Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?
- Voters
- 82. You may not vote on this poll
-
Galatasaray
-
Fenerbahçe
-
Berabere
-
Galatasaray'a tebrikler büyük bir ihtimalle şampiyon oldular.Maçta pek pozisyon yoktu ama Galatasaray pozisyon bulmasada baskıyı kurdu ve bu baskı sonuçta bir hatayı getirdi.Maça başlarken Vederson ve Selçuk'un yedek çıkması benim için bir hataydı.Maldonado hakkında yorum yapmıyorum yapamıyorum ah keşke şu Selçuk'ta Brezilyalı olsaydı.Neyse Uğur Boral'a kötü deniliyor bence değildi çünkü Kazım diye bir oyuncu yoktu sahada tek başına kaldı birde Zico Semih'i alınca tamamen tek kişi kaldı.Golde hata %95 Volkan'ındır.Edu arkasını göremeyeceğine göre Volkan ya Edu'ya bırakacaktı yada Edu'yuda yıkıp topu alacaktı ikisinide yapamdı bunda sakatlığınında pay var bence aklı hep ordaydı maç boyunca.Kezman Fenerbahöe adına maçın en iyilerindendi diğer Anadolu takımlarına karşı oynanan maçlarda bile bu kadar başarılı çalım yapmamıştı Alex'e iki tane gollük pas verdi ama Alex değerlendiremedi.Zaten bu sistemde Kezman'dan ne bekliyoruz top indirecek top sürecek falanmı yapamaz ki adam son vuruşçu yapamaz 11 gol attı bu sezon fazla bile.daha ne yapsın
Mesaj Yetkileri