Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 81 arası toplam 81 sonuç

Konu: Şener’den Resmi Müjde

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Rukavina'ya sadece 2,5M euromu...sasirdim..

Nesil
    2006

Sadri Şener beğendiğim bir Spor Adamı. Trabzonspor için elinden geleni yapıyor. Trabzonspor'a eski gücünü getirtecek ve özlediği şampiyonluğu yaşatacaktır. Trabzon seyiricis artık beklemeli ve tribünlere koşarak takıma destek olmalı. Trabzon beş yıl içinde bugünden kat kat daha iyi yerlerde olacak.

Trabzonspor'un gelecek sezon daha iyi bir takım olacağına inanıyordum zaten. Her sene şampiyonluk parolasıyla çıkıp orta sıra takımı olmaktan kurtulacaklar sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Valla coktandir Trabzonspor hakindaki bi haber beni bukadar mutlu etmedi.

Sampiyonlugu elbette istiyorum ama oncelikle bu ligin kaliteli olmasini istiyorum. Mesela son 2 haftaya girerken sadece sampiyonluga degilde 3culuk veya 4culuk icin bile savasilsin, en iyi sey ise hic bi takim sezon boyu hedefsiz kalmasin.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by PESkolik View Post
    Elinde Marcelinho-Musampa-Stepanov-Szymek-Yattara-Gökdeniz varken daha ne transferi isteyebilir bir teknik adam.Bu saydıklarımız Türkiye liginin tartışmasız mevkilerinde en iyi futbolcularındandı.Marcelinho'yu sol bek veya önlibero oynatıp, Stepanov'u kadroya sokmayıp yerine Tayfun'u koyup, Musampa'yı saçı uzun diye bir kez bile 11'e almayan adamın neyini savunuyorsun bana hala.Ayrıca takıma kazandırdığı kazmaları saymıyorum..

Yukarda yazdıklarımdan da Nuri üçkağıtçısını savunduğum anlaşılmasın..

ıyıde orda dedım ıste ben zıyayı savunmuyorum dıe ama oyuncuları satanda alanda nuridir.ayrıca musampayı bı maç oynattı o da sol acık oynayan adamı ön libero oynattı verim alamdı orda ondan sora bu adam oynayamıyo dıe de kovdular.

takımın kuruş borcu yokken 50 tirilyon borca sokan takımın bu duruma dusmesındekı tek sebep nurıdır.ayrıca ziya dogan ne kadar kötü olursa olsun bize tr kupasını kazandırdı bunu yapan adam bıse bılıyodur dmektır ama sızın basarınızı engelleyen yönetıcıler olunca ne olursa olsun basarı gelmıo

hem her teknık adam her zaman iyidir diye bir kuralda yok örneğin mornho chelseayı hıc fınal oynatamadı sampıyonlar lıgınde ama bak grant fınale cıkardı belkıde kupayı alacak futbol bu hiç bişe belli olmaz

ayrıca ben ziya doğanı ve oyun sitilinde hiç sevmem

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Dünkü maçta Cernat pas verdi,Rukavina gol attı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Cernat'ın mutlaka alınması lazım çok kaliteli bir oyuncu.Fakat digerleri hakkında pek bişey diyemeyecegim umarım faydalı olurlar.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Kadrosunu büyük ölçüde şekillendiren Trabzon kaleci ve sol kenar için hangi ülkeye uçak bileti gönderecek!

Majstoroviç’ten Geçit Yok

Trabzonspor yeni sezon için güçlü bir kadro kuruyor. Kaleci transferini sona bırakan Trabzonspor’da savunmanın en gerisinde Majstoroviç oynayacak. Önünde ise Ceyhun Gülselam görev yapacak. Tayfun ile Serkan sağ kenarı kullanacaklar. Orta sahada ön libero olarak Gustavo oynayacak, satılmazsa Hüseyin’de bu alana girmeye çalışacak.

Servisler Cernat’tan

Trabzonspor’un hücumdaki silahlarını ise Cernat, Rukavina ile Yattara olacak. Cernat yan topları ve frikikleri kullanacak. Selçuk ise taze kan olarak formayı sırtlayacak. Rukavina ise golcülüğünü gösterecek. Yattara da Umut’un oynadığı maçlarda da yine gol servislerini yapacak.

Sol Tarafta Sağlam Olacak

Şimdi Trabzonspor için sol kenar bekleniyor. Sol bek ve sol açık olarak kim alınacak? Trabzonspor kulübü uçak biletlerini nereye yollayacak? Yerli mi olacak, Avrupa’dan mı gelecek? Bunun içinde çalışmalar devam ediyor. Teknik Patron Ersun Yanal bu alanı da güçlü isimlerle dolduracak.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

ibrahm akın sol acık oynar ama kalıtesınden bıraz suphem var beck'e de hayrettın alınsa cok guzel olurdu

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Sol açık Touluose takımından Gineli Fode Mansere.. Yattara'nın sol ayaklısı. Sağda Yattara , solda Mansere rakip defansı perişan eder.. Kaç senedir söylüyoruz bunu ..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Mansere eger doğruysa süper bir oyuncu. Sagda Yattara solda O Çok iyi işler yapar..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

toulouse kotu durumda gelebılır(sankı bız cok ıyı durumdayız)ama cıdeen yatara ve o super olur

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Yok onu ben attım ortaya Gerçi 1-2 senedir gündemimize giriyordu ama şuan yok heralde bu oyuncu gündemde.. Google'a Mansare yazdığın zaman direk Trabzonspor ile ilgili haberleri çıkıyor

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Mansare büyük ihtimalle Olympiakos'a gidecek...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Olabilir Mansare transferi şuan gündemde yok. Ama benim Gürcü oyuncu beklentim boşa çıktı.. Çok büyük hayalkırıklığına uğradım ..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

neyse alırlar bı sol kant oyuncusuda bakalım zılıcez gorcez

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Trabzonspor'a Kötü Haber

Trabzonspor'un anlaştığı öne sürülen Germinal Beerschot takımının orta saha oyuncusu Arjantinli Gustavo Colman, kulübünde kalacağını açıkladı.

Belçika'nın resmi televizyonu VRT'nin teleteks safyasındaki haberde, bordo-mavililerin Arjantinli oyuncu için 2 milyon avro önerdiği ve kulüplerin anlaştığı, ancak Colman'ın eşiyle görüştükten sonra ailevi nedenlerle kulübünde kalma yönünde karar aldığı bildirildi.

AA
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Trabzonspor’un ve Milli Takımın futbolcularından Hüseyin Cimşir’e Yunanistan’ın AEK takımı talip oldu. AEK takımının yöneticilerinin önümüzdeki hafta Trabzon’da oynanacak olan Fenerbahçe karşılaşmasına Hüseyin’i izlemek için gelecekleri öğrenildi.

Bu arada Trabzonspor’lu yönetici Mahmut Aksu MARATON.COM.TR’ye yaptığı özel açıklamada. “Arjantinli futbolcu Gustavo Colman transferi içinde biz Belçika Birinci Lig takımlarından Germinal Beerschot’lu yöneticilerle görüştük, anlaştık ve sözleşme imzaladık.”dedi.

Belçika kulübü Arjantinli futbolcuya Trabzonspor kulübüne gitmesi yönünde tebligat verdi.
    Trabzonspor kulübü ise Colman’ın Belçika televizyonuna böyle bir açıklama yapıp yapmadığını araştırıyor.

Gelişmeler an ve an Maraton.com.tr’de olacak..

MARATON.COM.TR/ÖZEL
    HABER: METİN KAPICIOĞLU

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Adam istemiyorsa işi yokuşa sürüklememek lazım.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Bence alınan adamlar da abartılacak kadar kaliteli değiller, sadece Mansare'yi beğendim ben. Tabiki bu benim görüşüm..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Mansere gündemde yok zaten.. Keşke olsaydı gerçi.

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri