1 ile 30 arası toplam 268 sonuç

Konu: Kırıkkalespor Kariyerim [Hedef Süper Lig]

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Baya başarılı olduğum Gırıqqale Kariyerime kaldığım yerden devam ediyorum. En son Roma'ya elenmiştim o sezonun sonundan itibaren SS'leri eklicem taa şimdiki sezona kadar...

ROMA'YA ELENDİĞİM SEZONDA TURKCELL SÜPER LİGİ VE ŞANLI ŞAMPİYOn

2010/2011 1 puan farkla şampiyon. 4 büyükler ilk 4'e bile giremedi. Ama taa 5. Fener'in bile son maça girerken şampiyonluk şans vardı...

Yeni sezonda ki transferler; Hepsi gelecek vadeden süper Transferler

Ardından gelen lig 2. liği. Şampiyonluk son haftalarda gitti. Rize ve Gs ile 0-0 berabere kalınca Fenerbahçe affetmedi.

2012-2013 Sezonuna başlarken yaptığım transferler yine bomba oyuncular ile anlaştım..

Vee açık ara şampiyonluk... yine 4 büyük takım dışarda kaldılar. 3 takım Ş.L 3 UEFA'ya gidiyor. ani Biz, Bursa, Konya Şamp. Ligindeyiz. [3 takımda gruptan çıkamadı söleyim ]

Veee gelelim bu sezona. Yine genç transferleri transfer ettim. En popüler transferimiz ise 35 yaşındaki AMC Riquelme idi...

Bu sezon ligin ilk yarısında berbat bir görüntü çizdim. İlk maçta oyuncuları kaydetmeyi unutmuşum, as oyuncular yerine Paf takımı ile çıktım ve İlk maçta Trabzon'a kendi evimde 8-0 yenilerek rekor kırdım

Ligin ilk yarısı şöyle. Bu sezon şampiyonluk çok zorrrr...

Buda bu sezonun fikstürü:

Bundan sonra maçları resimli anlatıcam. Şuan devre arasındayız yakında maçlar ile geleceğim... Umarım zevk veriyordur. Ben pek kıvıramam diyalog şeklinde anlatmayı ama isterseniz o türlü anlatırım..

Bu arada bana M.United'te çalışmak isteyip istemediğim sorulmuştu bende istemem dedim. Sizce doğrumu yaptım. Her ne kadar Avrupa'da başarılı olamasakta Türkiye'de 2 şampiyonluk kazandık. İleriki yıllar da Avrupa'yı sallayacak bir takım oluşturuyorum. Kadromdaki eklenmesini istediğiniz oyuncu profillerini söyleyin hemen ekleyeyim. Ayrıca eklenmesini istediğiniz resimler varsa söyleyin onlarıda ekleyeyim...

Haa bu da kadrom. A takım...

Last edited by SAİT71 : 07.Mayıs.2008 at 17:43

Mesaj Yetkileri