Quote Originally Posted by Adnan Polat
''Bu toplantıdan haberi olmamasına çok alınmış. Ondan bir ay önce, kupadaki Fenerbahçe maçlarından önce de Özhan Bey de toplantı yapmıştı. Ondan da haberi olmamıştı. Yine çok büyük reaksiyon göstermişti. Futbolcularla yaptığım toplantı aslında Feldkamp'a destek anlamındaydı. Hocanın ayrılacağını futbolculara bildirdim, ancak onlardan Feldkmap'a karşı saygılı ve disiplinli olmalarını istemiştim.
Kalli'nin gitmesinden dolayı elbette ben de memnunum ancak bu yapılan büyük saygısızlık. Netice itibarıyla bu futbolculardan birincil olarak sorumlu kişi Feldkamp'tır. Eğer oyuncularla bir toplantı yahut görüşme yapılıyorsa nezaketen de olsa hocanın haberdar edilmesi gerekirdi. Üstelik aynı olayın ilkinde sert tepki verdiğini de bildiğini belirtmiş Adnan Polat. Yanlış bir hareket olmuş...

Gelecek hocanın kişiliği, futbol bilgisi, Galatasaray'ın beklentilerine cevap verip veremeyeceği önemli. Hangi milletten olacağı hiç önemli değil
Geçen seneden bu yana ne değişti Sayın Polat? Geçen sene de teknik direktörü siz belirlediniz ve getirdiniz. Öyleyse neden sizin deyiminizle "Galatasaray'ın beklentilerine cevap verebilecek" bir hocayı değil de Kalli'yi getirdiniz. Eğer "Kalli beklentilere cevap verdi" diyorsanız da neden göndermek için elinizden geleni yaptınız?..

Hırslı ve yarışmacı olması lazım. Bu anlamda başarıya aç biri olması lazım.
Bu sözlerden anlıyoruz ki Galatasaray'ı yeni sezonda ünlü bir hoca çalıştırmayacak...

Şu an Türkiye Galatasaray'ı konuşuyor. Başında teknik direktör olmadan şampiyonluğa koşuyor
Ben medayaya kızıyordum bu "teknik direktörsüz" tabiri için. Ancak ne yazıktır ki başkan bile bu yanlış tabiri kullanıyor. Galatasaray teknik direktörsüz değildir! Bu takımın başında geçici olarak da olsa teknik direktör vardır! "Teknik Direktörsüz" demek Cevat Güler'in emeklerini bir çırpıda silip atmaktır. Yazık...

Bknz. Adnan Sezgin ne demiş bu konuda:

Quote Originally Posted by Adnan Sezgin
Ben bu "teknik direktörsüz" lafına karşıyım. Bu takımın bir teknik direktörü vardır. O da Cevat Hoca'dır. Biz sonuna kadar teknik ekibimizin arkasındayız.
Düşünceli adamın hali başka...

''Bir takım düşünün; yarısı yeni gelmiş, tam 6 hafta seyircisiz oynamış, ilk 11'de oynayan oyuncuların 9'u sakatlık yaşamış. Mali kriz var, seçim dönemi yaşanmış, hocası iki defa hastalanmış, 6 hafta kala çekip gitmiş ve şu anda Türkiye Ligi'nde Fenerbahçe gibi bütün düzenini oturtmuş bir takımla başa baş yarışıyor.
Ve bir takım düşünün sayın Adnan Polat. Rakipleri Avrupa'da devlerle yarışırken UEFA grubundan tamamen şansının yardımıyla çıkan, 2. turda Leverkusen'den tam 5 gol yiyerek elenen, oynadığı futbolla saç-baş yolduran...Siz değil, bu taraftar sizden beklediğini alamadı bence.Umarım yeni sezonda herşey daha farklı olur...