1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Karşıyaka ile nereye kadar

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

sağlam takım kurman önemli.ben maraşı almıştım b kategorisinde düşmemeye oynadım ilk yıl kümede kaldım.sonra şampiyon olup önce a kategorisine sonra süper lige çıktım,şu anda ilk senem ama ilk yarı sonunda 5.sıradayım.gençleri toplamıştım dört yıldır oyuncularım beraber oynuyorlar yanlarına tabi birazda takviye yaptım süper lig adamlarından.mümkün olduğunca aynı kadroyu ilk onbir tut.

Alakası yok bak Antrenmanı ayarladım keyfime bakıom bence scoutları mümkün oldukca tek çeşit ayarlamak lazım mesela les brileyi savunmaya yüönlendirdim

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by turknemesis
    Alakası yok bak Antrenmanı ayarladım keyfime bakıom bence scoutları mümkün oldukca tek çeşit ayarlamak lazım mesela les brileyi savunmaya yüönlendirdim
    alakası yok dediğin içinmi iki maç fark yiyorum,fenerden fark yiyorum diyorsun? ben dediklerimi yapıyorum ve fark yediğim falan yok çok şükür ne demek istediğini anlasam beni

ARkadaşlar oyunda cok sacma bir olay oldu 6 milyon dolara del hornoyu aldım gelicek işallah bakın nasıl oldu ben işte del horno yu alıcam gibi acıkalamalar yapıodum chelseada hayal diyodu sonra teklif yaptım 6 milyon dolar kabul etti adam 6 milyon dolar istedi yıllık bende 2.5 milyon dolar verdim kabul etti şimdi işin kötü yanı ben karsıyakayım yıllık 2.5 milyon dolar kacıcak gibi + saten kasamda 8 milyon dolarım var

Mesaj Yetkileri