1 ile 30 arası toplam 268 sonuç

Konu: Kırıkkalespor Kariyerim [Hedef Süper Lig]

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

18. sıradaki altay neden yeşil renkte gözüküyor?(yanlış anlama merakımdan soruyorum)
    Yok kardeş neden yanlış anlayım. TAbi ki soracaksın. Hatta aklına takılan şeyler varsa daha sorabilirsin..Altay bu sezon çıktı, ve baktım hiç yabancısı yoktu, bi manajer daha ekledim Mehmet Ali Gemici diye şimdi onu kurtarmaya çalışıyom ama onu söylemek istemedim. Şimdi onun resimlerinide eklersem iyice karışır ama kadroyu transferleri isterseniz eklerim 8 maç önce geldim..Arkadaşlar bu Kırıkkale kariyeri onun için Altay'ı unutun. Ben onu kendimi test etmek için yaptım Sadece kümede tutmak için uğraşıyorum. Kadroları gerçekten çok yetersizdi. Bi kaç yabancı oyuncu transferi yaparak kümede tutacağım İnşallah.Menajer geçmişi...

Aldığım oyuncular ;

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Neyse Altay'ı dediğim gibi kafadan silin sadece Kırıkkale'ye odaklanın. Neyse ortalık iyice karıştı zaten umarım anlamışınızdır...

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde kötüydük ama kendi evimizdeki Partizan maçını kazansaydık çıkardık bu gruptan olmadıı. UEFA'yı almak istiyoruz İnşallah alırız...

Last edited by SAİT71 : 07.Mayıs.2008 at 17:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri