-
Benide yönetim engelliyordu ilk defa senden duydum baş antronurun engellediğini (O zaman baş antronoru kov) Ben şimdiye kadar kimsenin ne antreman programını ne de taktiğini kullandım hep bildiğimşi yaparım son 4 sezonun 3 şampiyonlar ligi bende.Bu başarının şurdan geldiğine inanıyorum.Avrupa ve ligde zorlu maçlarda oynatacağım üst düzey bir takımım ile yedek oyunculardan oluşan lig kupasında ve ligin kolay maçlarında oynatacağım bir takım olmak üzere 2 takımım var.Her maç öncesi tempoyu dayıyorum en sona.Sürekli farklı takımla çıkıyorum.Böylece ne yorgunluk oluyor nede oynamıyorum diye takımda mutsuz oyuncu oluyor.
Normal antremanın yanında mutlaka pre season antreman yaptırmalısın.Hatta sadece stregnht ve aerobic yaptır.İlk ay zor geçebilir.Ama sezonun geri kalanında rahat edersin.Zaten günümüz futbolundada sezon öncesi nerdeyse hiç taktik ve teknik antreman yapılmaz.Takıma bol güven aşıla kazanılan maçlardn sonra tebrik et.VE derbileri mutlaka almaya çalışki maçlarına taraftar gelsin.Yoksa taraftar gününe ihtiyaç duyar kulüp
Mesaj Yetkileri