1 ile 30 arası toplam 91 sonuç

Konu: Chelsea ile oynayanların başlığı

Hybrid View

drogba ya gudjohnsen'i tercih ederim

ayrıca sana deisler ve anelka yı mutlaka almanı öneririrm..deisler sol kanat aynuor..ligin ilk 15 maçında gol ile asist kralı ve en formda ismiydi..niyeyse hep ööle oluyo..onu da genelde anelka ve gudjohnsen izlior..bu arada gudjohnsen acaip asist yapıo..ayrıca bi iki hazırlık maçında bnm yukardaki taktiği denemeni öneririrm

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by angelus.mg
    drogba ya gudjohnsen'i tercih ederim

ayrıca sana deisler ve anelka yı mutlaka almanı öneririrm..deisler sol kanat aynuor..ligin ilk 15 maçında gol ile asist kralı ve en formda ismiydi..niyeyse hep ööle oluyo..onu da genelde anelka ve gudjohnsen izlior..bu arada gudjohnsen acaip asist yapıo..ayrıca bi iki hazırlık maçında bnm yukardaki taktiği denemeni öneririrm
    tavsiyelerin için çok teşekkür ederim arkadaşım ama..

gudjohnsen'e uyuz oluyorum o yüzden sattım zaten onu satmasaydımda oynatmazdım zaten tek forvet oynadığım için güçlü ve hava hakimiyeti olan biri oynatmalıydım o yüzden drogba ve crespo yu tercih ederim.

anelka içinse o tarzda bir oyuncuya ihtiyacım yok sanırım biraz önceki sebepten.drogba,crespo ve c.cole bana yetiyor

sol kanat için zaten robben ve duff var ayrıca tuncayıda aldım.

ayrıca senin taktiği gördüm ama açıkçası bana uymuyor belki başarıılı oluyorsundur ama sen 5 forvetle oynuyosun ben tek forvet.ama olabilir herkes farklı tarz futbolu sever.

yinede saol tavsiyeler için..
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by koray_capello
    tavsiyelerin için çok teşekkür ederim arkadaşım ama..

gudjohnsen'e uyuz oluyorum o yüzden sattım zaten onu satmasaydımda oynatmazdım zaten tek forvet oynadığım için güçlü ve hava hakimiyeti olan biri oynatmalıydım o yüzden drogba ve crespo yu tercih ederim.

anelka içinse o tarzda bir oyuncuya ihtiyacım yok sanırım biraz önceki sebepten.drogba,crespo ve c.cole bana yetiyor

sol kanat için zaten robben ve duff var ayrıca tuncayıda aldım.

ayrıca senin taktiği gördüm ama açıkçası bana uymuyor belki başarıılı oluyorsundur ama sen 5 forvetle oynuyosun ben tek forvet.ama olabilir herkes farklı tarz futbolu sever.

yinede saol tavsiyeler için..
    kardeş naptın sen gudjohnsen satılır mı? bende senin gibi düşünüyodum. adamı satılığa çıkardım. hazırlık maçlarında bi baktım çok iyi oynuyor. sonra ligdede 1-2 maç oynasın bakıyım dedim. adam tam bir golcü. şu an gol krallığında 1. ben drogbayı kullanmıyorum. satıcam büyük ihtimal. devre arasında büyük ihtimalle inter veya man utd ile imzalayıp gitcek.

bu arada sağ kanatta her zaman robbeni oynat. o adamın asıl yeri bence orası. orada daha çok verim alırsın. duff sol kanatta bazen çok kötü oynuyor onun alternatifi JOE COLE... hatta 2 maç cole, 2 maç duff da oynatabilirsin. ikiside çok verimli adamlar.

Mesaj Yetkileri