1 ile 30 arası toplam 123 sonuç

Konu: Amigo Tuncay

Hybrid View

Quote Originally Posted by batu19-07
    bir baba hindi geleneksel bir tezahurattır küfür yok ama hakaret şeklinde var yanlış anlaşılmasın sanki gs liler hakketmiyor bir maç boyunca sahaya az kalsın kendilerini atacaklardı...
    1- ortamın gerginliği yüzünden taraftar her şeiy yapar onlar taraftardır engellenemez ( ben yapılanlar haklı demiytorum yanlış anlaşılmasın)
    2- tuncay bir futbolcudur çıkıp orda hindi baba falan yapamaz bu onun seviyesizliğini gösterir
    3- burda demek istediğin galatasaraylılar hakareti hakediyorsa bu kadar iğrenç bir düşünce tarzı olamaz. hiç bir insan hakareti hak etmez eğer bu şekilde düşünüyosan senin adına üzüldüm

birde buradaki gazete küpürü ile ilgili şunları yazmak istiyorum
    1- Galatasaray bir ingiliz takımı değildir
    2- yurt dışında gazeteler küfürlü manşetler atarken yabancı takımları yendiklerinde hiç bir futbolcunun lig maçında çıkıp taraftarlarıyla karşı takıma hakaret ettiğini görmedim
    3- galatasaray manchester maçı öncesi ingiliz basınında çıkanlara bir cevap olarak o başlık atılmıştır. ben maç öncesi hiç kimsenin fenere hindi dediğini sanmıyorum. bence bu hareket savuynulup bu şekilde saçma kanıt peşinde koşulacağına tuncaya kulüpten bir uyarı veya ceza ne ise verilip yönetimden birinin çıkıp özür dilemesi lazımdı ( tuncayın özür dilemesi mantıksız olur çünküher hafta özür dilerse ona kimse inanmaz)
    bunlar benim görüşlerim olabildiğince iğneleyici olmamaya çalıştım birilerine birşeyler ters geldiyse ve dokunduysa affola

2. Default

Tartışmada geçti mi bilmiyorum ama sanırım bu konuya son noktayı Hıncal Uluö koydu. ''GS'ye mağlup olan FB'li bayram ediyorsa vay fenerin haline'' katılırsınız karılmazsınız, ama turu geçtik deyip atlarsınız ama bir gerçek var ki Hıncal Uluç bu konuya son noktayı koymuştur. (bkz:kim demiş!)

Mesaj Yetkileri