalıyız ... Son 3 senede "avucumuzdan kaçırdığımız" 2. şampiyonluk yeter artık !

Nesil
    2006

Yazdığım mesajlara Chelsea, Sevilla'yı karıştırmamam gerekirdi bir hatayıdı; ama bana göre G.Saray kadrosunda Mehmet Topal ve Servet dışında beğendim oyuncu yok.

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Yönetim bu maçla beraber yaptığı yanlışlıkların farkına bir an önce varır umarım. Maldonado denen toptan korkan adamı biran önce göndermeliyiz zaten 6 ay posiyonu vardı ve bonservissiz alınmıştı.Kezman Appiah gibi takıma zerre kadar faydası olmayan oyuncuları gönderip kusursuz bir 11 yaratmalıyız ... Son 3 senede "avucumuzdan kaçırdığımız" 2. şampiyonluk yeter artık !
    Dün ilk yarının son dakikasında Fenerbahçe orta açmak yerine topu defansa kadar gönderdi ve maçın ilk yarısı bitti. O orta açılsa içeride dört-beş Fenerbahçe'li oyuncu vardı, gol olmasa bile tehlikeli bir pozisyon yaratabilirdik. Defansa neden dönüldüğünü anlamadım.

Maldonado maçın son saniyesinde bile garanti pas veriyor, durmadan yane veya geriğie bu kadar basit bir oyuncu olamaz. Risk almadan birşey elde edilmez. Selçuk bu maçta eğer forma giyseydi Fenerbahçe daha fazla atağa çıkabilirdi.

Appiah, Carlos, Tümer ve Deniz bu takımda olması gereken isimler. Uğur Boral sol bekte ne kadar zayıf olduğu gözüktü, Maldonado ve Selçuk yerine Appiah forma giymeli Tümer zaten tecrübesi ve hırsı ile takıma katkısı çok büyük.

Kezman, Edu ve Maldonado kesinlikle gitmeli. Onun yerine iki yabancı, kiradan gelen genç oyuncular ve bir kaç yerli oyuncu ile daha geniş bir kadro kurarak yedekten oyuna girenlerin maçı çevirebileceği bir takım yapmamız gerekiyor. Fenerbahçe'nin en büyük hatası yedekleri çok tecrübesiz ve kalitesiz olmasıydı.

Bursaspor ve Ankaragücü'ne tam kadro çıksaydık, şuan şampiyonduk...

Mesaj Yetkileri