Nasıl bir ülke İtalya yazık etmiş adam kendine.
Nasıl bir ülke İtalya yazık etmiş adam kendine.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Wenger hiç bir iyi fransızı bırakmaz iş yok bunda kanımca..
Milan tek kale oynuyor çok eksik var Inter'de kazanır bu maçı Milan![]()
ilk yarı 0-0 bitti. 2. yarıda ard arda buldugu 2 golle Milan 2-0 öne gecti. Suan dakika 64...
Goller İnzaghi, Kaka
İy6i bir seçim yapmış milanda değişen birşeyler var
Hangi Kanal Veriyor Maçı?
Kanal24 veriyor![]()
Milan ne yapti etti Fioyu gecerek ilk 4e kaldi.
Cruz Attı..
2-1...
Milan ne yaptı ne etti gene girdiler Şampiyonlar Ligi potasına.
Juventus Siena'ya kaybetti..
Haftanın en karlı takımı Roma oldu, tebrikler..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Milan'a helal olsun, kötü başladıkları ligi bugün Fiorentina'nın kaybetmesi ile Şampiyonlar Ligi potasına girdiler. Milano şehrinin gerçek temsilcisi AC Milan bu gün kazandı.
Ne ilginç adamlar bunlar ya;
Elinde Jankulovski var gidiyo Anchelotti Favalli ile başlıyor Allah'tan sakatlandıda Favalli Jankulovski girdi gollerde ondan sonra geldi..
Maç 2-0 Anchelotti gitti Gattuso'yu aldı ßrochi'yi koydu oyuna sonra sürekli action oldu orta sahada...
Mancini'de elinde Maxwell var gitti Rivas'ı oynattı...
kaka' muhteşem...diyecek bir şey yok büyük maçlarda belli ediyor kendini.
maçın adamı kaka mı ambrosini mi diye düşünüyorum.ambrosiniden beklenmeyecek derecede muhteşem performans.
materazzzi![]()
Inter şampiyonluğu haketmiyor bence..
Ama genede hakem hatalarıyla ve başka etkenlerle şampiyon olucaklar..
Flamini'de Arsenal böyle kolay bıraktığına göre bi şeyler vardır
Fakat belli olmaz belkide Milan'da patlar![]()
Kaka muhteşem oynadı bugün maçın yıldızıydı Milan ŞL için avantaj yakaladı.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
milan gerçekten haketti maçı,ama hala kakanın ayakalarına bakıyo herkes o iyi oynarsa milan kazanıyo inzaghi desen kendi poziyonunu yaratamıyo kenardan gelen ortalardan gol bulmaya çalışıyo.milan yıllardan beri oynadığı 4-3-1-2 taktiğini oynaması lazım orta sahada zaten yorulmak bilmeyen defansı güçlü olan gattuso ve ambrossini var orta alanda pirlo gibi bir pasör var ama hala seedorf'u kesmemek için taktik değiştiriyo.
Milan başkanı Adriano Galliani, Milan ve Barcelona arasında bir türlü anlaşma sağlanamaması sebebiyle Ronaldinho transferinden vazgeçtiklerini açıkladı.
Ronaldinho'nun transfer bilmecesi bir türlü çözülemedi. Milan'la her konuda anlaşan Brezilyalı yıldız, Barcelona ve İtalyan kulübü arasında bir türlü anlaşma sağlanamayınca, şimdilik yuvasında kalmış oldu.
Milan'da Adriano Galliani, yaptığı açıklamada, "Ronaldinho transferi konusunda Barcelona'yla bir türlü anlaşamadık. Bu nedenlu bu transferden vazgeçtik. Taraftarlarımız üzülmesin, Matthieu Flamini'nin transferini gerçekleştirdik. Ayrıca Inter'i de yenmiş durumdayız. Kulübe yararlı olacağını düşündüğümüz futbolcularla görüşmeye devam edeceğiz" diye konuştu.
Galliani, Flamini'yle 4 yıllık sözleşme imzalayacaklarını da sözlerine ekledi.
Milanlı golcü Ronaldo, eğer takımıyla anlaşamazsa futbol hayatını Brezilya'da sürdürebileceğini söyledi.
Sakatlığının ardından karıştığı travesti skandalıyla kulüpteki geleceğini iyiden iyiye tehlike atan Ronaldo, ülkesinde bir TV kanalına yaptığı açıklamada, Flamengo'ya göz kırptı.
Milan'la olan sözleşmesinin Haziran ayında biteceğini hatırlatan Ronaldo, “Bu tarihten sonra geleceğime ilişkin olarak görüşmelere başlayabilirim. Zaten şimdiden bir planım var. Hayalim Flamengo'ya gitmek ve kapılarının bana açık olduğunu biliyorum," diye konuştu.
"Gay Değilim"
Son günlerde medyayı meşgul eden travesti skandalını da yorumlayan Brezilyalı golcü, “Ben o kişilerle herhangi bir cinsel ilişkiye girmedim. Gay olmadığımı da söylemek zorundayım. Kız arkadaşıma olanları anlattığımda, bana çok öfkelendi ve bağırıp çağırdı. Sanırım beni affetmesi çok zor olacak," dedi.
Kaynak: Goal TR
İnter Milan bu sezon kiralık oynattığı Şilili ortasaha oyuncusu Luis Jimenez'i renklerine bağladı.
Bu sezon Serie C ekiplerinden Ternana'dan kiralanan Şilili futbolcu Luis Jimenez, İnter'le anlaşmaya vardı.
2011 yılına kadar İnter takımında kalması beklenen genç oyuncu için İnter takımı, kulübüne 10 milyon avro bonservis bedeli ödedi.
23 yaşındaki oyuncunun, sezon sonunda takımdan ayrılacak olan Luis Figo'nun yerini alması bekleniyor.
Kaynak: Gaol TR
Inter ilk defa doğru düzgün hamle yaptı, tebrikler..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Gercekten cok yetenekli,iyi bir futbolcu.Inter´in bu hamlesini mantikli bulanlardanim.![]()
Inter mantıklı bir hamle yaptığı kesindir; ama oyuncu için aynısı söyleyemiyeceğim. Inter uzun dönem boyunca İtalya'da şampiyonluk yaşayamıyacaktır. Juventus ve Milan seneye güçlenerek gelecekler. Inter'ı pekde iyi günler beklemiyor.
Inter bu tip oyuncuları futbol sahnesinden kaldırıyor genelde bakalım Jimenez'de kaybolacak mı
Bi gay değilsin zatenşaka bi yana sen de futbol hayatını bitirdin ya helal olsun..
Serie C'den bile ne adamlar çıkıyor..Yararlı bir transfer Inter için ama Inter'i zor günler beklediği kanısındayım ben de milan ve juve çok zorlayacak seneye..