1 ile 30 arası toplam 1209 sonuç

Konu: [TSL] Galatasaray Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Bence Servet'in hız ve hızlanması biraz da olsa artmalı bu seneki maçlarda kendini bu konuda geliştirdiğine inanıyorum...Çevikliği düşük olduğu için hızı kötü gibi geliyo bize...

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Quote Originally Posted by utku_hagi View Post
    Bence Servet'in hız ve hızlanması biraz da olsa artmalı bu seneki maçlarda kendini bu konuda geliştirdiğine inanıyorum...Çevikliği düşük olduğu için hızı kötü gibi geliyo bize...

Evet Agility (ceviklik) gercekten cok kotu baya dusuk olmali ama hiz ve hizlanmada sanildigindan daha iyi bence de ona gore degerler verilmeli.

Emre'ye gelince 27-28 yasinda bi Lugano 160+ PA aliyosa Emre de bu kadar alir demin de belirtigim gibi ayrica CA'de Lugano'dan az olmaz.

Demin kaynadi sanirim ama bence eger -8 PA gibi degerler verilmicekse genc defans oyuncularina sabit PA'ler verilmeli aslinda Semih Kaya su asamada gozu kapali -8 PA hak eden biri ama digerlerine 140'dan baslayip iyiden kotutye dogru yaptigim gibi bi PA dagitimi olabilir, cunku -7 de alabilicekleri 110-130 arasi kadar kotu olucaklarini asla dusunmuyorum yani en azinda TSL'in iyi defans oyunculari olucaklardior ama sans verilir ve degerlendirilerse daha da iyi olabilirler. Yalniz Semih Kaya ve Emrah Yollu ayri bi yere konmali bu iki isim ilerde Turk defans oyuncularinin imajini cok buyuk olcude degistiricekler bence. Mesela Emrah da cok degisik bi cocuk kendisi solak, hava hakimiyeti iyi, ve teknik kapasitesi oldukca dikkat cekici sadece mevkisi icin degil yani ama tabi ki genc yasindan dolayi su anda fizigi pek gelismis degil yasi su anda 16.

Mesaj Yetkileri