1 ile 30 arası toplam 81 sonuç

Konu: Şener’den Resmi Müjde

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    şimdi ben burda zıya doganı savunmam ama o geldıgınde bu adamlar vardı ve ustune kımse oyuncu alırken o adama sormadı yada satarken de sormadı nurı aldı sattı kafasına gore takımı rezıl etmek ıcın elınden gelenı yaptı basardıda sımdı kımsenın gozunde ıyı bı takım degılız bunlar hep o nurı denen sahsın ıslerıdır neyse daha fazla konuşmıyım
    Elinde Marcelinho-Musampa-Stepanov-Szymek-Yattara-Gökdeniz varken daha ne transferi isteyebilir bir teknik adam.Bu saydıklarımız Türkiye liginin tartışmasız mevkilerinde en iyi futbolcularındandı.Marcelinho'yu sol bek veya önlibero oynatıp, Stepanov'u kadroya sokmayıp yerine Tayfun'u koyup, Musampa'yı saçı uzun diye bir kez bile 11'e almayan adamın neyini savunuyorsun bana hala.Ayrıca takıma kazandırdığı kazmaları saymıyorum..

Yukarda yazdıklarımdan da Nuri üçkağıtçısını savunduğum anlaşılmasın..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Doğrusunu konuşmak gerekirse daha önce hiç duymadığım oyuncular. Tabi duymamış olmam kalitesizler anlamına gelmiyor. Trabzonspor artık doğru transferler yapmak zorunda ve umarım bu transferler camia için olumlu adımlardır.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by PESkolik View Post
    Elinde Marcelinho-Musampa-Stepanov-Szymek-Yattara-Gökdeniz varken daha ne transferi isteyebilir bir teknik adam.Bu saydıklarımız Türkiye liginin tartışmasız mevkilerinde en iyi futbolcularındandı.Marcelinho'yu sol bek veya önlibero oynatıp, Stepanov'u kadroya sokmayıp yerine Tayfun'u koyup, Musampa'yı saçı uzun diye bir kez bile 11'e almayan adamın neyini savunuyorsun bana hala.Ayrıca takıma kazandırdığı kazmaları saymıyorum..

Yukarda yazdıklarımdan da Nuri üçkağıtçısını savunduğum anlaşılmasın..

ıyıde orda dedım ıste ben zıyayı savunmuyorum dıe ama oyuncuları satanda alanda nuridir.ayrıca musampayı bı maç oynattı o da sol acık oynayan adamı ön libero oynattı verim alamdı orda ondan sora bu adam oynayamıyo dıe de kovdular.

takımın kuruş borcu yokken 50 tirilyon borca sokan takımın bu duruma dusmesındekı tek sebep nurıdır.ayrıca ziya dogan ne kadar kötü olursa olsun bize tr kupasını kazandırdı bunu yapan adam bıse bılıyodur dmektır ama sızın basarınızı engelleyen yönetıcıler olunca ne olursa olsun basarı gelmıo

hem her teknık adam her zaman iyidir diye bir kuralda yok örneğin mornho chelseayı hıc fınal oynatamadı sampıyonlar lıgınde ama bak grant fınale cıkardı belkıde kupayı alacak futbol bu hiç bişe belli olmaz

ayrıca ben ziya doğanı ve oyun sitilinde hiç sevmem

Mesaj Yetkileri