Kalli'nin gitmesinden dolayı elbette ben de memnunum ancak bu yapılan büyük saygısızlık. Netice itibarıyla bu futbolculardan birincil olarak sorumlu kişi Feldkamp'tır. Eğer oyuncularla bir toplantı yahut görüşme yapılıyorsa nezaketen de olsa hocanın haberdar edilmesi gerekirdi. Üstelik aynı olayın ilkinde sert tepki verdiğini de bildiğini belirtmiş Adnan Polat. Yanlış bir hareket olmuş...Originally Posted by Adnan Polat
Geçen seneden bu yana ne değişti Sayın Polat? Geçen sene de teknik direktörü siz belirlediniz ve getirdiniz. Öyleyse neden sizin deyiminizle "Galatasaray'ın beklentilerine cevap verebilecek" bir hocayı değil de Kalli'yi getirdiniz. Eğer "Kalli beklentilere cevap verdi" diyorsanız da neden göndermek için elinizden geleni yaptınız?..Originally Posted by Adnan Polat
Bu sözlerden anlıyoruz ki Galatasaray'ı yeni sezonda ünlü bir hoca çalıştırmayacak...Originally Posted by Adnan Polat
Ben medayaya kızıyordum bu "teknik direktörsüz" tabiri için. Ancak ne yazıktır ki başkan bile bu yanlış tabiri kullanıyor. Galatasaray teknik direktörsüz değildir! Bu takımın başında geçici olarak da olsa teknik direktör vardır! "Teknik Direktörsüz" demek Cevat Güler'in emeklerini bir çırpıda silip atmaktır. Yazık...Originally Posted by Adnan Polat
Bknz. Adnan Sezgin ne demiş bu konuda:
Düşünceli adamın hali başka...Originally Posted by Adnan Sezgin
Ve bir takım düşünün sayın Adnan Polat. Rakipleri Avrupa'da devlerle yarışırken UEFA grubundan tamamen şansının yardımıyla çıkan, 2. turda Leverkusen'den tam 5 gol yiyerek elenen, oynadığı futbolla saç-baş yolduran...Siz değil, bu taraftar sizden beklediğini alamadı bence.Umarım yeni sezonda herşey daha farklı olur...Originally Posted by Adnan Polat

Alıntılı Yanıtla