Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?
- Voters
- 30. You may not vote on this poll
-
Fenerbahçe
-
Gençlerbirliği
-
Beraberlik
-
Aşkınla olduk derbeder,bu sevgi bir ömre bedel.Fenerbahçe'li olmanın gururu bizlere yeter.
Bugün ilk kez bu kadar uzun konuşmak istiyorum.Söylemek istediğim çok şey var çünkü.Teşekkürler Fenerbahçe'm.Bizlere bu sene Avrupa maçlarında çok büyük gurur yaşattınız,Fenerbahçe'nin ismini Avrupa'ya duyurdunuz.Ligde de şampiyon olsaydık güzel olurdu ama olsun.Biz Fenerbahçe'liyiz.Biz Fenerbahçe'nin iyi gününde de kötü gününde de yanındayız.
Bugün maç öncesinde ve maç sonrasında yaşananlarla Fenerbahçe'li olduğumu hissettim.Maçtaki Fenerbahçe taraftarının maç öncesinde ve maç sonrasında takıma olan sevgisi,televizyon başında olan benim duygularımı temsil ediyordu.Ve açıkca söyleyeyim çok duygulandım bu iki anda da.
Şampiyonlar Liginde yaşadığımız başarılar da çok büyük.Bu takım Avrupa'nın en prestijli turnuvasında Fenerbahçe ve Türkiye'nin adını duyurdu.
Maça gelirsek,söylenecek pek birşey yok aslında maçın büyük bir kısmı Gençlerbirliği yarı sahasında geçti,kazandık.Haftaya Trabzon'da da kazanacağımızı düşünüyorum ..
Mesaj Yetkileri