-
Durum şudur ki iyi futbolcu olabilmek için sadece yetenek yetmiyor.Karakter dediğimiz olgu futbolun en güzide köşesinde bir yerde. Bunun sebebi de kişiyi çok fazla gözün takip ediyor olması...
Ceyhun yetenek olarak Türkiye'de üst sıralarda yer alabilecek bir oyuncudur. Eğer kendine dikkat eden biri olabilseydi bugün Avrupa'da en iyi şekilde ülkemizi temsil ediyor olabilirdi. Fakat Ceyhun Eriş karakter olarak asi bir yapıya sahip. Saha içinde ve dışında aklına eseni yapan, sinirli hareketleri nedeniyle yerel kanallarda mizah konusu olan bir kişidir. Bu da kendisine hep kaybettirdi. Tıpkı bu son olayda olduğu gibi...
Örneklemek gerekirse Gençlerbirliği'nde oynadığı dönemde antrenmanda kondisyonerle girdiği diyaloğu aklımda kaldığı kadarıyla aktarmak isterim:
Ceyhun Eriş: -Abi 20 dakika dedin 35 dakika oldu
Okay Çelik : -Ceyhun söylenme hadi devam
Ceyhun Eriş: -Ama abi olmuyo böyle ya antrenman uzayacak işimiz var,randevumuz var.
Okay Çelik : -Ceyhun geçen hafta gördük döküldün sahada be! Hadi söylenme çalış
Ceyhun Eriş: - Feshedicem sözleşmeyi gidicem abi ya herkes bana yükleniyo sanki tek başıma ben çıkıyorum maçlara...
Yukarıdaki diyalog Ceyhun'un neden bir türlü dikiş tutturamadığını açıklamaya yetiyor sanırım...
Bu ayrılışla birlikte Ceyhun kariyerinde 6. defa karşılıklı sözleşme feshederek takımı bırakmış oldu. Dile kolay. Bu her futbolcuya nasip olmaz 
Kendi kendini bitirdin sevgili Ceyhun Eriş. Artık geriye dönüp "Neden" diye düşünmenin zamanı da çoktan geçti. Kariyerinin son yıllarında başarılar...
Mesaj Yetkileri