Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 123 sonuç

Konu: Amigo Tuncay

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bak sana açıklıyayim

profesyonellik: para için yapılan.yani sen fenerde oynuyosan fenerlisin ama profesyonel isen akıllı olucan ilerde galatasaraya gidersen o zamanda galatasaraylı olucan.yani artislik yapmıcan.o senin dediğin amatörlerde olur.
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Jesus_FB

03.11.1993'te Galatasaray M.United’i elediğinde, Ertesi gün, o sıralarda günde 400.000 adet satan, Türkiyenin en büyük gazetesi Sabah işte böyle başlık atmıştı.

Bugün Tuncay’ı ipe çekmeye çalışanlar, o gün sabah gazetesinin bu manşeti için de bugün söyledikleri şeyi söylemişlermiydi?

Yani onlara göre, hindi ingilize binince iyi, cimboma binince kötümüdür?

Bugün tuncay’ı kınayanlar eğer, 04.11.1993 te sabah gazetesinin bu manşetine itiraz etmediklerini belgeleyemezlerse Sabah gazetesinin önünde Tuncay'dan özür dilemek zorundadırlar. Ve hiç kimse hindi yüzünden tuncay’a ceza veremez.

Kaynak: Antu.com
    1993'ün gazete küpürünü koyanlardan kaç kişi o günlerde yaşanan olayları tam hatırlıyor biliyor yada yaşadı?gs maçından önce ingiliz gazeteleri akşama menüde hindi var derken,hindiyi kızartalımmı haşlayalımmı diye dalga geçerken(Turkey-ingilizce hindi olduğunu biliyorsunuzdur)sadece galatasaray değil ülkemiz ile de dalga geçiyorlardı.sabah gazeteside madem hindiyiz bizde böyle yaparız diyerek ingiliz gazetelerinin yaptıklarına karşılık bu başlığı atmışlardı.nasıl bu olay çarpıtılıp sabah yaptı tuncayda yapar diye çarpıtılıp ortasından çekilir çarptılır anlayabilmiş değilim.tabi ki sabahın yaptığıda hoş bir şey değildi ama bir gazetenin bir şekilde ingilizlere cevap vermesi lazımdı.ama daha önce bu yaptı bende yaparım demek olurmu hiç?o adam öldürdü bende öldüreyim o küfür etti bende edeyim.böyle zihniyet nasıl olur ya.Tuncaydan yaptığı terbiyesizlik için özür dilemek zorundayız haklısınız daha ağırını yapmalıydı bu halkta yutmalıydı.kimse kusura bakmasın ama tuncay bu ülkeden özür dilemek zorundadır.
    ben beşiktaşlıyım,galatasaraylı değilim ama haksızlığa gelemiyorum ve böyle bana dokunmayan bin yaşasın deyip kendi hatalarını görmezden gelenlere örtmek isteyenlere sinirleniyorum.kendi futbolcum yapsa gene bunları yazardım.nouma'yı çok sevmeme rağmen o yaptığı terbiyesizlikten sonra gitmesini en çok ben istemişimdir.Allah'a şükür ki yönetimimiz de taraftarın en çok sevdiği futbolcuyu tam form tutarken gönderme cesareti gösterip yüzümüzü yere eğmemiştir.

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

http://www.thuglove.org/stuffz/gordon.jpg

tamam o zaman her oyuncu nah çeksin ..

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

vay beee...fotoya bak..
    ilk defa görüyorum...

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Frank_Castle

yazdıklarımı anlamamışa benziyorsun.bu yapılanda terbiyesizlik başka bişey değil.k.metin'inde yaptığı hareket tuncayında yaptığı terbiyesizlik.aksini düşünen varsa aklından şüphe ederim.
    başka gazete küpürü olan varmı arkadaşlar çok sevdi bu işi.

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

benim cevabım antu yadır zaten..
    bundan sonra nah çekilmesi de legal olsun anasını satıyım, hindi binmesi de sinkaf da ..
    yalnız gslilere ve bjklilere daha doğrusu fb kimle çekişiyorsa o takımda oynayanlara cezanın alası verilsin , kendilerince adalet sağlansın ..

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

benim cevabım antu yadır zaten..
    bundan sonra nah çekilmesi de legal olsun anasını satıyım, hindi binmesi de sinkaf da ..
    yalnız gslilere ve bjklilere daha doğrusu fb kimle çekişiyorsa o takımda oynayanlara cezanın alası verilsin , kendilerince adalet sağlansın ..
    yanlış anlamışım,eyvallah

gorende ana bacı kufur ettı sanır yaa..yapmayın abartmayın bu kadar tuncay olayını..

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Bu gazete hangisi bilemiyoruz ama sayfa yapısı Sabah'a benziyor, Sabah değil tabii de, belki onun yan şubesi bir Spor gazetesidir.
    Neyse, haberde bir damga var: "Klas Spor Gazetesi" diye, komik geldi..
    Bunun bir haber değeri yok, Tuncay olayının da bir haber değeri yok aslında, ama yukarda dediğim gibi; 15 gün önce bu hususta fırçalanan biri, 15 gün önceki hareketi hırslılığına verildikten sonra yapıyorsa ayrı bir boyut kazanıyor.

Bu arada Tarık (Jesus), bu forumda ilk defa Fenerbahçeli olduğunu açıkça söyleyip, kendi takımını - futbolcusunu - yöneticisini eleştiren birini görüyorum, bunun için sağol..
    Özaydınlı'nın çıkışına hak veren arkadaşlar bile vardır.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

ozaydınlı uslup olarak hatalı ama bence konu bakımından haklıdır...sırf gs de degıl anadoluda bıcok takımda paralar odenmıo kı sanırsam gsdekı oyuncuların yasamaları ıcın gsden alacagı paralara ıhtıyacı yoktur!!gorende ac falan sancak..ayrıca sunu da anlamıorum bu takımda hıc kımsenın parası kalmamıs bugune kadar,,yaptıkları bence gsyı kucuk dusuruyo..ozaydınlıya gelınce bır takımın oyuncusu eger hakeme 8 aydır para alamıoruz yazık emegımıze dıosa bence de bu fakır fukara edebıyatıdır..

Hani derler ya 70 milyonun önünde Ergün Penbe'ye Şükrü Saraçoğlu stadında bir (kendini bilmez) taraftar tarafından el hareketi çekildi..

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by gunners
    ozaydınlı uslup olarak hatalı ama bence konu bakımından haklıdır...sırf gs de degıl anadoluda bıcok takımda paralar odenmıo kı sanırsam gsdekı oyuncuların yasamaları ıcın gsden alacagı paralara ıhtıyacı yoktur!!gorende ac falan sancak..ayrıca sunu da anlamıorum bu takımda hıc kımsenın parası kalmamıs bugune kadar,,yaptıkları bence gsyı kucuk dusuruyo..ozaydınlıya gelınce bır takımın oyuncusu eger hakeme 8 aydır para alamıoruz yazık emegımıze dıosa bence de bu fakır fukara edebıyatıdır..

Her iki boyuttan da bana mantık dışı gibi geliyor.

Birincisi, G.saray'ın yaptığı fakir fukara edebiyatı ise, ki futbolcular değil yöneticiler suçlanıyor bu açıklamada, Fenerbahçe'nin yaptığı da parasıyla övünmek olur. İnsan ne cevap verilir diye düşünmeden, rakibine değil, düşmanına böyle yüklenmez, ayıptır..

İkincisi, sen önce kendi futbolcuna kızdın mı, peşinde basın ordusuyla tribünlere gidip böyle bir harekette bulunduğu için, ki sonra bunu yayınlayan basın ordusuna kızabiliyorsun?
    Bunu yayınlayan TV kanalına kızdığına göre, hareketi tasvip etmiyor, yoksa çıkıp ne var ki bunda demesi lazım..

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by meddah

Birincisi, G.saray'ın yaptığı fakir fukara edebiyatı ise, ki futbolcular değil yöneticiler suçlanıyor bu açıklamada, Fenerbahçe'nin yaptığı da parasıyla övünmek olur. İnsan ne cevap verilir diye düşünmeden, rakibine değil, düşmanına böyle yüklenmez, ayıptır..

İkincisi, sen önce kendi futbolcuna kızdın mı, peşinde basın ordusuyla tribünlere gidip böyle bir harekette bulunduğu için, ki sonra bunu yayınlayan basın ordusuna kızabiliyorsun?
    Bunu yayınlayan TV kanalına kızdığına göre, hareketi tasvip etmiyor, yoksa çıkıp ne var ki bunda demesi lazım..
    Zaten kulup yoneticilerinin yaptigi bu tip tutarsiz aciklamalar da fanatizm'i atesleyen bir baska unsur. Kendilerinin yaptiklari aciklamalarin insanlari ne kadar kotu yonlendirebilecegini dusunmeden sorumsuzca konusuyor bir cok kisi. Bu da tabii tiraj arttirmak isteyen gazetelerin isine geliyor ve gunlerce laf dalasi surup gidiyor.

o zaman her mactan sonra kameralar futbolcuları devamlı takıp etsın,bakalım o zmaan ceza almayan kalcak mı!yasın fbyı kadıkoyde yendıkten sonra yanlıs haturlamıosam kızlıklarını mı namusunu mu aldık dıe bı laf soyledı ama ceza almadı,,veya hıc bı gslı 5-1 lık mactan sonra fb ye laf soylemedımı sızce soyunma odasında!!artı tuncay sahaya cıktıgı ılk andan ıtıbaren yanı yaklasık 130-140 dakıka boyunca sureklı olmasa da kufur yedı protesto edıldı,,ee ıstedıgı kadar profesyonel olsun o da ınsan yanı tepkı vercek..bence buyutuldugu kadar kotu bı hareket yapmadı..
    ıkıncısı bence bu olanlar fb oyuncusunda muthıs bı baskı stres yaratıo..cunku onlar paralarını zamanında alan ve paralarını alamayan takımla aynı puanda olan bu yusden basarısızmıs gıbı gorulen futbolcu durumuna dustu...gs futbolcusu da bunu koz halıne getırdı..benım dedıgım bı futbolcu para alamadık egemıze yazık degılmı dıe hakeme soylenıosa bu kendını acındırmadır..objektıf olun kendınızı hakemın veya baska otorıte sahıbının yerıne koyun..bı yandan para alamayan zavallı durumuna dusmus!!!gs lı oyuncular bı yandan parasını sankı sucmus gıbı zamanında alan fb lı oyuncular var..hangısıne daha ımtıyazlı toleranslı davranırsınız??

Nesil
    2005
    Yer
    *Apricot City*

Allah size akıl fikir ihsan eylesin.

Yarın devlet götürüp Kıbrısı Rumlara hediye etse, ne bu kadar koyu tartışmalar yaşanır, neden böyle herkes tezler falan hazırlar kendine. Yazık ya altı üstü futboldur bu. Yağmacı Hasan'ın böreği mantığıyla yazık, herkes birşeylere saldırmış.

Yılda 2-3 milyon dolar para alan Tuncay, zibil kazanıp hayatlarını gün edenler orada, siz kouyu vatan millet sakarya haline sokun.

Bu kafa bizi bu hale soktu. Futbol sahada kalsın, Türk gençlerinin haline bak. Yazık..

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Tuncay olayının da bir haber değeri yok aslında, ama yukarda dediğim gibi; 15 gün önce bu hususta fırçalanan biri, 15 gün önceki hareketi hırslılığına verildikten sonra yapıyorsa ayrı bir boyut kazanıyor.
    Evvela Tuncay'ın ceza alması mantık dışı, birilerinin gözünü boyamak için PFDK'ya sevk edilmesi de komedi..

Tekrar özetleyeyim:
    Tuncay 15 gün önce yaptğından dolayı tepki çekti ve hırslı - heyecanlı olduğu için yaptı şeklinde savunuldu (Ben de bu güruha dahilim)..
    Maç heyecanı - stresi de bitmişken karşısında kameraların olduğunu bile bile bunu yapması nasıl savunulur? Ancak başka birilerine çamur atılarak.. Özaydınlı da bunu yapıyor.

Tekrar sorayım şunun neresi mantık dışı: Olayı görüntüleyen TV kanalına kızıyorsanız demek ki oyuncunuzun yaptığı şeyin doğru olmadığını kabul ediyorsunuz; peki oyuncunuza tepki gösterdiniz mi?

Ve tekrar tekrar belirteyim; adam çıkıp "Tuncay'ın yaptığı yanlış değil" dese kabulüm..

Özaydınlı hala yılın gafili; kabul et gitsin gunners..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by capriceman
    Allah size akıl fikir ihsan eylesin.

Yarın devlet götürüp Kıbrısı Rumlara hediye etse, ne bu kadar koyu tartışmalar yaşanır, neden böyle herkes tezler falan hazırlar kendine. Yazık ya altı üstü futboldur bu. Yağmacı Hasan'ın böreği mantığıyla yazık, herkes birşeylere saldırmış.

Yılda 2-3 milyon dolar para alan Tuncay, zibil kazanıp hayatlarını gün edenler orada, siz kouyu vatan millet sakarya haline sokun.

Bu kafa bizi bu hale soktu. Futbol sahada kalsın, Türk gençlerinin haline bak. Yazık..
    buyur burdan yak

pardon abi yanlış yaptık kusurumuza bakma. çünkü bizim daha önemli konuları tartışmamız lazım özellikle boş zamanlarımıza neden futbol tartışalım ki dimi

yaww kardeşim sanane isteyen istediğini tartışır istediği noktaya getirir adı üstünde bu tartışma sen kimsin ki Türk gençliğinin haline bak diyorsun. Burda bu kadar insan bi konu üstünde tartışıyor sen nasıl olurda böyle saygısızlık yaparsın. ne yapmak gerekiyordu böyle bir konu var tartışabilirmiyiz diye gelip senden izin mi almamız gerekiyordu

özaydınlının yaptığı açıklamalar sadece komik daha cezam yeni bitti ondan gerçek düşüncelerimi yazmıcam tuncaya cezayıu pfdk değil bence kulübü vermeli çıkıp olay 1 saat sonra oldu deyip tv kanalını suçlamamalı

Quote Originally Posted by batu19-07
    bir baba hindi geleneksel bir tezahurattır küfür yok ama hakaret şeklinde var yanlış anlaşılmasın sanki gs liler hakketmiyor bir maç boyunca sahaya az kalsın kendilerini atacaklardı...
    1- ortamın gerginliği yüzünden taraftar her şeiy yapar onlar taraftardır engellenemez ( ben yapılanlar haklı demiytorum yanlış anlaşılmasın)
    2- tuncay bir futbolcudur çıkıp orda hindi baba falan yapamaz bu onun seviyesizliğini gösterir
    3- burda demek istediğin galatasaraylılar hakareti hakediyorsa bu kadar iğrenç bir düşünce tarzı olamaz. hiç bir insan hakareti hak etmez eğer bu şekilde düşünüyosan senin adına üzüldüm

birde buradaki gazete küpürü ile ilgili şunları yazmak istiyorum
    1- Galatasaray bir ingiliz takımı değildir
    2- yurt dışında gazeteler küfürlü manşetler atarken yabancı takımları yendiklerinde hiç bir futbolcunun lig maçında çıkıp taraftarlarıyla karşı takıma hakaret ettiğini görmedim
    3- galatasaray manchester maçı öncesi ingiliz basınında çıkanlara bir cevap olarak o başlık atılmıştır. ben maç öncesi hiç kimsenin fenere hindi dediğini sanmıyorum. bence bu hareket savuynulup bu şekilde saçma kanıt peşinde koşulacağına tuncaya kulüpten bir uyarı veya ceza ne ise verilip yönetimden birinin çıkıp özür dilemesi lazımdı ( tuncayın özür dilemesi mantıksız olur çünküher hafta özür dilerse ona kimse inanmaz)
    bunlar benim görüşlerim olabildiğince iğneleyici olmamaya çalıştım birilerine birşeyler ters geldiyse ve dokunduysa affola

21. Default

Tartışmada geçti mi bilmiyorum ama sanırım bu konuya son noktayı Hıncal Uluö koydu. ''GS'ye mağlup olan FB'li bayram ediyorsa vay fenerin haline'' katılırsınız karılmazsınız, ama turu geçtik deyip atlarsınız ama bir gerçek var ki Hıncal Uluç bu konuya son noktayı koymuştur. (bkz:kim demiş!)

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Tersi olsa sanki Galatasaraylılar sevinmeyecekti.

Bu arada sözlük üslubu dikkatimi çekmedi değil..

eledik diye sevinirdim ama maçtan sonrada çıkıp tur atmazdım açıkçası

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    nerde tur atılmış 1-2 kişinin attığı turdan mı bahsediyorsun yoksa
    izmirde yaklaşık 30-40 arabalık bi konvoy geçti kordondan yani 1-2 kiş değil...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

ben gördüğüm söylüyorum ve komiğime gitti demekki izmirdeki fenerliler görmemiş neyse bu konu zaten tuncay yaptığı ile ilgili konuyu saptırmayalım mod kardeşim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir tek ben mi farkettim acaba 1993 yılı manşetindeki alegori*yi. Hani bilmiyorum farkında mısınız ama hindinin İngilizcesi "turkey". Size bir şeyler ifade ediyor mu? Yani başlıkla biraz oynatırsanız "Bir baba Turkey M.United'e bindi." ortaya çıkıyor. Biraz daha oynarsak "Bir baba Türkiye'li M.United'e bindi." çıkıyor. O dönemde İngiliz'lerin Türklerle ve Türk takımlarıyla Turkey - Hindi benzetmesi kullanarak dalga geçtiklerini bir ben mi hatırlıyorum? İki olay arasındaki farkı bir tek ben mi görüyorum yoksa?

*alegori: Bir kelimenin farklı anlamlarını kullanarak yapılan söz sanatı. Örneğin; (lisede edebiyat öğretmenim böyle anlatmıştı ve çok iyi anlamıştım, cümle seçiminde bir kasıt yok yani) "Mala vurmak". Argo olarak sevişmenin sert olanı anlamına gelirken, duvara sıva çekme işlemi sırasında mala (yassı bir inşaat aleti) kullanımını da ifade eder.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by TüMeR_yAğıZ
    1993'ün gazete küpürünü koyanlardan kaç kişi o günlerde yaşanan olayları tam hatırlıyor biliyor yada yaşadı?gs maçından önce ingiliz gazeteleri akşama menüde hindi var derken,hindiyi kızartalımmı haşlayalımmı diye dalga geçerken(Turkey-ingilizce hindi olduğunu biliyorsunuzdur)sadece galatasaray değil ülkemiz ile de dalga geçiyorlardı.sabah gazeteside madem hindiyiz bizde böyle yaparız diyerek ingiliz gazetelerinin yaptıklarına karşılık bu başlığı atmışlardı.nasıl bu olay çarpıtılıp sabah yaptı tuncayda yapar diye çarpıtılıp ortasından çekilir çarptılır anlayabilmiş değilim.tabi ki sabahın yaptığıda hoş bir şey değildi ama bir gazetenin bir şekilde ingilizlere cevap vermesi lazımdı.ama daha önce bu yaptı bende yaparım demek olurmu hiç?o adam öldürdü bende öldüreyim o küfür etti bende edeyim.böyle zihniyet nasıl olur ya.Tuncaydan yaptığı terbiyesizlik için özür dilemek zorundayız haklısınız daha ağırını yapmalıydı bu halkta yutmalıydı.kimse kusura bakmasın ama tuncay bu ülkeden özür dilemek zorundadır.
    ben beşiktaşlıyım,galatasaraylı değilim ama haksızlığa gelemiyorum ve böyle bana dokunmayan bin yaşasın deyip kendi hatalarını görmezden gelenlere örtmek isteyenlere sinirleniyorum.kendi futbolcum yapsa gene bunları yazardım.nouma'yı çok sevmeme rağmen o yaptığı terbiyesizlikten sonra gitmesini en çok ben istemişimdir.Allah'a şükür ki yönetimimiz de taraftarın en çok sevdiği futbolcuyu tam form tutarken gönderme cesareti gösterip yüzümüzü yere eğmemiştir.
    kardeş böyle yazıp belirtmiştim,hatırlayan biri daha çıktı çok şükür

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gözümden kaçmış, ama en azından yalnız olmadığımı görmüş oldum. Bu da birşeydir.

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri