Sayfa 15 / 17 İlkİlk ... 51314151617 SonSon
421 ile 450 arası toplam 500 sonuç

Konu: UEFA Şampiyonlar Ligi 2007-2008

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

VE maç bitti.Helal olsun ManU.Kupayıda alıcak inş.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

BİTTİ.

Barcelona iyi oynadı fakat Old Trafford'tan çıkmak zor

Bekle Bizi Moskova

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

'' Tevez de yurttaşı Messi gibi Arjantinli ''

Zambrotta'nın golde hatası var fakat maç boyu çok iyi mücadele etti. Ronaldo ve Park'la uğraşmak kolay değil.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Barcelona bir kez daha Manu defansını aşamadı.İlker Yasin'in maç boyunca dediği tek doğru laf:"Atan kazandı."

Tebriler man.Utd..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ayh...Maçın heyecanını İlker Yasinin saçma yorumları bölmese süper olacak ama malesef.

Birdahaki maçı Eurosport'tan izleyecem valla yabancı mabancı dayanılmıyor.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Scholes'un süper golüyle kendime geldim birden.O ne güzel bir goldür.Tam bir PES golü oldu.PES oyanayanlar alışıktır..

İzleyemenler için gol...

[YOUTUBE]dBjfhnRHGEw[/YOUTUBE]

--------------
    Emre Tilev ve İlker yasin şov vardı resmen..

Evra : Diplomatın Oğlu

İlker Yasin derin futbol bilgisiyle Henry'nin Ajax'ta 8 sene oynadığını bizlere aktardı.Buradan teşekkürlerimizi sunuyoruz.Biraz daha zorlasa 20 olurdu heralde..

Bu arada Bojan Krkic 17 yas 6 ay mı 4 ay mı ne yaşındaymış.Yaş olarak biliyordum da ay önemli yahu benim için.Neyse kısmen onu da öğrenmiş olduk sağolun varolun İlker Abi..

---------------

Her şeye rağmen çok güzel ve zevkli bir maç oldu..

Messi'mi ? Ronaldo mu sorusunun cevaßını bu kadar olumsuzluk,moralsizlik,sakatlık olayına rahmen yılmayan Messi diyorum ßen...

Zamßrotta ßerßat oynuyor bu arada... G.Milito & Y.Toure ßarca ayarında değiller...

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Italya-Türkiye macinda Zambrotta'yi Arda bile dagittimisti Ju Sin Park süper oyuncu bee Görev adami.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Messi'nin Ronaldo'dan ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu bir kez daha gördük.Ronaldo artistlik yapmada 1. olabilir..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Tebrkiler Manchester .....Messi ile ronaldo arasında fazla fark yok ama bence Ronaldo fizik olarak daha kuvvetli olduğu için messi den üstün diyorum .

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Süper bir mücadele vardı gerçekten Barcayada yazık oldu aslında bence ikisi finalde olmalıydı

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

m.united brezilyanın 2006 dünya kupasında oynauamadığı taktiği oynuyo sene başından beri 4-2-4 helal valla orta sahayı carrick ve scholes kontrol ediyo zor iş bu yüzden de harika bir hucum futbolu oynuyorlar.kaptırdıkarı toplara anında baskı yapıyorlar buna ileri uç adamlarıda dahil harika oynuyorlar inşallah kazanırlar şl kupasını.
    son olarak barcelona hakkında şunu söyleyeyim barcelona ronaldinhoyu 2 maçta aradı bence

Kesinlikle katiliyorum jarosik sana.Barca Ronaldinho´yu cok aradi,o olsaydi isler daha degisik olurdu.

Messi Ronaldo´dan daha iyi bir isim oldugunu gösterdi,takimi neredeyse tek basina finale götürecekti,tek basina savasti ManU savunmasiyla.Ronaldo ise 2 macta da beklenen performansi gösteremedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Dün o maçı izleyince acaba biz amatör kümedemiyiz diye düşündüm

İkinci bilet kimin olacak?

Şampiyonlar Ligi'nde sona iki maç kalırken, Çarşamba günü Chelsea FC, sahasında Liverpool'u konuk edecek.
    Salı gecesi FC Barcelona'yı tek golle mağlup eden Manchester United, finale ilk yazdıran ekip olmuştu.
    Stamford Bridge'te Chelsea, Liverpool'u konuk etmeye hazırlanırken, ilk maçı son dakikalarda Riise'ın kendi kalesine attığı golle 1-1 beraberlikle tamamlamıştı.
    Salı günü bir basın toplantısı düzenleyen Chelsea menajeri Avram Grant, Chelsea'yi ilk kez bu kupanın sahibi yapmak istediğini söyledi.
    Manchester United'ı geçtiğimiz hafta 2-1 mağlup ederek Premier Lig'de zirveye ortak olan Chelsea, Liverpool'u mağlup eder ya da golsüz berabere kalırsa, Şampiyonlar Ligi'nde bu kez Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu için karşılaşacak.
    Grant, yaptığı açıklamada, Chelsea'de kanı mavi akan herkes adına konuştuğunu ifade ederken, onlar gibi kendisinin de tek amacının kupanın sahibi olmak istediğini belirtti.
    Liverpool cephesinde ise Rafael Benitez, Alvaro Arbeloa ile basın toplantısına katılıtrken Arbeloa, son 3 sezonda 3. kez yarı finalde olduklarının altını çizerek, yeterince tecrübeye sahip olduklarını söyledi. Albeloa, Chelsea'yi daha önce mağlup ettiklerini ve karşılaşmadan nasıl galip geleceklerini bildiklerini belirtti.
    Benitez ise ilk karşılaşmada iyi oynamalarına rağmen şanssızlıkla mücadeleden 1-1'lik beraberlikle ayrıldıklarını söyledi. Sözlerine devam eden Benitez, "Kendimize güveniyoruz ve mutluyuz. Chelsea'yi mağlup edecek güçteyiz ancak bu hiç de kolay olmayacak çünkü onlar da en az bizim kadar güçlü bir ekip" dedi. 2004-05 sezonunda Liverpool, Şampiyonlar Ligi'ni müzesine götürürken, yarı finalde Chelsea ile karşılaşmıştı. Stamford Bridge'teki maç golsüz beraberlikle tamamlanmış, Liverpool rövanşı Luis Garcia'nın golüyle 1-0 alarak finale yükselmişti.

Maç 3-2 biter chelsea alır ... Bir liverpool fanı olarak

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Hakeden alamadı maçı, çok zoruma gitti. Umarım bu akşam Liverpool'u finalde görürüz..

Bu arada ; Messi - Ronaldo kıyaslamasının ne kadar yersiz olduğu ortaya çıktı, birisi show yapıyor diğeri futbol oynuyor..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

İlker Yasin derin futbol bilgisiyle Henry'nin Ajax'ta 8 sene oynadığını bizlere aktardı.Buradan teşekkürlerimizi sunuyoruz.Biraz daha zorlasa 20 olurdu heralde..
    Duydum onu, cidden güldüm bayağı. Düşündüm ben mi yanlış duydum yoksa bu adam cidden Henry Ajax'ta 8 sene oynadı mı diyor diye...

Nesil
    2006
    Yer
    -

Messi ile Ronaldo'yu tartışma gereksiz , herkes farkı gördüde...

Ancak beni sinirlendiren birşey var , top Ronaldo'ya gelince o iki yorumcu '' vay Ronaldo , artist bu adam , en hızlı adam... '' gibi saçma şeyler söyledirler. Oysa Ronaldo bu maçta hiçbirşey yapamadı.

Gelelim Messi'ye. Adam tek başına bütün manu'yu mahfetti ama o iki yorumcu bir kere bile bu adam iyi demedi. Hele Messi'in Scholes'e korner çizgisinde attığı çalımı kimse anlatamaz zaten burda suçları yok. Birde son dk lerde Ronaldo'ya yaptığı güzel hareket var tabi...

Bu iki adam yüzünden bende Messi'yi çok seviyorum...

spikeler olmazsa sadece futbol v taraftar-stad ambiyansı olsa çok daha güzel olurdu...

Acaba İ.Yasin bilerekmi yapıyor ya

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Messi kafasını kaldırdığında karşısında 3 kişi gördü Scholes Park Evra bi an olsun Messi'yi yanlız bırakmadı

Ronaldo Zambrotta ile 1e1 oynadı buna ramen çok etkisizdi

Aradaki farkı taraflı tarafsız herkes görmüştür zaten ...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Lionel Andres Messi !

Var mı ötesi ? (:

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=r436acTIAZ4[/YOUTUBE]

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bir konuda yanılıyorsunuz arkadaşlar.Messi'nin bu maçta Ronaldo'dan daha iyi performans gösterdiği onun daha iyi olduğunu göstermez.Genel olarak savunursunuz bu tezi saygı duyarım ancak sadece bu maça bakarak bu kanıya varmak yanlış olur.Böyle bakarsak olaya Park İniesta'ya göre çok daha iyi oynadı iki maçtada.Park İniesta'dan daha iyi diyebilirmiyiz?

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

beklediğim gibi messi gene süperdi bir kez daha diyorum kimse messi gibi oynayamaz.chelsea,real madrid,manu... büyük maçlada da çok iyi oynuyor.

dribling yaparken rahatlığı muhteşem.

şov yaparak 1 ya da en fazla 2 kişiyi geçebilirsiniz.ama messi gibi bir tekniğe sahip olunca 5 kişi 6 kişiyi geçip gol bile atabilirsiniz.

messinin henüz 20 yaşında olması insana ayrı bir keyif katıyor.ilerde umarım çok daha iyi olur.

to be continued LM#19

iniesta sol açık oynadı iniesta çevik bir oyuncu ancak yeteri kadar hızlı değil.ronaldinhonun formda hali olmuş olsaydı barça şampiyondu.

açıkçası eto'o takıma küsmüş gibi geliyor.eski eto o gibi mücadeleci deil.

rijkaard faktörüde var aslında.

man utd nin turu geçmesi sürpriz deil.

bugün kü maçta liverpoolun turu geçeceğine inanıyorum.9torrresden gol beklioruz.aynı şekilde steven gerrardan.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Liverpool'un turu geçeceğine inancım tam, ve kupayı da onların almasını istiyorum. Torres gol atacak inşallah.. (:

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

sanırım bahsettiğiniz çalım bu olsa gerek.

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=MdzREpZBLyA[/YOUTUBE]

scholes golü attığına pişman olmuştur

http://www.youtube.com/watch?v=bYtSRfoqkcs

liverpool maçında kuyt gene sağ kanat oynayacak

Nesil
    2006

Bu sezon Liverpool sadece Beşiktaşa, Chelsea ise Fenerbahçe'ye yenilmiş. Buda ilginç bir estantene. Bakalım bu iki Türk Gazisi takımlar neler yapacaklar.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Bu sezon Liverpool sadece Beşiktaşa, Chelsea ise Fenerbahçe'ye yenilmiş. Buda ilginç bir estantene. Bakalım bu iki Türk Gazisi takımlar neler yapacaklar.
    güzeldi

bence liverpool eleyecek inş.

Messi'nin Scholes'a attığı çalım gerçekten çok güzel.Messi'nin yetenekleri tartışılmaz..Ama oyunun genelinde Ronaldo'mu Messi'mi derseniz Ronaldo derim.

Messi çalım..
    [YOUTUBE]MdzREpZBLyA[/YOUTUBE]

Bugünkü maç için Chelsea yenilmez diyorum.Bence Chelsea Manchester rakibi olacak..

Sayfa 15 / 17 İlkİlk ... 51314151617 SonSon

Mesaj Yetkileri