Hos ve bomba gibi geldim Aykut, dikkat edinde büyük bir patlamaya mağruz kalmayın.![]()
Hos ve bomba gibi geldim Aykut, dikkat edinde büyük bir patlamaya mağruz kalmayın.![]()
oO Mehmet bey siz buralara uğrarmıydınız yahu.
Dedim bir uğruyayım yaramazlık var mı yok mu bakayım.
nasılsın serkancım?
Saol Mehmetcim iyiyim seni gördüm daha iyi oldum.
bi konu acsam mi dedim ama karar veremedim. genckartal yani semsinin 10.000 mesajini gecen var mi bu forumda. sanirim bi rekor bu. forumda en cok mesaj yazan kisiler kimlermis ogrenmeyi isterdim. 10.000 mesaj muazzam bir rakam. tebrikler SEMSI![]()
Herkese merhaba.
Merhaba Defuser![]()
Yine ben![]()
Aygün sana yeni nick buldum
Buldum ama msnden çok tepki geldi 3 kez editledim![]()
Selam...![]()
aleykumselam![]()
Nasılsınız?
Şehsan ben çok kötüyüm![]()
A.s
Noldu Mert Bursa yine mi yenildi![]()
oooofff offff...
Takimdan adiltim, moraller sifir, yeni aldigim ayakbilar yirtindi..nedi bu cektiklerim
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Yeni takim ariyorum, gelen bütün tekliflere acigim. Her yerde oynarim, 2 ayagimida iyi kullanabiliyorum. En önemli özelliklerim ise savasci,hizli ve top hirsizi olmam![]()
Hıı ondan atılmışsın ya takımdan![]()
Hangi mevkiide oynuyosun?
AMR oynuyo Yusuf.![]()
Yusuf Finlandiya'da bir takımda oynuyodu.İsmini söylesede bilmeyiz
Onu yormadan ben cevap veriyim![]()
Yusuf PA'n Kaç CA'n Kaç ona göre alcam seni
Hjk-92 A takim 3.kaptan. bu yil oynadigim berbat futbol, bosuna gördügüm kartlar atilmamin sebebiydiburda ligin 3 ayri bolümü var( yaz,bahar ve kis) Bahar "liginde" 14 macta attigim 11 golle takimi 2.lige tasidim, sonra sakatliktan sonra performans düsüklügü ve PAM!! 12 macta (3 direk)4 kirmizi kart.
Mevki olarak ortasahanin her yerinde ihtiyac oluncada sol ve sag bek olarak.
iyi akşamlar ben kaçar..
bye bye. Nähään![]()
Finlandiyadamısın şu an Yusuf?
İyi istatistik Yusuf bahar ligindeki performansınla seni almaları lazım ancak 4 kırmızıyla agresif bir oyuncu olduğun anlaşılıyor..Bu arada geçirdiğin sakatlık neydi?