Lippi bence ayıp etmiş.İngiltere bence Dünya'nın oyun olarak değil ama kadro kalitesi bakımından rahat ilk 5'e girer.
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Takım olabilseler İngiltere Milli takımı tüm organizasyonlar en büyük favori olur ama takm olamıyorlar
Kulüp müdürlüğü ne kadar önemli bir mevki bilmiyorum ama beni şok etmedi bu istifa..
bnde dedim Wenger gitti heral![]()
Yahu başlığı gördüm aha Wenger gitti dedim.Müdür kim yahu gelsinler bizim Türkiye'ye herkes müdür![]()
umarım yanılırsınyuvada gormek ısterım kaptanı
İnşallah ileride iyi bir teknik direktör olur ve Avrupada gururumuz olur.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Wenger gitti sananlardanım bende.Kulüp müdürü pek önemli değil
![]()
Evet Deniz haklı bireysel olarak oynuyor İngiliz Milli Takımı birlik beraberliği yakalayamazlarsa daha çok büyük organizasyonlar dışında kalırlar.
Mourinho gitmez ama belki de gidebilir bu kadar süredir boş durmaktan sıkıldıysa gidebilir.
Akıl var mantık yahu. Mourinho City'e gidermi. Parası yok desek Abramovic'i çok iyi sömürdü.
Hadi parayı geçtim Jose'nin peşinde Barcelona var.
Jose daha büyük bir kulüp ile anlaşacaktır.
So what?
Saike
bir 'ortasaha' oyuncusu ligin bitmesine 2 hafta varken 28 gol atmıssa, takımının finalde oldugu sampıyonlar lıgınde gol kralıysa ve bu sezon toplamda 38 gol atmıssa bu ödül ve bunun gıbı nıcelerı O'nun hakkıdır..
Premier de çok iyi işler yaptı, layıktır
lippi yaşlanmış...
City'i istemez sanırım Bay Jose
3 yıl üst üste olamamışmış... 8 yıldır kaç kere şampiyon oldu Arsenal, bence işin içinde başka bir iş var
iyi yere kapak atmış umarım vatana millete hayırlı bi antrenör olur, zaten genç iyi çalıştırıcılara ihtiyaç var
Fransa'da cevher çok üstüne düşülmeli
kavga, şike iddaaları, futbolcuların seviyesiz davranışları ingiltere de çoğaldı, güzel bir şey değil
asansör takım![]()
liverpool maçı teselli oldu
Kalacak mı? Gidecek mi?
Arsene Wenger, Mathieu Flamini'nin sözleşmesini uzatıp uzatmamasına bu haftasonunda karar vermesini umduğunu ifade etti.
24 yaşındaki Fransız oyuncunun Arsenal ile henüz sözleşme imzalamaya yanaşmadığı iddia edilirken, Wenger basın toplantısında sorulan bir soru üzerine, henüz bir bilgisinin olmadığını söyledi.
Kendisine sadece kalmak istediğini ve düşündüklerinden çok daha fazla bir ücretten bahsettiğini söyleyen Wenger, "Takımın çekirdeğini korumak istiyoruz ancak bize bir yaklaşımı bundan sonra olmadı" dedi
Fransız oyuncunun, Serie A temsilcilerinden Juventus ve AC Milan'ın transfer listesinde olduğu iddia ediliyor.
Gitti bile.
Wenger takımda tutmak istese çoktan tutardı anlaşılan Flamini'yi seneye başka bir klüpte izleyeceğiz ...
Wenger, Flamini'yi tutmayı çok istedi ama Silvio'nun verdiği parayı görünce neden ayrıldığını daha iyi anlayacaksınız![]()