Teşekkürler.Toparlayacağız inşallah.
Farkındayım Mustafa
Evet çıkarım kesin ama ben lider çıkmak için uğraşıyorum
Asla taviz yok.Yine o taktikle oynuyorumnapayım dayanamıyorum
Ali bölgesel ligdeki takımlar dandik.Asıl lige geçince inşallah yine bu kadar baskılı oynarız.
Teşekkürler.
Evet sadece o mu?Kerlon,Wagner,Guilherme..vs.. gençler çok
Şu ana kadar her şey normal arada sırada teklif geliyor yıldızlarımıza ama daha mutsuz olan yok.Asıl lig başlayınca daha ciddi teklifler gelir.Zaten parayı görünce dayanamam satarım
Her yaptığım kariyerdeki sorunum bu zaten.Taktiğimin kronikleşmiş sorunu
Teşekkürler.
Ben de uzun olmasını istiyorum.
Saolama lider çıksak daha güzel olur.
İyi dileklerin için saol
Evet Aykan sana gol atmışmıydı Guilherme
İnşallah.Teşekkürler iyi dileklerin için.
Eyvallah
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
COPA LIBERTADORES GURUPLARI.
1.MAÇ
CRUZEIRO : 2 - 2 : SAO PAULO
Beklenen maç gurubumuzdaki ilk maçtı. Maça Sao Paulo baskısı ile başladık.Daha sonra dengeyi kurduk ve poziyonlar bulmaya başladık. İlk yarı golsüz sona erdi. İkinci yarıda Adriano'nun golüyle yenik duruma düştük ancak 2 dk sonra beraberliği sağladık.Karşılaşma karşılıklı ataklarla geçti. 90.dakikada attığımız golle 2-1 öne geçtik. Hemen geri çekildik.Ve maçın bitmesini bekliyorduk ki 90+3.dakikada hakem penaltı noktasını gösterdi.İlk maçımızda ezeli rakibimizle yenişemedik.
MINAS STATE
8.HAFTA
VILLA NOVA ( MG ) : 0 - 3 : CRUZEIRO
Deplasmanda kolay bir galibiyet aldık.
MINAS STATE
9.HAFTA
CRUZEIRO : 5 - 0 : TUPI
Zayıf rakibimizle yaptığımız maçta zorlanmadık.
MINAS STATE
10.HAFTA
CRUZEIRO : 3 - 0 : RIO BRANCO ( MG )
Kolay galibiyetlerimize bir yenisini daha ekledik.
COPA LIBERTADORES GURUPLARI
2.MAÇ
BARCELONA ( ECU ) : 0 - 2 : CRUZEIRO
Baştan sonra üstün oynadığımız maçta net bir skorla kazandık.
MINAS STATE
11.HAFTA
SOCIAL : 0 - 4 : CRUZEIRO
Bölgesel ligde takımlar birbirleriyle bir kez oynuyorlar.Bölgemizde 12 takım olduğu için 11 hafta mücadele sürüyor.Son hafta maçımızı da kazanarak ligi bitirdik. İlk 4'e girenler yarı finalde birbirleriyle eşleşip 2 maçlık eleminasyon sistemi ile mücadele ediyorlar.Ve finali alan bölgesel şampiyon oluyor. Şimdi yarı final mücadelelerini bekliyoruz.
MINAS STATE PUAN TABLOSU
MINAS STATE
YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ
Evet rakibimizle ligde oynadığımız maçın başında kırmızı kart görmüştük ve deplasmanda 2-0 yenilmiştik.İntikam zamanı geldi.Maçlar 2 maç üzerinden oynanacak.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
3.MAÇ
CRUZEIRO : 3 - 0 : DANUBIO
Kendi sahamızda kolay bir galibiyet aldık.
4.MAÇ
DANUBIO : 0 - 0 : CRUZEIRO
Rakibi sahasından çıkartmadık ama şanslıydılar golü atamadık.
5.MAÇ
CRUZEIRO : 6 - 0 : BARCELONA ( ECU )
Libertadores Kupasındaki tarihi skorlardan birini aldık.Bu galibiyetle guruptan çıkmayı garantiledik.Sao Paulo ile aynı puandayız averaj ile lideriz.Son maçta Sao Paulo ile berabere kalırsak deplasmanda gurup lideri olarak çıkacağız.
MINAS STATE YARI FİNAL
1.MAÇ
CRUZEIRO : 1 - 0 : IPATINGA
Tek kale ve baskılı oynadık.Daha farklı olabilirdi ancak olmadı.Yine de bu maçı kazandık.Eleme durumunda deplasman golü yok.Diğer maçta yenilirsek fark önemli değil direk uzayacak maç.Amacımız rövanşta beraberlik.
MINAS STATE YARI FİNAL
2.MAÇ
IPTAINGA : 2 - 1 : CRUZEIRO ( UZATMALARDA 2 - 2 )
Üstün oynayan bizdik 1-0 da öndeydik ancak son 5 dakikada savunma hatalarından 2 gol yiyince maçı kaybettik ve uzatmaya gittik.Uzatmalarda bulduğumuz golle finale çıktık.Rakibimiz A.Mineiro!!
6.MAÇ
SAO PAULO : 0 - 2 : CRUZEIRO
Ortada bir maçtı ancak kazanmasını bildik.Ve gurup lideri olarak guruptan çıktık.
GURUP PUAN TABLOSU
COPA LIBERTADORES
2.TUR EŞLEŞMELERİ
Rakibimiz yine bir Brezilya takımı.Çok zor olacak ama finali hedefliyoruz.

Farkındayım Mustafa
Diego - Alex rodrigo - Elano - Renato - Robinho vs. inş. takımın dağılmaz reddettiğin zaman hemen üzülüyolar