BREZİLYA 1.LİGİ.
26.HAFTA
PALMEIRAS : 2 - 1 : CRUZEIRO
Evet. 13 haftadır gol yemiyorduk golü Palmeiras attı. 22 haftadır yenilmiyorduk ve o serimiz de son buldu.
BREZİLYA 1.LİGİ
27.HAFTA
CRUZEIRO : 2 - 3 : CORITIBA
Gol yemeye devam ediyoruz.Takımda bir form düşüklüğü gözleniyor.Bir anda çok kolay gol yemeye başladık.En kısa zamanda bu durumu atlatmamız gerekiyor.
BREZİLYA 1.LİGİ
28.HAFTA
IPATINGA : 1 - 0 : CRUZEIRO
Son haftalardaki formsuzluğumuz endişelendiriyor.Üst üste 3.mağlubiyetimizi aldık.
BREZİLYA 1.LİGİ
29.HAFTA
CRUZEIRO : 0 - 0 : A.MINEIRO
Üst üste mağlubiyetlerden sonra güçlü rakibimiz karşısında gol yemememiz sevindirici.Ancak yine kazanamadık.3 puana hasret kaldık.
BREZİLYA 1.LİGİ
30.HAFTA
FLUMINENSE : 1 - 2 : CRUZEIRO
Ve 4 hafta aradan sonra yeniden kazandık.Umarım bu galibiet eski formumuza dönüş sinyalidir.
BREZİLYA 1.LİGİ
31.HAFTA
FIGUEIRENSE : 0 - 0 : CRUZEIRO
Sıkıcı bir maç ve 1 puan.
BREZİLYA 1.LİGİ
32.HAFTA
CRUZEIRO : 1 - 0 : VASCO
Güçlü rakibimizi zor da olsa yenip 3 puanı aldık.Bu takım rakibimiz oldukça aklımıza Libertadores Kupası geliyor.Yazık olmuş gerçekten de.
BREZİLYA 1.LİGİ
33.HAFTA
CRUZEIRO : 2 - 0 : GREMIO
Ortada bir maçtı.Kalite farkımızla 3 puana uzandık.
BREZİLYA 1.LİGİ
34.HAFTA
BOTAFOGO : 0 - 1 : CRUZEIRO
Çok zor bir deplasmandı.Rakibimiz üstün göründü ancak son dakikalarda harika golcümüz sahneye çıktı ve 3 puanı kazandırdı.Artık son 4 haftaya geldik.Aldığımız veya kaybettiğimiz her puan çok önemli.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Mineiro'dan gol yemedim ama zaten gerek te kalmadı.O maça kadar yeterince gol yedim.
Evet risk konusunda haklısın ancak risk almayı sevmiyorum . Israrcıyım oynadığım düzendeinatçılık yani.
İyi sorduk kim atar golü diye.Bu soruyu sorar sormaz nazar değdi .Yedik golleri.

inatçılık yani.