1 ile 30 arası toplam 225 sonuç

Konu: Libertadores tamam..G.Birliği ile Avrupaya devam [Hellbells]

Threaded View

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

BREZİLYA 1.LİGİ

26.HAFTA

PALMEIRAS : 2 - 1 : CRUZEIRO

Evet. 13 haftadır gol yemiyorduk golü Palmeiras attı. 22 haftadır yenilmiyorduk ve o serimiz de son buldu.

BREZİLYA 1.LİGİ

27.HAFTA

CRUZEIRO : 2 - 3 : CORITIBA

Gol yemeye devam ediyoruz.Takımda bir form düşüklüğü gözleniyor.Bir anda çok kolay gol yemeye başladık.En kısa zamanda bu durumu atlatmamız gerekiyor.

BREZİLYA 1.LİGİ

28.HAFTA

IPATINGA : 1 - 0 : CRUZEIRO

Son haftalardaki formsuzluğumuz endişelendiriyor.Üst üste 3.mağlubiyetimizi aldık.

BREZİLYA 1.LİGİ

29.HAFTA

CRUZEIRO : 0 - 0 : A.MINEIRO

Üst üste mağlubiyetlerden sonra güçlü rakibimiz karşısında gol yemememiz sevindirici.Ancak yine kazanamadık.3 puana hasret kaldık.

BREZİLYA 1.LİGİ

30.HAFTA

FLUMINENSE : 1 - 2 : CRUZEIRO

Ve 4 hafta aradan sonra yeniden kazandık.Umarım bu galibiet eski formumuza dönüş sinyalidir.

BREZİLYA 1.LİGİ

31.HAFTA

FIGUEIRENSE : 0 - 0 : CRUZEIRO

Sıkıcı bir maç ve 1 puan.

BREZİLYA 1.LİGİ

32.HAFTA

CRUZEIRO : 1 - 0 : VASCO

Güçlü rakibimizi zor da olsa yenip 3 puanı aldık.Bu takım rakibimiz oldukça aklımıza Libertadores Kupası geliyor.Yazık olmuş gerçekten de.

BREZİLYA 1.LİGİ

33.HAFTA

CRUZEIRO : 2 - 0 : GREMIO

Ortada bir maçtı.Kalite farkımızla 3 puana uzandık.

BREZİLYA 1.LİGİ

34.HAFTA

BOTAFOGO : 0 - 1 : CRUZEIRO

Çok zor bir deplasmandı.Rakibimiz üstün göründü ancak son dakikalarda harika golcümüz sahneye çıktı ve 3 puanı kazandırdı.Artık son 4 haftaya geldik.Aldığımız veya kaybettiğimiz her puan çok önemli.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by cengavs View Post
    ligde geçen yıla oranla az atıyorsun az yiyorsun beraberlikler çoğalmış ama toparlamışsın ilk golü atletico mineiro atar diye düşünüyorum
    Mineiro'dan gol yemedim ama zaten gerek te kalmadı.O maça kadar yeterince gol yedim.

Quote Originally Posted by mefisto16 View Post
    aynen bende atletico mineiro diye düşünüyorum
    ligde çok yiysin biraz berabere gittiğin maçların son 15 dkkası risk alabilirsin aslında...
    Evet risk konusunda haklısın ancak risk almayı sevmiyorum . Israrcıyım oynadığım düzende inatçılık yani.

Quote Originally Posted by sibur View Post
    İlk golü Palmeiras atar
    İyi sorduk kim atar golü diye.Bu soruyu sorar sormaz nazar değdi .Yedik golleri.
    Last edited by The.Crow : 04.Mayıs.2008 at 00:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Bir Dost

Hellbells

Mesaj Yetkileri