VE maç bitti.Helal olsun ManU.Kupayıda alıcak inş.
VE maç bitti.Helal olsun ManU.Kupayıda alıcak inş.
BİTTİ.
Barcelona iyi oynadı fakat Old Trafford'tan çıkmak zor
Bekle Bizi Moskova![]()
'' Tevez de yurttaşı Messi gibi Arjantinli ''
Zambrotta'nın golde hatası var fakat maç boyu çok iyi mücadele etti. Ronaldo ve Park'la uğraşmak kolay değil.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Barcelona bir kez daha Manu defansını aşamadı.İlker Yasin'in maç boyunca dediği tek doğru laf:"Atan kazandı."
Tebriler man.Utd..
So what?
Saike
Ayh...Maçın heyecanını İlker Yasinin saçma yorumları bölmese süper olacak ama malesef.
Birdahaki maçı Eurosport'tan izleyecem valla yabancı mabancı dayanılmıyor.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Scholes'un süper golüyle kendime geldim birden.O ne güzel bir goldür.Tam bir PES golü oldu.PES oyanayanlar alışıktır..
İzleyemenler için gol...
[YOUTUBE]dBjfhnRHGEw[/YOUTUBE]
--------------
Emre Tilev ve İlker yasin şov vardı resmen..
Evra : Diplomatın Oğlu
İlker Yasin derin futbol bilgisiyle Henry'nin Ajax'ta 8 sene oynadığını bizlere aktardı.Buradan teşekkürlerimizi sunuyoruz.Biraz daha zorlasa 20 olurdu heralde..
Bu arada Bojan Krkic 17 yas 6 ay mı 4 ay mı ne yaşındaymış.Yaş olarak biliyordum da ay önemli yahu benim için.Neyse kısmen onu da öğrenmiş olduk sağolun varolun İlker Abi..
---------------
Her şeye rağmen çok güzel ve zevkli bir maç oldu..
Messi'mi ? Ronaldo mu sorusunun cevaßını bu kadar olumsuzluk,moralsizlik,sakatlık olayına rahmen yılmayan Messi diyorum ßen...
Zamßrotta ßerßat oynuyor bu arada... G.Milito & Y.Toure ßarca ayarında değiller...
Italya-Türkiye macinda Zambrotta'yi Arda bile dagittimistiJu Sin Park süper oyuncu bee
Görev adami.
Messi'nin Ronaldo'dan ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu bir kez daha gördük.Ronaldo artistlik yapmada 1. olabilir..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Tebrkiler Manchester .....Messi ile ronaldo arasında fazla fark yok ama bence Ronaldo fizik olarak daha kuvvetli olduğu için messi den üstün diyorum .
Süper bir mücadele vardı gerçekten Barcayada yazık oldu aslında bence ikisi finalde olmalıydı![]()
m.united brezilyanın 2006 dünya kupasında oynauamadığı taktiği oynuyo sene başından beri 4-2-4 helal valla orta sahayı carrick ve scholes kontrol ediyo zor iş bu yüzden de harika bir hucum futbolu oynuyorlar.kaptırdıkarı toplara anında baskı yapıyorlar buna ileri uç adamlarıda dahil harika oynuyorlar inşallah kazanırlar şl kupasını.
son olarak barcelona hakkında şunu söyleyeyim barcelona ronaldinhoyu 2 maçta aradı bence
Kesinlikle katiliyorum jarosik sana.Barca Ronaldinho´yu cok aradi,o olsaydi isler daha degisik olurdu.
Messi Ronaldo´dan daha iyi bir isim oldugunu gösterdi,takimi neredeyse tek basina finale götürecekti,tek basina savasti ManU savunmasiyla.Ronaldo ise 2 macta da beklenen performansi gösteremedi.
Dün o maçı izleyince acaba biz amatör kümedemiyiz diye düşündüm![]()
İkinci bilet kimin olacak?
Şampiyonlar Ligi'nde sona iki maç kalırken, Çarşamba günü Chelsea FC, sahasında Liverpool'u konuk edecek.
Salı gecesi FC Barcelona'yı tek golle mağlup eden Manchester United, finale ilk yazdıran ekip olmuştu.
Stamford Bridge'te Chelsea, Liverpool'u konuk etmeye hazırlanırken, ilk maçı son dakikalarda Riise'ın kendi kalesine attığı golle 1-1 beraberlikle tamamlamıştı.
Salı günü bir basın toplantısı düzenleyen Chelsea menajeri Avram Grant, Chelsea'yi ilk kez bu kupanın sahibi yapmak istediğini söyledi.
Manchester United'ı geçtiğimiz hafta 2-1 mağlup ederek Premier Lig'de zirveye ortak olan Chelsea, Liverpool'u mağlup eder ya da golsüz berabere kalırsa, Şampiyonlar Ligi'nde bu kez Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu için karşılaşacak.
Grant, yaptığı açıklamada, Chelsea'de kanı mavi akan herkes adına konuştuğunu ifade ederken, onlar gibi kendisinin de tek amacının kupanın sahibi olmak istediğini belirtti.
Liverpool cephesinde ise Rafael Benitez, Alvaro Arbeloa ile basın toplantısına katılıtrken Arbeloa, son 3 sezonda 3. kez yarı finalde olduklarının altını çizerek, yeterince tecrübeye sahip olduklarını söyledi. Albeloa, Chelsea'yi daha önce mağlup ettiklerini ve karşılaşmadan nasıl galip geleceklerini bildiklerini belirtti.
Benitez ise ilk karşılaşmada iyi oynamalarına rağmen şanssızlıkla mücadeleden 1-1'lik beraberlikle ayrıldıklarını söyledi. Sözlerine devam eden Benitez, "Kendimize güveniyoruz ve mutluyuz. Chelsea'yi mağlup edecek güçteyiz ancak bu hiç de kolay olmayacak çünkü onlar da en az bizim kadar güçlü bir ekip" dedi. 2004-05 sezonunda Liverpool, Şampiyonlar Ligi'ni müzesine götürürken, yarı finalde Chelsea ile karşılaşmıştı. Stamford Bridge'teki maç golsüz beraberlikle tamamlanmış, Liverpool rövanşı Luis Garcia'nın golüyle 1-0 alarak finale yükselmişti.
Maç 3-2 biter chelsea alır ... Bir liverpool fanı olarak![]()
Hakeden alamadı maçı, çok zoruma gitti. Umarım bu akşam Liverpool'u finalde görürüz..
Bu arada ; Messi - Ronaldo kıyaslamasının ne kadar yersiz olduğu ortaya çıktı, birisi show yapıyor diğeri futbol oynuyor..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Duydum onu, cidden güldüm bayağı. Düşündüm ben mi yanlış duydum yoksa bu adam cidden Henry Ajax'ta 8 sene oynadı mı diyor diye...İlker Yasin derin futbol bilgisiyle Henry'nin Ajax'ta 8 sene oynadığını bizlere aktardı.Buradan teşekkürlerimizi sunuyoruz.Biraz daha zorlasa 20 olurdu heralde..
Messi ile Ronaldo'yu tartışma gereksiz , herkes farkı gördüde...
Ancak beni sinirlendiren birşey var , top Ronaldo'ya gelince o iki yorumcu '' vay Ronaldo , artist bu adam , en hızlı adam... '' gibi saçma şeyler söyledirler. Oysa Ronaldo bu maçta hiçbirşey yapamadı.
Gelelim Messi'ye. Adam tek başına bütün manu'yu mahfetti ama o iki yorumcu bir kere bile bu adam iyi demedi. Hele Messi'in Scholes'e korner çizgisinde attığı çalımı kimse anlatamaz zaten burda suçları yok.Birde son dk lerde Ronaldo'ya yaptığı güzel hareket var tabi...
Bu iki adam yüzünden bende Messi'yi çok seviyorum...![]()
spikeler olmazsa sadece futbol v taraftar-stad ambiyansı olsa çok daha güzel olurdu...
Acaba İ.Yasin bilerekmi yapıyor ya![]()
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Messi kafasını kaldırdığında karşısında 3 kişi gördü Scholes Park Evra bi an olsun Messi'yi yanlız bırakmadı
Ronaldo Zambrotta ile 1e1 oynadı buna ramen çok etkisizdi
Aradaki farkı taraflı tarafsız herkes görmüştür zaten ...
Lionel Andres Messi !
Var mı ötesi ? (:
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=r436acTIAZ4[/YOUTUBE]
Bir konuda yanılıyorsunuz arkadaşlar.Messi'nin bu maçta Ronaldo'dan daha iyi performans gösterdiği onun daha iyi olduğunu göstermez.Genel olarak savunursunuz bu tezi saygı duyarım ancak sadece bu maça bakarak bu kanıya varmak yanlış olur.Böyle bakarsak olaya Park İniesta'ya göre çok daha iyi oynadı iki maçtada.Park İniesta'dan daha iyi diyebilirmiyiz?
beklediğim gibi messi gene süperdi bir kez daha diyorum kimse messi gibi oynayamaz.chelsea,real madrid,manu... büyük maçlada da çok iyi oynuyor.
dribling yaparken rahatlığı muhteşem.
şov yaparak 1 ya da en fazla 2 kişiyi geçebilirsiniz.ama messi gibi bir tekniğe sahip olunca 5 kişi 6 kişiyi geçip gol bile atabilirsiniz.
messinin henüz 20 yaşında olması insana ayrı bir keyif katıyor.ilerde umarım çok daha iyi olur.
to be continued LM#19
iniesta sol açık oynadı iniesta çevik bir oyuncu ancak yeteri kadar hızlı değil.ronaldinhonun formda hali olmuş olsaydı barça şampiyondu.
açıkçası eto'o takıma küsmüş gibi geliyor.eski eto o gibi mücadeleci deil.
rijkaard faktörüde var aslında.
man utd nin turu geçmesi sürpriz deil.
bugün kü maçta liverpoolun turu geçeceğine inanıyorum.9torrresden gol beklioruz.aynı şekilde steven gerrardan.
Liverpool'un turu geçeceğine inancım tam, ve kupayı da onların almasını istiyorum. Torres gol atacak inşallah.. (:
sanırım bahsettiğiniz çalım bu olsa gerek.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=MdzREpZBLyA[/YOUTUBE]
scholes golü attığına pişman olmuştur
http://www.youtube.com/watch?v=bYtSRfoqkcs
liverpool maçında kuyt gene sağ kanat oynayacak![]()
Bu sezon Liverpool sadece Beşiktaşa, Chelsea ise Fenerbahçe'ye yenilmiş. Buda ilginç bir estantene. Bakalım bu iki Türk Gazisi takımlar neler yapacaklar.
Messi'nin Scholes'a attığı çalım gerçekten çok güzel.Messi'nin yetenekleri tartışılmaz..Ama oyunun genelinde Ronaldo'mu Messi'mi derseniz Ronaldo derim.
Messi çalım..
[YOUTUBE]MdzREpZBLyA[/YOUTUBE]
Bugünkü maç için Chelsea yenilmez diyorum.Bence Chelsea Manchester rakibi olacak..